PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

TERIMA KASIH BLOGGER FEROZ OTHMAN




ENTRI PENGHARGAAN, KISAH BLOGGER, UPDATE BLOG, Kisah Cikgu ieta, BLOG ieta, PROMOTE BLOGGER, review blogger, ranking Alexa Blog Kisah Cikgu ieta, Feroz Othman, brilliant, Terror bab SEO,
KLIK BANNER UNTUK KE LINK BLOG BLOGGER FEROZ OTHMAN

"TERIMA KASIH BLOGGER FEROZ OTHMAN". Entri ini ditujukan khas kepada blogger Feroz Othman yang telah sudi mendekorasikan Blog Kisah Cikgu ieta yang dahulunya dikenali sebagai Blog ieta. Tidak sampai sehari pun dah siap. 


TERIMA KASIH BLOGGER FEROZ OTHMAN kerana telah membuatkan ranking Alexa Blog Kisah Cikgu ieta berkurangan sebanyak 1,600 lebih. Banyak tu kawan-kawan... Links di Alexa juga semakin baik dari sebelum bertukar ke template baru ni. Cuma saya lebih suka meletakkan header blogshop saya yang memaparkan sebahagian produk niaga sambil-sambilan dan kecil-kecilan saya tu. Belum punya masa untuk mendeko-deko header blog yang baru. In shaa Allah bila lapang-lapang saya akan reka header blog saya sendiri yang sempoi tetapi sedap mata saya memandang :)

ENTRI PENGHARGAAN, KISAH BLOGGER, UPDATE BLOG, Kisah Cikgu ieta, BLOG ieta, PROMOTE BLOGGER, review blogger, ranking Alexa Blog Kisah Cikgu ieta, Feroz Othman, brilliant, Terror bab SEO,
Ranking Alexa pada 8/9/2014

TERIMA KASIH BLOGGER FEROZ OTHMAN. Jasa Feroz men'SEO'kan blog Kisah Cikgu ieta ni amat-amat saya hargai. Beliau ni brilliant tau... Terror bab SEO dan masalah blog. Tanya je apa aje, In Shaa Allah boleh je dia jawab. Tak percaya? Ha... kliklah banner di atas tu, dan lihat sahaja di bahagian Tutorial. Macam-macam ada... Ini sahajalah yang saya nak beritahu anda semua untuk hari ini ya. TERIMA KASIH BLOGGER FEROZ OTHMAN.  

ENTRI PENGHARGAAN, KISAH BLOGGER, UPDATE BLOG, Kisah Cikgu ieta, BLOG ieta, PROMOTE BLOGGER, review blogger, ranking Alexa Blog Kisah Cikgu ieta, Feroz Othman, brilliant, Terror bab SEO,
Bounce rate kurang sedikit dari dahulu 89 %. Perlu berusaha dengan lebih gigih lagi ni....


SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 orang yang sudi komen:

  1. Replies
    1. Alhamdulillah... Liana punya blog lg cantikkan?^__^

      Delete
  2. hihhih.. tolong sikit sikit je.. yang lain bergantung pada tuan punya blog juga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banyak tolong ni... Trm kasih berbillion2 kali Feroz ^__^

      Delete
  3. tahniah-tahniah banyak peningkatan alexa tu. semoga terus berjaya...

    ReplyDelete
  4. nice, simple.. cuma macam lambat sikit load je. semoga berjaya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah cuba perbaiki. Terima kasih encik Syazwan ^__^

      Delete
  5. tahniah kak..makin popular gitu..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa2 je blog akak ni Zarin. Terima kasih Zarin. Masih dan sentiasa belajar lagi utk perbaiki blog ni :)

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *