PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Cabaran 30 Hari : Hari 1 : 1 gambar terbaru dan 5 fakta tentang anda



"Cabaran 30 Hari : Hari 1 : 1 gambar terbaru dan 5 fakta tentang diri anda". Ini adalah cabaran buat ahli kelab blogger Ben Ashaari. Saja2 je ni... suka-suka hati je join kelab ni. Best dan santai je.... :D

Cabaran 30 Hari : 1 gambar terbaru dan 5 fakta tentang diri anda. Hai3.. Nama glamour saya ieta. Assalamu'alaikum dan sejahtera untuk anda semua.

Segmen, Cabaran 30 Hari, Contest Kelab Blogger Ben Ashaari, Cabaran 30 hari : Hari 1 : 1 gambar terbaru dan 5 fakta tentang anda, Update blog, 5 fakta tentang diri anda, Blog ieta, fakta bukan auta, kaklong kawasan, Contest Kelab Blogger Ben Ashaari, Update blog, #cabaran30hari, #entrykelabbloggerbenashaari, #kelabbloggerbenashaari, CONTEST, SEGMEN
Ini lah je gambar yang ada... gambar portrait je na... 

Ya... saya sukakan cabaran! Jom baca 5 fakta tentang diri saya.

1. Saya anak sulung.

Ini fakta bukan auta. Saya anak pertama dari enam (6) orang adik-beradik. Walaupun saya sudah berkeluarga, adik-adik tetap rujuk kepada saya bila mereka mahu. Mereka panggil saya 'kaklong kawasan'. Ini kerana saya akan bela mereka jika mereka ditimpa kesusahan sekadar termampu.

2. Saya ada lesung pipit di pipi kanan. (eh kanan lak. kiri la... konpius sudah... haha)

Lesung pipit ni saya baru perasan saya memilikinya semasa bergambar dengan blogger Muja, blogger Aima baby comel, Sheda Ucu, sifu Hasrul Hassan dan Khairol Asrol di program Sepetang Bersama Blogger & Yeos 2014 awal tahun ini. Ini juga fakta ya bukan auta... hehe...

3. Saya ada seorang suami.

Suamilah pendorong utama saya dalam segala hal. Samada di bidang kerjaya, berblogging, mahupun study. Faktanya, Suami tulang belakang isteri.

4. Saya ada lima (5) orang anak.

Anak-anak adalah penyejuk hati dan penawar jiwa saya. Anak saya yang sulung 10 tahun, Ke dua 7 tahun, ke tiga 6 tahun, ke empat 4 tahun dan yang ke lima 1 tahun 8 bulan 3hari.

5. Saya guru, blogger dan pelajar UTMSpace.

Minat dan cinta saya pada kanak-kanak membuatkan saya memilih guru sebagai kerjaya saya. Namun, minat saya menulis mula bertapak pada tahun 2009 melalui blog. Sebagai pelajar Space, keterbatasan waktu disebabkan belajar dan bekerja sering membuatkan entri blog saya terderaf sekian lama dan sangat2 baaaaaanyak sekali... 

Haaaa.... panjangkan entri Cabaran 30 Hari : 1 gambar terbaru dan 5 fakta tentang diri anda ni? Petang tadi baru tahu ada Cabaran 30 Hari : 1 gambar terbaru dan 5 fakta tentang diri anda ni. Anda bagaimana? Apa ya 5 fakta tentang diri anda? Meh kongsi di ruang komen di bawah meh... 

#kelabbloggerbenashaari
#entrykelabbloggerbenashaari
#cabaran30hari

psss... 
Jangan lupa join GA by Mawar Biru tau... ^__^

SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 orang yang sudi komen:

  1. hi kaklong, tumpang singgah jap,hehe

    ReplyDelete
  2. singgah sini.. good luck! semoga sampai khujung cabran ^^ *like lesung pipit tu* huhu kite xde..

    ReplyDelete
  3. hai kak long kita kak ngah,woww pinjam lesung pipit sat hehehehe

    ReplyDelete
  4. tak pernah jumpa akk lagi..hehe..first time tgk wajah akk ni

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *