Jom Support Giveaway Merdeka 57 by Mawar Biru


Jom Support Giveaway Merdeka 57 by Mawar Biru yang telah dilancarkan dan sedang berlangsung sekarang.

Jom Support  Giveaway Merdeka 57 by Mawar Biru. Giveaway ini diadakan bersempena Sambutan kemerdekaan ke 57 MalaysiaGiveaway ini dianjurkan oleh Mawar biru dengan kerjasama kizmyself.

Buat semua blogger dan pembaca setia Blog ieta, anda dialu-alukan menyertai Giveaway ini kerana pelbagai hadiah menarik menanti anda....Hadiah Giveaway Merdeka 57 by Mawar Biru ni meletop beb... Nak tahu apa hadiahnya? 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tarra... Inilah hadiah-hadiahnya...
        
No 1 : 
Wang tunai 80 , Tudung Bawal x 1, tshirt HardRockCafe x 1 

No 2 :
Wang tunai 50 , Tudung Bawal x 1, tshirt HardRockCafe x1 

No 3 :
 Wang tunai 20 ,Tudung Bawal x1, Shawl x 1 

No 4 :
 Shawl x 1, Phasmina x1, Topup x 1
  
No 5 :
 Phasmina x 1 , Topup x1 

Saguhati (5 orang) 

Topup x 1 dan souvenir

Jom Support Giveaway Merdeka 57 by Mawar Biru yang telah bermula dari 31 AUGUST 2014 (Sabtu) dan akan tamat pada 13 SEPT 2014 (Ahad). Pemenang akan diumumkan 3 hari selepas GA ini tamat iaitu pada 16 SEPTEMBER 2014 sekaligus sempena Hari Malaysia. Jadi, apa tunggu lagi? Jom Support  Giveaway Merdeka 57 by Mawar Biru. Syarat dan penyertaan, boleh klik banner di bawah untuk join ^__^

 Giveaway Merdeka 57, GIVEAWAY, GIVEAWAY AKU SPONSOR, PROMOSI, Jom Support Giveaway Merdeka 57 by Mawar Biru, Sambutan kemerdekaan ke 57 Malaysia, Malaysia, Mawar biru, kizmyself, Blog ieta, Hari Malaysia,
KLIK BANNER INI YA UNTUK JOIN... ^__^

Comments

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.