PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Hari Malas Sedunia


Hari ni "Hari Malas Sedunia".

Sebab apa saya kata Hari Malas Sedunia?

Sebabnya hari ni saya malas nak update apa-apa entri, saya malas nak scroll ke bawah timeline facebook saya... Yang mana best dan saya rasa nak menyampuk komen je saya like dan komen. Tapi takdelah status tentang penyakit dan cerita kematian pun saya nak like juga kan... Agak-agaklah kot ye nak like pun kan... ^__^

Rahsia Jana 5 angka Sebulan Dengan Bisnes Burger

Hari ni saya malas nak buka whatsapp saya. Dengar ceritanya hari ini hari boikot whatsapp sedunia. Whatsapp pun ada kaitan dengan Zionis Yahudi yang sedang bunuh rakyat Palestine, Ghaza dan ummat Islam merata-rata. Entah ya entah tidak. Itu saya tak pasti pula. Tapi hari ni memang hari saya malas nak buka whatsapp. Buka kang, saya leka... kerja nanti banyak tak siap pula. Penuh dah notification blog saya hari ni... haha

Hari ni Hari Malas Sedunia sebab ada orang kata hari Isnin memang macam tu. Ye ke? Monday blues?Entahla... Yang pasti walaupun Hari Malas Sedunia, saya tetap kena rajin bekerja dan berusaha untuk diri dan keluarga saya. Betul tak? Betul tak? hee...

ISU SEMASA, Usaha, Berusaha, Dunia Niaga ieta, PENGALAMAN, Pengalaman Blogger, PENGALAMAN BLOGGING, Pengalaman hidup, Pengalaman Guru, KISAH GURU, Media Sosial, Hari Malas Sedunia, malas nak update apa-apa entri, malas nak scroll ke bawah timeline facebook saya, like dan komen, status tentang penyakit dan cerita kematian, malas nak buka whatsapp saya, hari ini hari boikot whatsapp sedunia, Zionis Yahudi yang sedang bunuh rakyat Palestine, Ghaza dan ummat Islam merata-rata, saya malas nak buka whatsapp, malas, Blog ieta, Monday blues
Hari Malas Sedunia : Malas pun kena usaha beb... Ini sebahagian kecil usaha saya untuk meneruskan kehidupan. Berniaga kecil-kecilan dan hanya sambil-sambilan. Yang penting, berusaha...



#please... #keep #pray4Ghaza, #pray4PalestineNSyiria, #pray4MH17, #pray4MH370, #SaveMalaysia &  #SaveAllMuslimInTheWorld

Entri berkaitan : Morning Sickness

Psss... Komen dari #Anonymous kat spam dah 30 komen setakat tengahari tadi untuk entri ni. Teringin nak baca komen pembaca yang bukan spammer pulak boleh...? Sudi-sudikan ya... ^__^
SHARE

Cikgu ieta Sales Person Kelas Instagram Advance Online & Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 4)

Hai. Saya Cikgu ieta. Full Time Blogger, Internet Marketer dan Motivator Nasihat Niaga. Saya merupakan Sales Person Kelas Online Instagram Advance & Ebook Saka 4.0 milik Sifu Ajim Aura. Saya mengajar Kelas Blog dan Teknik Penulisan secara Personal Coaching One to One dan Group Coaching secara Online. Saya Leader kepada beberapa Group Laman Sosial dan Admin beberapa Group Di Telegram dan WhatsApp. Mempunyai 5 orang anak. Suami Pembantu Tadbir di Syarikat Semi Government. Saya Phrolapse Intervetebral Disc (Slipped Disc) bermula 17/4/2017. Kini Suri Rumah dan Blogger Full Time Online.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 orang yang sudi komen:

  1. Huhu..jangan malas-malas no...tak baik tau..haha..semoga yang kecil-kecil itu akan menjadi besar-besar nanti..aminnn

    ReplyDelete
  2. Dah ada hari malas sedunia ekk...hehe

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *