PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Wordless Of Wednesday 41 : Manisan dan Kudap-kudapan


Wordless Of Wednesday, Manisan dan Kudap-kudapan, Makanan Kegemaran, Food Phorn, Jipang, Gula Kacang, Aiskrim Malaysia


Wordless Of Wednesday, Manisan dan Kudap-kudapan, Makanan Kegemaran, Food Phorn, Jipang, Gula Kacang, Aiskrim Malaysia

Wordless Of Wednesday (WOW) merupakan entri khas oleh blogger pada setiap hari Rabu. Entri ini membiarkan pembaca memberi pendapat tersendiri. WOW direkacipta oleh blogger +potia casadelarossaa

 
SHARE

Cikgu ieta Ejen Ebook Saka 40 (No. ID : 4)Ebook Saka Sifu AjimAura

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 orang yang sudi komen:

  1. sedapnya aiskrim malaysia tu...sekarang nie sebatang aiskrim tu dah 30 sen...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul. Dah 30sen sekarang KSD ^__^

      Delete
  2. nakkkkkkk sedapnyaaaaaa....huuhuuu

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Tak jual Suria. Akak amik gambar je ^__^

      Delete
  4. teringat masa kecik2 dulu buat aiskrim mcm ni banyak2,pastu letak dalam peti ais..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedapnya kan Siti Zawiah? Yummy... ^__^

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *