PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Stok burger

Memperkenalkan.... Stok burger Rumahku Syurgaku. Kali ini RM64.00 sahaja harganya.

Beberapa hari lalu, saya ada membeli Stok burger ni di stokis burger RAMLY sebelah kawasan sekolah saya mengajar. 

Stok burger wajib ada ini memang sentiasa ada dan memang perlu ada di rumah saya. Ia amat berguna untuk kami seisi rumah.

Letak di seat belakang je. Bonet penuh dengan barang-barang bisnes...

Stok burger :  Roti, Sosej, Sempoi Oblong Kambing, Ramly Burger Ayam dan Ramly Burger Daging.

Berikut harga Stok Burger yang dah saya beli.

  1. Roti 20 biji.
  2. Sosej paket panjang RM11.00.
  3. Sempoi Oblong Kambing RM27.00.
  4. Ramly Burger Ayam 70 gram RM4.90 x 2 RM9.80.
  5. Ramly Burger Daging 70 gram RM4.90 x 3 RM 14.70.
RAHSIA JANA PENDAPATAN DENGAN JUAL BURGER

Saya belajar pada setiap weekend. Jadi, inilah antara makanan kegemaran anak-anak dan suami saya yang mudah disediakan pada bila-bila masa sahaja.

Pernah satu malam pukul 10 malam, anak sulung saya yang tertidur keletihan selepas maghrib bangun dan lapar, saya just goreng Ramly Burger Ayam sahaja. Haa... Mudahkan?

Masa bujang dulu-dulu Ramly Burger Daging tu, selalu saya potong empat kemudian saya buat sambal. Sedaaaapppp.... Haaaa... kalau nak tahu, Sambal Ramly Burger Daging itulah antara pengikat cinta kasih suami saya kepada saya.

Rahsia Kaya dengan burger

Anak-anak dan suami suka. Maka terpaksalah mengadakan stoknya. Malaih nak pi supermarket hari2. Tak de masa... Baik wat sendiri sesekali dari asyik-asyik membeli... ^__^

Anda ada ke Stok burger sepeeti saya ni? Memang berbaloi-baloikan sediakan Stok burger begini?

Psss... Kik banner ini untuk mengetahui Panduan Lengkap Memulakan Bisnes Burger. F.O.C je... 

SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 orang yang sudi komen:

  1. kami sekeluarga pun suka burger ramly... burger lain tak makan.... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terbaikkan Ramly burger ni Acik Idah? ^__^

      Delete
  2. wah kak ieta banyaknya burger dalam stok...

    ReplyDelete
  3. Huhu...memang kena ada untuk isikan perut anak-anak dikala saat genting melanda..terbaik la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stock ini penyelamat dikala sy study every weekend En. Hafizul :)

      Delete
  4. Hye..nak tanya mana nak dapatkan stock oblong sempoi.saya dah try cari kat hypermarket tapi tak jumpa.saya duk area Cheras.thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh ke kedai Stokis Ramly Burger. Kedai tu di Keramat, sblh Masjid Al-Akram di flat kuarters Baitulmal MAIWP. Oh ya jikake situ bgtau owner kedai tu blogger ieta inform ya En. Ismah :)

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *