CIKGU IETA

Cikgu ieta berblogging dari tahun 2009. Berkongsi apa sahaja pengalaman Cikgu ieta dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan Cikgu. Suka kongsi panduan dan kisah kehidupan, tips, panduan blog dan macam-macam. Maklumlah Lifestyle Blogger. Bebas menulis apa sahaja. Instagram : https://www.instagram.com/CikguiEta Telegram Channel : https://www.t.me/CikguiEta

Wordless Of Wednesday 41 : Manisan dan Kudap-kudapan


Wordless Of Wednesday, Manisan dan Kudap-kudapan, Makanan Kegemaran, Food Phorn, Jipang, Gula Kacang, Aiskrim Malaysia


Wordless Of Wednesday, Manisan dan Kudap-kudapan, Makanan Kegemaran, Food Phorn, Jipang, Gula Kacang, Aiskrim Malaysia

Wordless Of Wednesday (WOW) merupakan entri khas oleh blogger pada setiap hari Rabu. Entri ini membiarkan pembaca memberi pendapat tersendiri. WOW direkacipta oleh blogger +potia casadelarossaa

 
SHARE

Cikgu ieta Blogger, Social Media Influencer, Coaching Online Smart Trading

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 orang yang sudi komen:

  1. sedapnya aiskrim malaysia tu...sekarang nie sebatang aiskrim tu dah 30 sen...

    ReplyDelete
  2. nakkkkkkk sedapnyaaaaaa....huuhuuu

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Tak jual Suria. Akak amik gambar je ^__^

      Delete
  4. teringat masa kecik2 dulu buat aiskrim mcm ni banyak2,pastu letak dalam peti ais..hehe

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *