PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Cabaran 30 Hari : Hari 13 : 5 Blog Kegemaran saya

Cabaran 30 Hari, Entry Kelab blogger Ben Ashaari, Kelab blogger Ben Ashaari, Kisah Cikgu, Kisah Cikgu ieta, 5 Blog Kegemaran, #cabaran30Hari, #entrykelabbloggerbenashaari, #kelabbloggerbenashaari, 5 blog kegemaran saya, Blog Kegemaran
Cabaran 30 Hari : Hari 13 : 5 Blog Kegemaran : Mereka hebat... Pengikut ramai..

Cabaran 30 Hari : Hari 13 : 5 Blog Kegemaran saya. Entri ke 2 saya hari ini pun entri backdated juga. Saya taip selaju-lajunya ya ^__^

Sebenarnya, banyak blog yang saya gemar. Tetapi dalam cabaran 30 hari ini cuma diminta tulis 5 sahaja maka, 5 sahajalah yang saya tulis.

5 Blog Kegemaran saya ialah :


Cabaran 30 Hari, Entry Kelab blogger Ben Ashaari, Kelab blogger Ben Ashaari, Kisah Cikgu, Kisah Cikgu ieta, 5 Blog Kegemaran, #cabaran30Hari, #entrykelabbloggerbenashaari, #kelabbloggerbenashaari, 5 blog kegemaran saya, Blog Kegemaran
1) Blog Tuan Hj. Amir selaku pengasas blog denaihati.com kerana dari sini saya belajar erti kehidupan.


Cabaran 30 Hari, Entry Kelab blogger Ben Ashaari, Kelab blogger Ben Ashaari, Kisah Cikgu, Kisah Cikgu ieta, 5 Blog Kegemaran, #cabaran30Hari, #entrykelabbloggerbenashaari, #kelabbloggerbenashaari, 5 blog kegemaran saya, Blog Kegemaran
2) Blog sifu Hasrul Nizam : hasrulhassan.com kerana dari sini saya belajar ilmu blogspot.


Cabaran 30 Hari, Entry Kelab blogger Ben Ashaari, Kelab blogger Ben Ashaari, Kisah Cikgu, Kisah Cikgu ieta, 5 Blog Kegemaran, #cabaran30Hari, #entrykelabbloggerbenashaari, #kelabbloggerbenashaari, 5 blog kegemaran saya, Blog Kegemaran
3) Blog sifu Ahmad Faizal (Encik Titan) : ahmadfaizal.com kerana dari sini saya belajar ilmu buat duit dengan blog.

Cabaran 30 Hari, Entry Kelab blogger Ben Ashaari, Kelab blogger Ben Ashaari, Kisah Cikgu, Kisah Cikgu ieta, 5 Blog Kegemaran, #cabaran30Hari, #entrykelabbloggerbenashaari, #kelabbloggerbenashaari, 5 blog kegemaran saya, Blog Kegemaran
4) Blog Ben Ashaari : benashaari.com kerana dari sini saya lihat warna-warni kehidupan juga mengenali ramai ahli kelab blogger ben ashaari.

Cabaran 30 Hari, Entry Kelab blogger Ben Ashaari, Kelab blogger Ben Ashaari, Kisah Cikgu, Kisah Cikgu ieta, 5 Blog Kegemaran, #cabaran30Hari, #entrykelabbloggerbenashaari, #kelabbloggerbenashaari, 5 blog kegemaran saya, Blog Kegemaran
5) Blog Chef Adnan Ibrahim (Che Mat Gebu) : tiffinbiru.com kerana banyak resepi boleh saya rujuk di situ.

Gemar tidaklah bermaksud saya akan buka blog mereka setiap hari... Sebab... saya punya 1 habit iaitu, saya akan blogwalking ke blog-blog yang saya gemar pada waktu saya berkelapangan dan saya akan baca atau belek seberapa banyak entri mereka selagi saya berdaya samaada untuk menimba ilmu ataupun saja-saja blogwalking ^__^


Tahukah anda entri Cabaran 30 Hari : Hari 13 : 5 Blog Kegemaran saya ini, saya taip laju-laju tak sampai 15 minit pun. Tapi nak edit sebelum publish punyalah lama... Kalut dengan anak-anak tu... Anda sudah menyertai Cabaran 30 Hari : Hari 13 : 5 Blog Kegemaran saya? Apakah blog kegemaran anda pula?

Entri berkaitan Cabaran 30 Hari:

  1. Cabaran 30 Hari, Hari 1, 1 Gambar Terbaru dan 5 fakta diri saya.
  2. Cabaran 30 Hari, Hari 2 : 5 cara memenangi hati saya
  3. Cabaran 30 Hari : hari 3 : Sesuatu yang menguatkan Saya
  4. Cabaran 30 Hari | Hari 4 | Buku Kegemaran Saya
  5. Cabaran 30 Hari : Hari 5 : 3 Perkara yang ingin anda katakan kepada bekas kekasih anda
  6. Cabaran 30 Hari hari-6-apa-yang-anda makan hari ini
  7. Cabaran 30 Hari | Hari 7 | sejauh mana pendidikan itu penting bagi anda
  8. Cabaran 30 hari : Hari 8 : 5 lagu cinta kegemaran saya
  9. Cabaran 30 hari : hari 9 : 5 lelaki yang menarik perhatian saya
  10. Cabaran 30 Hari : Hari 10: Apa di dalam Handbag Saya.
  11. Cabaran 30 hari : Hari 11 : Perkara lucu pada zaman kanak-kanak
  12. Cabaran 30 Hari : Hari 12 : 5 whishlist saya.

** Seperti paparan di 8 share

#cabaran30hari, #entrykelabbloggerbenashaari, #kelabbloggerbenashaari

SHARE

Cikgu ieta Sales Person Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 3)

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

20 orang yang sudi komen:

  1. semoga berjaya meneruskan cabaran ...

    ReplyDelete
  2. semua blog ni memang best2..ade pasal resepi, ade pasal keluarga, ade pasalpelajari blog..hehhe

    ReplyDelete
  3. Antara blog rujukan saya Terbaik :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang mereka antara yg terbaik ^__^

      Delete
  4. semua blog2 ni ada kekuatan masing2 kan...sebab tu la ramai yang jadikan blog mereka semua blog favourite :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Encik Ezad. Trm kasih berlunjung ^__^

      Delete
  5. 3 daripadanya sama seperti saya ... mereka memang otai !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah. Faiz pun Otai lh gitu... Trm kasih ya sudi berkunjung ^__^

      Delete
  6. Blog Encik Titan tu memang power :-) mesti menjadi salah satu blog pilihan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang pun Tn. Sabree... Ni dia arahkan 5 je. Kalo 10, blog Tuan pun tersenarai juga. hehe...

      Delete
  7. Rajin betol join ni yek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menguji kecekapan minda je ni Sifu... hehe...

      Delete
  8. ibu kite pun suka tgk blog cik mat gebu :D

    ReplyDelete
  9. Saya juga sering melawat ke laman blog otai ni untuk ketahui isu semasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagus tu Pn. Noriza. Mereka antara blog yg sy gemari ^__^

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *