Blogger Area Mega Give Away

Ini adalah entri promosi.

GIVEAWAY AKU SPONSOR, GIVEAWAY, REVIEW BLOG BLOGGER, Review bisnes online, Review Give Away, Review Dunia Niaga ieta, Dunia Niaga ieta, Blogger Area Mega Give Away
 Klik banner ini untuk menyertai Blogger Area Mega Give Away

Terkini, Blogger Area Mega Give Away buat pertama kalinya sedang berlangsung. Blogshop saya,  Dunia Niaga ieta julung-julung kalinya merupakan antara 61 online shop dan blogger yang menjadi penaja Give Away ini. Give Away ini telah berlangsung selama sebulan bermula pada 1 Oktober sehingga 31 Oktober 2014.

Blogger Area Mega Give Away ini telah di siarkan secara serentak oleh semua Admin Blogger AreaGive Away ini mencari seramai 153 orang pemenang untuk hadiah berjumlah RM2,540.00 yang ditawarkan melalui Giveaway ini. Sila klik banner di atas untuk maklumat lanjut Give Away ini. Semoga berjaya buat semua peserta. Berikut adalah senarai penaja Blogger Area Mega Give Away : 

Tuan BloggerArea  , Husein Rider , Nisa Ahmad, Cik Itah , Tasha Aqisha , Aimi Syafiqah , Gnor Gnur , Siti Mastura , Eshamz Halim ,Norhasniza Khalid , Asha Lya , Linz Shopee ,Noridayu Zan , Ruqaiyah Amanina , Syahoney Kitty , Cynta Ieda , Anies , Syaz  , Nur Hayati ,Mar Mansor , Nadyya Shafiqa , Maisarah , Noor Rasyidah , Emi Amirah , Meura Metsu , Rara Farhana , Vee Sandi , Karya Mahirah , Naniey Jemey , Afzal , Eyfa Writter , Kiera Rashid ,Norihan Yusuf , Farahuda Hud , Lyn Cellmaxx M'sia , Maz Izza , Shamiera Osment , Cik Siti ,Ayra Ihya , Puteri Memory , Hazanis Blogspot ,Jom Join Blogwalking , Fatihah Fazlin , Nur Syafiqah & Nur Liyana , Farhana Ramlan  , Cik Mun , Ieta Mat Sa'ad , Jari Manis , Papa Blogger , Kyle Kesha , Zayani Zulkiffli ,Wardrobhanger dan Fatiha Zainal.

Comments

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.