PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Tak siap lagi...


Tak siap lagi... Hari ni due date...

KISAH GURU, MOTIVASI DIRI, Blog ieta, Tanda kertas periksa, Cikgu, Guru, Marking paper


Tak siap lagi... Tanda kertas periksa tu lah yang tak siap lagi... Kena siapkan juga ni... ^__^

Pesan Tuan Guru saya :
Jaga kerja. 
Jaga keluarga.
Jaga amalan dan
Jaga amal jariah sendiri.

Kerja yang Tak siap lagi... perlu saya siapkan segera. Saya perlu utamakan kerja saya sebagai guru kerana ini kerja utama saya. Jom kita tingkatkan prestasi, jauhi kontroversi dengan menyiapkan kerja-kerja kita yang tak siap lagi...

Entri berkaitan :
Tips mudah menanda kertas peperiksaan

SHARE

Cikgu ieta Sales Person Kelas Instagram Advance Online & Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 4)

Hai. Saya Cikgu ieta. Full Time Blogger, Internet Marketer dan Motivator Nasihat Niaga. Saya merupakan Sales Person Kelas Online Instagram Advance & Ebook Saka 4.0 milik Sifu Ajim Aura. Saya mengajar Kelas Blog dan Teknik Penulisan secara Personal Coaching One to One dan Group Coaching secara Online. Saya Leader kepada beberapa Group Laman Sosial dan Admin beberapa Group Di Telegram dan WhatsApp. Mempunyai 5 orang anak. Suami Pembantu Tadbir di Syarikat Semi Government. Saya Phrolapse Intervetebral Disc (Slipped Disc) bermula 17/4/2017. Kini Suri Rumah dan Blogger Full Time Online.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

18 orang yang sudi komen:

  1. Emang banyak job mesti pandai menej waktu agar semua terselesaikan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi berkunjung dan nasihat diberi ^__^

      Delete
  2. tingkatkan produktifitas dan berpikir positif untuk hasil yang berkah dan melimpah, artikel yang menarik sekali

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimavkasih Yandi atas semangat diberi ^__^

      Delete
  3. Semuanya mesti jaga baik-baik, tengah musim periksa cikgu-cikgu tengah banyak kerja yer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Tuan Amir. Blogging sambil2an dikala free je ni. hehe

      Delete
  4. Wahh, tanda kertas ujian,,,,, :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh... beginilah jadi guru Cik Kiera ^__^

      Delete
  5. Wajib habiskan tu kak...nanti esok lusa kena key in markah..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siap suda Cik akak... Esok baru key in markahnya ni...

      Delete
  6. Hai kak :)
    Lama tak jumpa. Selamat hari raya.

    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg pun Zayani... lepas SBB hr tu lm dah tak berkunjung ke blog ^__^

      Delete
  7. tanda markah sambil bergosip la...baru syok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Habis dah tanda Kucha Lana paper tu semua... Gossip2 rugi...Habis pahala bagi kat org wat pe... hehe

      Delete
  8. Replies
    1. Alhamdulillah Maria. Selesai tanda ^__^

      Delete
  9. Tanda elok-elok...hehehhe.
    Rehat sekejap jika perlu. Fresh kan diri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ridzwan atas nasihat tu ^__^

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *