Stok burger

Memperkenalkan.... Stok burger Rumahku Syurgaku. Kali ini RM64.00 sahaja harganya.

Beberapa hari lalu, saya ada membeli Stok burger ni di stokis burger RAMLY sebelah kawasan sekolah saya mengajar. 

Stok burger wajib ada ini memang sentiasa ada dan memang perlu ada di rumah saya. Ia amat berguna untuk kami seisi rumah.

Letak di seat belakang je. Bonet penuh dengan barang-barang bisnes...

Stok burger :  Roti, Sosej, Sempoi Oblong Kambing, Ramly Burger Ayam dan Ramly Burger Daging.

Berikut harga Stok Burger yang dah saya beli.

  1. Roti 20 biji.
  2. Sosej paket panjang RM11.00.
  3. Sempoi Oblong Kambing RM27.00.
  4. Ramly Burger Ayam 70 gram RM4.90 x 2 RM9.80.
  5. Ramly Burger Daging 70 gram RM4.90 x 3 RM 14.70.
RAHSIA JANA PENDAPATAN DENGAN JUAL BURGER

Saya belajar pada setiap weekend. Jadi, inilah antara makanan kegemaran anak-anak dan suami saya yang mudah disediakan pada bila-bila masa sahaja.

Pernah satu malam pukul 10 malam, anak sulung saya yang tertidur keletihan selepas maghrib bangun dan lapar, saya just goreng Ramly Burger Ayam sahaja. Haa... Mudahkan?

Masa bujang dulu-dulu Ramly Burger Daging tu, selalu saya potong empat kemudian saya buat sambal. Sedaaaapppp.... Haaaa... kalau nak tahu, Sambal Ramly Burger Daging itulah antara pengikat cinta kasih suami saya kepada saya.

Rahsia Kaya dengan burger

Anak-anak dan suami suka. Maka terpaksalah mengadakan stoknya. Malaih nak pi supermarket hari2. Tak de masa... Baik wat sendiri sesekali dari asyik-asyik membeli... ^__^

Anda ada ke Stok burger sepeeti saya ni? Memang berbaloi-baloikan sediakan Stok burger begini?

Psss... Kik banner ini untuk mengetahui Panduan Lengkap Memulakan Bisnes Burger. F.O.C je... 

Comments

  1. kami sekeluarga pun suka burger ramly... burger lain tak makan.... :D

    ReplyDelete
  2. wah kak ieta banyaknya burger dalam stok...

    ReplyDelete
  3. Huhu...memang kena ada untuk isikan perut anak-anak dikala saat genting melanda..terbaik la..

    ReplyDelete
  4. Hye..nak tanya mana nak dapatkan stock oblong sempoi.saya dah try cari kat hypermarket tapi tak jumpa.saya duk area Cheras.thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh ke kedai Stokis Ramly Burger. Kedai tu di Keramat, sblh Masjid Al-Akram di flat kuarters Baitulmal MAIWP. Oh ya jikake situ bgtau owner kedai tu blogger ieta inform ya En. Ismah :)

      Delete
    2. dekat klinik Menara ke.. macam dah xde kedainye

      Delete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.