17 July 2014

BLOG SEDANG DIPERBAIKI...



BLOG SEDANG DIPERBAIKI...
Sudi-sudikanlah baca dan komen entri-entri lain yang tertera di atas ni...
Atau pun belek-belek entri bergambar di bawah entri yang ini...

UPDATE BLOG, NTAH HAPE2 NTAH..., Blogwalking, BLOG SEDANG DIPERBAIKI, menyakitkan mata, Alhamdulillah, Rezki Hari ini, Bubur Lambuk

Bila BLOG SEDANG DIPERBAIKI...
Rajin blogwalking je sekarang ni...
Blur je nak update apa-apa entri
Walau yang deraf banyaknya tak terperi...

Tak gak kreatif saya ni...
Cumanya bila dah jemu dengan suasana blog saya ni,
Mulalah jari-jemari ni nak alter sana-sini...
Bila ada masa sikit yg terluang waktu tengahari tadi...

 BLOG SEDANG DIPERBAIKI
Dalam kelam kabut nak hantar anak ke sekolah tadi,
 Dah jadi tulisan warnanya menyakitkan mata ni... 
Beginilah bila BLOG SEDANG DIPERBAIKI


UPDATE BLOG, NTAH HAPE2 NTAH..., Blogwalking, BLOG SEDANG DIPERBAIKI, menyakitkan mata, Alhamdulillah, Rezki Hari ini, Bubur Lambuk
Blog sedang diperbaiki. Alhamdulillah... Rezki hari ini... Bubur Lambuk...
Sedap ni...

#prayforGhaza, #savePalestin, #saveMalaysia, #prayforMH370, #MH370, #prayforMH17, #MH17

5 comments:

  1. Salam kenal..wanie pun dapat bubur lambuk juga arini..hee
    Cantik dah blog ni..tapi biasalah, citarasa sentiasa berubah kan..
    Jemput join segmen pertama wanie..

    http://norniwanie.blogspot.com/2014/07/segmen-pertama-wanie.html

    ReplyDelete
  2. repair/touch-up untuk raya kot, bagi lebih meriah.

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?