PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Ikan Goreng Tepung Magik Wordless Of Wednesday 43


RESEPI, Resepi ikan, Ikan Siakap, Ikan, Blog ieta, Santai Blogger, Kelab blogger ben Ashaari, Kisah Cikgu ieta, blog, Tepung Magik Serbaguna, Tepung Magik, Wordless Of Wednesday 43, Wordless Of Wednesday, Ikan Goreng Tepung Magik, Ikan Goreng Tepung Magik Wordless Of Wednesday 43, Ikan

RESEPI, Resepi ikan, Ikan Siakap, Ikan, Blog ieta, Santai Blogger, Kelab blogger ben Ashaari, Kisah Cikgu ieta, blog, Tepung Magik Serbaguna, Tepung Magik, Wordless Of Wednesday 43, Wordless Of Wednesday, Ikan Goreng Tepung Magik, Ikan Goreng Tepung Magik Wordless Of Wednesday 43, Ikan


RESEPI, Resepi ikan, Ikan Siakap, Blog ieta, Santai Blogger, Kelab blogger ben Ashaari, Kisah Cikgu ieta, blog, Tepung Magik Serbaguna, Tepung Magik, Wordless Of Wednesday 43, Wordless Of Wednesday, Ikan Goreng Tepung Magik, Ikan Goreng Tepung Magik Wordless Of Wednesday 43, Ikan

RESEPI, Resepi ikan, Ikan Siakap, Blog ieta, Santai Blogger, Kelab blogger ben Ashaari, Kisah Cikgu ieta, blog, Tepung Magik Serbaguna, Tepung Magik, Wordless Of Wednesday 43, Wordless Of Wednesday, Ikan Goreng Tepung Magik, Ikan Goreng Tepung Magik Wordless Of Wednesday 43, Ikan


Wordless Of Wednesday (WOW) merupakan entri khas oleh blogger pada setiap hari Rabu. Entri ini membiarkan pembaca memberi pendapat tersendiri. WOW direkacipta oleh blogger +potia casadelarossaa
SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 orang yang sudi komen:

  1. Replies
    1. Terima kasih sudi komen... Akak terharu Kiz... huhu...

      Delete
  2. boleh lah fyna cuba tepung nih nanti kak.

    ReplyDelete
  3. kuih kapit pun tak amik lagi dekat kak ieta..ehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah kan Nad. Bila lah nak amik tu ya... hehe...

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *