PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Cabaran 30 Hari : Hari 2 : 5 Cara Memenangi Hati Saya



Cabaran 30 Hari : Hari 2 : 5 Cara Memenangi Hati Saya. Fuhhh.... Tekan keyboard phone dengan lajunya... 3 entry 1 malam... Fuhhh... Tadi baru siap entri pertama cabaran ni.



Cabaran 30 Hari : Hari 2 : 5 Cara Memenangi Hati Saya. Tanpa lengahkan masa lagi, saya nak cerita 5 cara memenangi hati saya.

1. Senyum.
Senyum tak perlu kata apa-apa. Itulah yang membuat hati saya cair. Nak marah pun tak jadi...

Cabaran 30 Entry : Hari 2 : 5 Cara Memenangi Hati Saya, Segmen, Contest, #kelabbloggerbenashaari #entrykelabbloggerbenashaari #cabaran30hari, 5 Cara Memenangi Hati Saya, Blog ieta
Cabaran 30 Entry : Hari 2 : 5 Cara Memenangi Hati Saya : Senyum dan buatlah saya ketawa dan ceria. Pasti anda bahagia.

2. Ada Sense of Humour.
Ahha.... Ada Sense of Humour, buat hati saya yang selalu susah hati dek pelbagai perkara ni jadi reda tau...

3. Solat 5 waktu.
Solat 5 waktu kena jaga... Sebab solat itu tiang agama... Bagaimana nak jaga perkara2 lain jika solat 5 waktu pun hancusss... Kan... ^__^

4. Sayangi kanak-kanak.
Sayangilah kanak-kanak kerana mereka suci dan bersih dari noda dan dosa. 

5. Hormati orang lain.
Hormatilah orang lain jika mahu dihormati. Jika kita sendiri memperlekehkan orang lain, tak mustahil orang lain pun begitu juga. Percayalah, takkan rugi sesen pun atau jatuh maruah kita jika kita buang jauh2 ego kita dan sentiasa hormatkan orang lain.

Haaaa... begitulah 5 Cara Memenangi Hati Saya. Full package ini telah dimenangi oleh encik suami saya. Jadi, kawan2 jika ada 5 cara ni, mudahlah berkawan dan memenangi hati saya ya ^__^

Siap gak entri Cabaran 30 Hari : Hari 2 : 5 Cara Memenangi Hati Saya ni... Tak tahulah apa yang saya dah mengarutkan ni. Hehe... Sesungguhnya Cabaran 30 Hari : Hari 2 : 5 Cara Memenangi Hati Saya ni melatih saya bagaimana berfikir cepat dan cekap. Syokkknya blogging...

#kelabbloggerbenashaari
#entrykelabbloggerbenashaari
#cabaran30hari

psss... 
Jangan lupa join GA by Mawar Biru tau... ^__^

SHARE

Cikgu ieta Sales Person Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 3)

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 orang yang sudi komen:

  1. blogging memang syok..kalau selalu blogwalking!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa blog HB tak boleh nk komen ya? bnyk kali dah sy g ziarah tp lgsung xdpt nk tinggalkn komen

      Delete
  2. wah... untung dah bersuami yang punyai kelima2 ciri utk menangi hati ieta.. hehhe

    ReplyDelete
  3. Wah...pn.Ieta pun join...tahniah!

    ReplyDelete
  4. okeh nanti nak senyum lebar2 hahhaha

    ReplyDelete
  5. nanti jumpa kita senyum-senyum lagi ok :)

    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. hari-hari kene senyum ngan akk..hehe

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *