CARI DI SINI

20 October 2014

Analisa blog Kisah Cikgu ieta

Analisa blog Kisah Cikgu ieta, blog Kisah Cikgu ieta, Analisa blog, Google Analytics, jumlah pengunjung blog, Unique Visitors, laman sosial facebook, Kisah Cikgu ieta, Kisah Cikgu, Blog ieta, #kelabbloggerbenashaari, #SantaiBlogger
Analisa blog Kisah Cikgu ieta

Analisa blog Kisah Cikgu ieta kali ini memaparkan jumlah pengunjung blog Kisah Cikgu ieta pada bulan September lalu adalah 2,039 dengan kadar bounce rate yang amat tinggi iaitu 72%. Diikuti purata 2 jam 11 minit seseorang pengunjung menghabiskan masanya di blog ini yang hanya melihat 2 muka surat sahaja pada setiap kunjungan.


Analisa blog Kisah Cikgu ieta ini telah saya terima melalui e-mail dari Google Analytics. 

Analisa blog Kisah Cikgu ieta, blog Kisah Cikgu ieta, Analisa blog, Google Analytics, jumlah pengunjung blog, Unique Visitors, laman sosial facebook, Kisah Cikgu ieta, Kisah Cikgu, Blog ieta, #kelabbloggerbenashaari, #SantaiBlogger
Analisa blog Kisah Cikgu ieta bulan September menunjukkan jumlah pengunjung blog adalah teramai dari negara Malaysia, diikuti negara Indonesia, United States, India dan Spain.

Analisa blog Kisah Cikgu ieta, blog Kisah Cikgu ieta, Analisa blog, Google Analytics, jumlah pengunjung blog, Unique Visitors, laman sosial facebook, Kisah Cikgu ieta, Kisah Cikgu, Blog ieta, #kelabbloggerbenashaari, #SantaiBlogger
Unique Visitors Blog Kisah Cikgu ieta hanyalah seramai 1,637 sahaja pada bulan September 2014. 

Analisa blog Kisah Cikgu ieta,  blog Kisah Cikgu ieta, Analisa blog, Google Analytics, jumlah pengunjung blog, Unique Visitors, laman sosial facebook, Kisah Cikgu ieta, Kisah Cikgu, Blog ieta, #kelabbloggerbenashaari, #SantaiBlogger
Analisa blog Kisah Cikgu ieta bulan September turut memaparkan laman sosial facebook sebagai sumber sosial yang paling top. 

Analisa blog Kisah Cikgu ieta memberi isyarat, bahawa banyak lagi yang perlu saya perbaiki untuk memantapkan lagi blog Kisah Cikgu ieta pada bulan seterusnya. Jadi, apa pendapat anda tentang Analisa blog Kisah Cikgu ieta ini?

15 comments:

  1. Pendapat IM hanya dengan ucapan tahniah. Hehe

    ReplyDelete
  2. wah bagusnya akak, rajin buat analisis...farah analisis simpan dan pendam sendiri jer...he he he...

    ReplyDelete
  3. rajinnya kak ieta wat analisa.

    ReplyDelete
  4. oklah tu. Mesti leh dapat lagi banyak lagi nanti.

    ReplyDelete
  5. Tahniah, pencapaian yang bagus.. Bulan depan mesti pencapaian semakin baik...

    ReplyDelete
  6. Sedikit demi sedikit lama lama membukit

    ReplyDelete
  7. Ish3 otak dah beku nak buat analisa... minta tlg bacakan kesimpulan analisa 0maknya bleh?

    ReplyDelete
  8. Hebat... tahniah... keep it up... saya pon dah lama tak cek analytics blog saya ni..

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan gang paranoid akhir zaman dan teori konspirasi yang gila isim keturunan atau isim makrifat.

Sila sabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, syirik, sesat dan khurafat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak dan bangkang sepenuhnya.

Saya benci perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya reject terus.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Jika mesej atau email saya sila nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana kenal saya.
3) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak laman sosial, sila nyatakan nama channel atau laman sosial anda kenal saya.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapan borang diberi.

Terima kasih 😊
Nama pena,
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger, Social Media Expert Coach. Pembekal Pemborong Biskut Homemade dan Kudapan.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *