PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com

Buka twitter, pertama sekali nampak entri blogger Mialiana seru menyertai "Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com". Kebetulan free... Teringin pula nak join. Bolehlah tambah kenalan baru di kalangan blogger lagi... ^__^  

Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com ini bukanlah segmen Mialiana yang pertama kali saya turut serta. Tanpa buang masa, klik banner di bawah sebelum jam 11.00 malam ini jika ingin turut serta.

SEGMEN, Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com
Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com

Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com ini bermula pada hari ini sahaja, 19 Julai 2014, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

20 blogger yang bertuah di dalam Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com akan dipilih oleh random.org dan akan menerima kad raya dari Mia Liana. Keputusan pemenang Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com akan diumumkan pada 20 Julai 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

#prayforGhaza, #savePalestin, #saveMalaysia, #prayforMH370, #MH370, #prayforMH17, #MH17

SHARE

Cikgu ieta Sales Person Kelas Instagram Advance Online & Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 4)

Hai. Saya Cikgu ieta. Full Time Blogger, Internet Marketer dan Motivator Nasihat Niaga. Saya merupakan Sales Person Kelas Online Instagram Advance & Ebook Saka 4.0 milik Sifu Ajim Aura. Saya mengajar Kelas Blog dan Teknik Penulisan secara Personal Coaching One to One dan Group Coaching secara Online. Saya Leader kepada beberapa Group Laman Sosial dan Admin beberapa Group Di Telegram dan WhatsApp. Mempunyai 5 orang anak. Suami Pembantu Tadbir di Syarikat Semi Government. Saya Phrolapse Intervetebral Disc (Slipped Disc) bermula 17/4/2017. Kini Suri Rumah dan Blogger Full Time Online.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 orang yang sudi komen:

  1. Tak sempat..tgk posting ni kul 11.30 malam semalam..

    ReplyDelete
  2. folo...jom folo kita...dtg bawa entri bloglist..jom join...

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sudi join segmen ini.

    Selamat Hari Raya Aidilfitri.
    Maaf zahir dan batin.

    #pemenang telah diumumkan di http://www.mialiana.com/2014/07/pengumuman-pemenang-segmen-kad-raya.html

    ReplyDelete
  4. Kak ieta tahun ni cuba lah hantar karya kata kata kad ucapan hari raya pada syarikat memory lane saya setiap tahun pasti hantar kak ieta start zaman sekolah lagi hehe.. Alhamdulillah lebih banyak kita buat dan banyak yang terpilih maka berbaloi bayarannya..

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *