CARI DI SINI

17 July 2014

BLOG SEDANG DIPERBAIKI...



BLOG SEDANG DIPERBAIKI...
Sudi-sudikanlah baca dan komen entri-entri lain yang tertera di atas ni...
Atau pun belek-belek entri bergambar di bawah entri yang ini...

UPDATE BLOG, NTAH HAPE2 NTAH..., Blogwalking, BLOG SEDANG DIPERBAIKI, menyakitkan mata, Alhamdulillah, Rezki Hari ini, Bubur Lambuk

Bila BLOG SEDANG DIPERBAIKI...
Rajin blogwalking je sekarang ni...
Blur je nak update apa-apa entri
Walau yang deraf banyaknya tak terperi...

Tak gak kreatif saya ni...
Cumanya bila dah jemu dengan suasana blog saya ni,
Mulalah jari-jemari ni nak alter sana-sini...
Bila ada masa sikit yg terluang waktu tengahari tadi...

 BLOG SEDANG DIPERBAIKI
Dalam kelam kabut nak hantar anak ke sekolah tadi,
 Dah jadi tulisan warnanya menyakitkan mata ni... 
Beginilah bila BLOG SEDANG DIPERBAIKI


UPDATE BLOG, NTAH HAPE2 NTAH..., Blogwalking, BLOG SEDANG DIPERBAIKI, menyakitkan mata, Alhamdulillah, Rezki Hari ini, Bubur Lambuk
Blog sedang diperbaiki. Alhamdulillah... Rezki hari ini... Bubur Lambuk...
Sedap ni...

#prayforGhaza, #savePalestin, #saveMalaysia, #prayforMH370, #MH370, #prayforMH17, #MH17

5 comments:

  1. Salam kenal..wanie pun dapat bubur lambuk juga arini..hee
    Cantik dah blog ni..tapi biasalah, citarasa sentiasa berubah kan..
    Jemput join segmen pertama wanie..

    http://norniwanie.blogspot.com/2014/07/segmen-pertama-wanie.html

    ReplyDelete
  2. repair/touch-up untuk raya kot, bagi lebih meriah.

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan gang paranoid akhir zaman dan teori konspirasi yang gila isim keturunan atau isim makrifat.

Sila sabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, syirik, sesat dan khurafat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak dan bangkang sepenuhnya.

Saya benci perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya reject terus.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Jika mesej atau email saya sila nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana kenal saya.
3) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak laman sosial, sila nyatakan nama channel atau laman sosial anda kenal saya.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapan borang diberi.

Terima kasih 😊
Nama pena,
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger, Social Media Expert Coach. Pembekal Pemborong Biskut Homemade dan Kudapan.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *