KISAH CIKGU IETA

Cikgu ieta Mantan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan. Mula menulis di blog dari tahun 2006. Berkongsi apa sahaja pengalaman Cikgu ieta dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan Cikgu. Suka kongsi panduan dan kisah kehidupan, tips, panduan blog dan macam-macam lagi. Maklumlah Lifestyle Blogger. Bebas menulis apa sahaja. �� Instagram : https://www.instagram.com/CikguiEta Telegram Channel : https://www.t.me/CikguiEta

Hari Malas Sedunia


Hari ni "Hari Malas Sedunia".

Sebab apa saya kata Hari Malas Sedunia?

Sebabnya hari ni saya malas nak update apa-apa entri, saya malas nak scroll ke bawah timeline facebook saya... Yang mana best dan saya rasa nak menyampuk komen je saya like dan komen. Tapi takdelah status tentang penyakit dan cerita kematian pun saya nak like juga kan... Agak-agaklah kot ye nak like pun kan... ^__^

Rahsia Jana 5 angka Sebulan Dengan Bisnes Burger

Hari ni saya malas nak buka whatsapp saya. Dengar ceritanya hari ini hari boikot whatsapp sedunia. Whatsapp pun ada kaitan dengan Zionis Yahudi yang sedang bunuh rakyat Palestine, Ghaza dan ummat Islam merata-rata. Entah ya entah tidak. Itu saya tak pasti pula. Tapi hari ni memang hari saya malas nak buka whatsapp. Buka kang, saya leka... kerja nanti banyak tak siap pula. Penuh dah notification blog saya hari ni... haha

Hari ni Hari Malas Sedunia sebab ada orang kata hari Isnin memang macam tu. Ye ke? Monday blues?Entahla... Yang pasti walaupun Hari Malas Sedunia, saya tetap kena rajin bekerja dan berusaha untuk diri dan keluarga saya. Betul tak? Betul tak? hee...

ISU SEMASA, Usaha, Berusaha, Dunia Niaga ieta, PENGALAMAN, Pengalaman Blogger, PENGALAMAN BLOGGING, Pengalaman hidup, Pengalaman Guru, KISAH GURU, Media Sosial, Hari Malas Sedunia, malas nak update apa-apa entri, malas nak scroll ke bawah timeline facebook saya, like dan komen, status tentang penyakit dan cerita kematian, malas nak buka whatsapp saya, hari ini hari boikot whatsapp sedunia, Zionis Yahudi yang sedang bunuh rakyat Palestine, Ghaza dan ummat Islam merata-rata, saya malas nak buka whatsapp, malas, Blog ieta, Monday blues
Hari Malas Sedunia : Malas pun kena usaha beb... Ini sebahagian kecil usaha saya untuk meneruskan kehidupan. Berniaga kecil-kecilan dan hanya sambil-sambilan. Yang penting, berusaha...



#please... #keep #pray4Ghaza, #pray4PalestineNSyiria, #pray4MH17, #pray4MH370, #SaveMalaysia &  #SaveAllMuslimInTheWorld

Entri berkaitan : Morning Sickness

Psss... Komen dari #Anonymous kat spam dah 30 komen setakat tengahari tadi untuk entri ni. Teringin nak baca komen pembaca yang bukan spammer pulak boleh...? Sudi-sudikan ya... ^__^
SHARE

Cikgu ieta Blogging Marketing Management Expert & Freelance Speaker

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 orang yang sudi komen:

  1. Huhu..jangan malas-malas no...tak baik tau..haha..semoga yang kecil-kecil itu akan menjadi besar-besar nanti..aminnn

    ReplyDelete
  2. Dah ada hari malas sedunia ekk...hehe

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *