PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

BLOG SEDANG DIPERBAIKI...



BLOG SEDANG DIPERBAIKI...
Sudi-sudikanlah baca dan komen entri-entri lain yang tertera di atas ni...
Atau pun belek-belek entri bergambar di bawah entri yang ini...

UPDATE BLOG, NTAH HAPE2 NTAH..., Blogwalking, BLOG SEDANG DIPERBAIKI, menyakitkan mata, Alhamdulillah, Rezki Hari ini, Bubur Lambuk

Bila BLOG SEDANG DIPERBAIKI...
Rajin blogwalking je sekarang ni...
Blur je nak update apa-apa entri
Walau yang deraf banyaknya tak terperi...

Tak gak kreatif saya ni...
Cumanya bila dah jemu dengan suasana blog saya ni,
Mulalah jari-jemari ni nak alter sana-sini...
Bila ada masa sikit yg terluang waktu tengahari tadi...

 BLOG SEDANG DIPERBAIKI
Dalam kelam kabut nak hantar anak ke sekolah tadi,
 Dah jadi tulisan warnanya menyakitkan mata ni... 
Beginilah bila BLOG SEDANG DIPERBAIKI


UPDATE BLOG, NTAH HAPE2 NTAH..., Blogwalking, BLOG SEDANG DIPERBAIKI, menyakitkan mata, Alhamdulillah, Rezki Hari ini, Bubur Lambuk
Blog sedang diperbaiki. Alhamdulillah... Rezki hari ini... Bubur Lambuk...
Sedap ni...

#prayforGhaza, #savePalestin, #saveMalaysia, #prayforMH370, #MH370, #prayforMH17, #MH17

SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 orang yang sudi komen:

  1. Salam kenal..wanie pun dapat bubur lambuk juga arini..hee
    Cantik dah blog ni..tapi biasalah, citarasa sentiasa berubah kan..
    Jemput join segmen pertama wanie..

    http://norniwanie.blogspot.com/2014/07/segmen-pertama-wanie.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah lama sangat tak deko2 blog ni Wanie. Tu yg nak baiki lagi.
      Terima kasih ya sudi jemput ^__^

      Delete
  2. Replies
    1. Nak btulkan header... bhgian bwah blog n lai2 lagi

      Delete
  3. repair/touch-up untuk raya kot, bagi lebih meriah.

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *