CARI DI SINI

08 September 2014

TERIMA KASIH BLOGGER FEROZ OTHMAN




ENTRI PENGHARGAAN, KISAH BLOGGER, UPDATE BLOG, Kisah Cikgu ieta, BLOG ieta, PROMOTE BLOGGER, review blogger, ranking Alexa Blog Kisah Cikgu ieta, Feroz Othman, brilliant, Terror bab SEO,
KLIK BANNER UNTUK KE LINK BLOG BLOGGER FEROZ OTHMAN

"TERIMA KASIH BLOGGER FEROZ OTHMAN". Entri ini ditujukan khas kepada blogger Feroz Othman yang telah sudi mendekorasikan Blog Kisah Cikgu ieta yang dahulunya dikenali sebagai Blog ieta. Tidak sampai sehari pun dah siap. 


TERIMA KASIH BLOGGER FEROZ OTHMAN kerana telah membuatkan ranking Alexa Blog Kisah Cikgu ieta berkurangan sebanyak 1,600 lebih. Banyak tu kawan-kawan... Links di Alexa juga semakin baik dari sebelum bertukar ke template baru ni. Cuma saya lebih suka meletakkan header blogshop saya yang memaparkan sebahagian produk niaga sambil-sambilan dan kecil-kecilan saya tu. Belum punya masa untuk mendeko-deko header blog yang baru. In shaa Allah bila lapang-lapang saya akan reka header blog saya sendiri yang sempoi tetapi sedap mata saya memandang :)

ENTRI PENGHARGAAN, KISAH BLOGGER, UPDATE BLOG, Kisah Cikgu ieta, BLOG ieta, PROMOTE BLOGGER, review blogger, ranking Alexa Blog Kisah Cikgu ieta, Feroz Othman, brilliant, Terror bab SEO,
Ranking Alexa pada 8/9/2014

TERIMA KASIH BLOGGER FEROZ OTHMAN. Jasa Feroz men'SEO'kan blog Kisah Cikgu ieta ni amat-amat saya hargai. Beliau ni brilliant tau... Terror bab SEO dan masalah blog. Tanya je apa aje, In Shaa Allah boleh je dia jawab. Tak percaya? Ha... kliklah banner di atas tu, dan lihat sahaja di bahagian Tutorial. Macam-macam ada... Ini sahajalah yang saya nak beritahu anda semua untuk hari ini ya. TERIMA KASIH BLOGGER FEROZ OTHMAN.  

ENTRI PENGHARGAAN, KISAH BLOGGER, UPDATE BLOG, Kisah Cikgu ieta, BLOG ieta, PROMOTE BLOGGER, review blogger, ranking Alexa Blog Kisah Cikgu ieta, Feroz Othman, brilliant, Terror bab SEO,
Bounce rate kurang sedikit dari dahulu 89 %. Perlu berusaha dengan lebih gigih lagi ni....


11 comments:

  1. hihhih.. tolong sikit sikit je.. yang lain bergantung pada tuan punya blog juga :)

    ReplyDelete
  2. tahniah-tahniah banyak peningkatan alexa tu. semoga terus berjaya...

    ReplyDelete
  3. nice, simple.. cuma macam lambat sikit load je. semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  4. tahniah kak..makin popular gitu..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa2 je blog akak ni Zarin. Terima kasih Zarin. Masih dan sentiasa belajar lagi utk perbaiki blog ni :)

      Delete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan gang paranoid akhir zaman dan teori konspirasi yang gila isim keturunan atau isim makrifat.

Sila sabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, syirik, sesat dan khurafat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak dan bangkang sepenuhnya.

Saya benci perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya reject terus.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Jika mesej atau email saya sila nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana kenal saya.
3) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak laman sosial, sila nyatakan nama channel atau laman sosial anda kenal saya.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapan borang diberi.

Terima kasih 😊
Nama pena,
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger, Social Media Expert Coach. Pembekal Pemborong Biskut Homemade dan Kudapan.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

UNDANG-UNDANG





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM







Tulis Cadangan Atau Pertanyaan Di Sini

Name

Email *

Message *