TERIMA KASIH BLOGGER FEROZ OTHMAN




ENTRI PENGHARGAAN, KISAH BLOGGER, UPDATE BLOG, Kisah Cikgu ieta, BLOG ieta, PROMOTE BLOGGER, review blogger, ranking Alexa Blog Kisah Cikgu ieta, Feroz Othman, brilliant, Terror bab SEO,
KLIK BANNER UNTUK KE LINK BLOG BLOGGER FEROZ OTHMAN

"TERIMA KASIH BLOGGER FEROZ OTHMAN". Entri ini ditujukan khas kepada blogger Feroz Othman yang telah sudi mendekorasikan Blog Kisah Cikgu ieta yang dahulunya dikenali sebagai Blog ieta. Tidak sampai sehari pun dah siap. 


TERIMA KASIH BLOGGER FEROZ OTHMAN kerana telah membuatkan ranking Alexa Blog Kisah Cikgu ieta berkurangan sebanyak 1,600 lebih. Banyak tu kawan-kawan... Links di Alexa juga semakin baik dari sebelum bertukar ke template baru ni. Cuma saya lebih suka meletakkan header blogshop saya yang memaparkan sebahagian produk niaga sambil-sambilan dan kecil-kecilan saya tu. Belum punya masa untuk mendeko-deko header blog yang baru. In shaa Allah bila lapang-lapang saya akan reka header blog saya sendiri yang sempoi tetapi sedap mata saya memandang :)

ENTRI PENGHARGAAN, KISAH BLOGGER, UPDATE BLOG, Kisah Cikgu ieta, BLOG ieta, PROMOTE BLOGGER, review blogger, ranking Alexa Blog Kisah Cikgu ieta, Feroz Othman, brilliant, Terror bab SEO,
Ranking Alexa pada 8/9/2014

TERIMA KASIH BLOGGER FEROZ OTHMAN. Jasa Feroz men'SEO'kan blog Kisah Cikgu ieta ni amat-amat saya hargai. Beliau ni brilliant tau... Terror bab SEO dan masalah blog. Tanya je apa aje, In Shaa Allah boleh je dia jawab. Tak percaya? Ha... kliklah banner di atas tu, dan lihat sahaja di bahagian Tutorial. Macam-macam ada... Ini sahajalah yang saya nak beritahu anda semua untuk hari ini ya. TERIMA KASIH BLOGGER FEROZ OTHMAN.  

ENTRI PENGHARGAAN, KISAH BLOGGER, UPDATE BLOG, Kisah Cikgu ieta, BLOG ieta, PROMOTE BLOGGER, review blogger, ranking Alexa Blog Kisah Cikgu ieta, Feroz Othman, brilliant, Terror bab SEO,
Bounce rate kurang sedikit dari dahulu 89 %. Perlu berusaha dengan lebih gigih lagi ni....


Comments

  1. hihhih.. tolong sikit sikit je.. yang lain bergantung pada tuan punya blog juga :)

    ReplyDelete
  2. tahniah-tahniah banyak peningkatan alexa tu. semoga terus berjaya...

    ReplyDelete
  3. nice, simple.. cuma macam lambat sikit load je. semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  4. tahniah kak..makin popular gitu..hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.