Hari Malas Sedunia


Hari ni "Hari Malas Sedunia".

Sebab apa saya kata Hari Malas Sedunia?

Sebabnya hari ni saya malas nak update apa-apa entri, saya malas nak scroll ke bawah timeline facebook saya... Yang mana best dan saya rasa nak menyampuk komen je saya like dan komen. Tapi takdelah status tentang penyakit dan cerita kematian pun saya nak like juga kan... Agak-agaklah kot ye nak like pun kan... ^__^

Rahsia Jana 5 angka Sebulan Dengan Bisnes Burger

Hari ni saya malas nak buka whatsapp saya. Dengar ceritanya hari ini hari boikot whatsapp sedunia. Whatsapp pun ada kaitan dengan Zionis Yahudi yang sedang bunuh rakyat Palestine, Ghaza dan ummat Islam merata-rata. Entah ya entah tidak. Itu saya tak pasti pula. Tapi hari ni memang hari saya malas nak buka whatsapp. Buka kang, saya leka... kerja nanti banyak tak siap pula. Penuh dah notification blog saya hari ni... haha

Hari ni Hari Malas Sedunia sebab ada orang kata hari Isnin memang macam tu. Ye ke? Monday blues?Entahla... Yang pasti walaupun Hari Malas Sedunia, saya tetap kena rajin bekerja dan berusaha untuk diri dan keluarga saya. Betul tak? Betul tak? hee...

ISU SEMASA, Usaha, Berusaha, Dunia Niaga ieta, PENGALAMAN, Pengalaman Blogger, PENGALAMAN BLOGGING, Pengalaman hidup, Pengalaman Guru, KISAH GURU, Media Sosial, Hari Malas Sedunia, malas nak update apa-apa entri, malas nak scroll ke bawah timeline facebook saya, like dan komen, status tentang penyakit dan cerita kematian, malas nak buka whatsapp saya, hari ini hari boikot whatsapp sedunia, Zionis Yahudi yang sedang bunuh rakyat Palestine, Ghaza dan ummat Islam merata-rata, saya malas nak buka whatsapp, malas, Blog ieta, Monday blues
Hari Malas Sedunia : Malas pun kena usaha beb... Ini sebahagian kecil usaha saya untuk meneruskan kehidupan. Berniaga kecil-kecilan dan hanya sambil-sambilan. Yang penting, berusaha...



#please... #keep #pray4Ghaza, #pray4PalestineNSyiria, #pray4MH17, #pray4MH370, #SaveMalaysia &  #SaveAllMuslimInTheWorld

Entri berkaitan : Morning Sickness

Psss... Komen dari #Anonymous kat spam dah 30 komen setakat tengahari tadi untuk entri ni. Teringin nak baca komen pembaca yang bukan spammer pulak boleh...? Sudi-sudikan ya... ^__^

Comments

  1. Huhu..jangan malas-malas no...tak baik tau..haha..semoga yang kecil-kecil itu akan menjadi besar-besar nanti..aminnn

    ReplyDelete
  2. Dah ada hari malas sedunia ekk...hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.