Cikgu ieta berblogging dari tahun 2009. Berkongsi apa sahaja pengalaman Cikgu ieta dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan Cikgu. Suka kongsi panduan dan kisah kehidupan, tips, panduan blog dan macam-macam lagi. Maklumlah Lifestyle Blogger. Bebas menulis apa sahaja. Instagram : https://www.instagram.com/CikguiEta Telegram Channel : https://www.t.me/CikguiEta

Analisa blog Kisah Cikgu ieta

Analisa blog Kisah Cikgu ieta, blog Kisah Cikgu ieta, Analisa blog, Google Analytics, jumlah pengunjung blog, Unique Visitors, laman sosial facebook, Kisah Cikgu ieta, Kisah Cikgu, Blog ieta, #kelabbloggerbenashaari, #SantaiBlogger
Analisa blog Kisah Cikgu ieta

Analisa blog Kisah Cikgu ieta kali ini memaparkan jumlah pengunjung blog Kisah Cikgu ieta pada bulan September lalu adalah 2,039 dengan kadar bounce rate yang amat tinggi iaitu 72%. Diikuti purata 2 jam 11 minit seseorang pengunjung menghabiskan masanya di blog ini yang hanya melihat 2 muka surat sahaja pada setiap kunjungan.


Analisa blog Kisah Cikgu ieta ini telah saya terima melalui e-mail dari Google Analytics. 

Analisa blog Kisah Cikgu ieta, blog Kisah Cikgu ieta, Analisa blog, Google Analytics, jumlah pengunjung blog, Unique Visitors, laman sosial facebook, Kisah Cikgu ieta, Kisah Cikgu, Blog ieta, #kelabbloggerbenashaari, #SantaiBlogger
Analisa blog Kisah Cikgu ieta bulan September menunjukkan jumlah pengunjung blog adalah teramai dari negara Malaysia, diikuti negara Indonesia, United States, India dan Spain.

Analisa blog Kisah Cikgu ieta, blog Kisah Cikgu ieta, Analisa blog, Google Analytics, jumlah pengunjung blog, Unique Visitors, laman sosial facebook, Kisah Cikgu ieta, Kisah Cikgu, Blog ieta, #kelabbloggerbenashaari, #SantaiBlogger
Unique Visitors Blog Kisah Cikgu ieta hanyalah seramai 1,637 sahaja pada bulan September 2014. 

Analisa blog Kisah Cikgu ieta,  blog Kisah Cikgu ieta, Analisa blog, Google Analytics, jumlah pengunjung blog, Unique Visitors, laman sosial facebook, Kisah Cikgu ieta, Kisah Cikgu, Blog ieta, #kelabbloggerbenashaari, #SantaiBlogger
Analisa blog Kisah Cikgu ieta bulan September turut memaparkan laman sosial facebook sebagai sumber sosial yang paling top. 

Analisa blog Kisah Cikgu ieta memberi isyarat, bahawa banyak lagi yang perlu saya perbaiki untuk memantapkan lagi blog Kisah Cikgu ieta pada bulan seterusnya. Jadi, apa pendapat anda tentang Analisa blog Kisah Cikgu ieta ini?

SHARE

Cikgu ieta Blogging Marketing Management Expert & Freelance Speaker

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 orang yang sudi komen:

  1. Pendapat IM hanya dengan ucapan tahniah. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trm kasih IM... mmg perlu perbaiki banyak lg ni...

      Delete
  2. wah bagusnya akak, rajin buat analisis...farah analisis simpan dan pendam sendiri jer...he he he...

    ReplyDelete
  3. rajinnya kak ieta wat analisa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saje nk tanya pendapat pembaca dan rakan blogger srmua Fyna... ^__^

      Delete
  4. oklah tu. Mesti leh dapat lagi banyak lagi nanti.

    ReplyDelete
  5. Tahniah, pencapaian yang bagus.. Bulan depan mesti pencapaian semakin baik...

    ReplyDelete
  6. Sedikit demi sedikit lama lama membukit

    ReplyDelete
  7. Ish3 otak dah beku nak buat analisa... minta tlg bacakan kesimpulan analisa 0maknya bleh?

    ReplyDelete
  8. Hebat... tahniah... keep it up... saya pon dah lama tak cek analytics blog saya ni..

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *