New Year Giveaway with Eversoft Skinz Youth Recall by AJ

 Giveaway, Giveaway New Year, New Year Giveaway with Eversoft Skinz Youth Recall by AJ, Giveaway with Eversoft Skinz Youth Recall, Eversoft Skinz Youth Recall, blogger Ayue Jean, Kisah Cikgu ieta, Blog ieta, Kelab Blogger Ben Ashaari, Santai Blogger, rangkaian produk Eversoft Skinz Youth Recall, sentiasa kelihatan muda remaja sepanjang usia, rahsia kelihatan awet muda, kelihatan muda, kelihatan bertambah muda remaja, Panduan Jana Wang Di Rumah Untuk Wanita, Eversoft Skinz menjadi pilihan, Saya ceria, suami dan murid-murid saya pun suka, Eversoft Skinz, mengatasi masalah anti penuaan, RUMPAI LAUT WAKAME
Klik banner ini untuk menyertai New Year Giveaway with Eversoft Skinz Youth Recall by AJ

New Year Giveaway with Eversoft Skinz Youth Recall by AJ. Giveaway ini dianjurkan oleh blogger Ayue Jean dengan kerjasama dari pihak Eversoft SkinzHadiah lumayan dan menggembirakan... Saya turut menyertai sebagai tanda sokongan.

Sebab saya harus memenangi rangkaian produk Eversoft Skinz Youth Recall :

Mudah sahaja. 

Iaitu kerana saya suka sentiasa kelihatan muda remaja sepanjang usia. Saya ceria, suami dan murid-murid saya pun suka... ^__^ 

Pss... Pagi tadi kan... semasa makan ada kakak tu berusia 56 tahun, beliau cakap saya kelihatan muda... Wow... Andai saya menang rangkaian produk Eversoft Skinz Youth Recall ini pasti saya akan kelihatan bertambah muda remaja kan? ^__^

   


Slogan :

"Eversoft Skinz menjadi pilihan untuk kekal cantik di Tahun Baru 2015 kerana rahsia di sebalik kejelitaan itu datangnya daripada kehebatan penjagaan kulit tradisional yang diperturunkan daripada generasi ke generasi disamping keunikan formula produknya yang berasaskan bahan-bahan semulajadi alam".

3 jenis ramuan tradisional Jepun yang digabungkan ke dalam produk EVERSOFT SKINZ Youth Recall, terkenal dalam mengatasi masalah anti penuaan. Ianya terdiri daripada:


 1. RUMPAI LAUT WAKAME - Kaya dengan Kolagen-Phyto, Rumpai Laut Wakame membantu meningkatkan tahap kolagen dan secara jelas membantu mengurangkan kedutan serta mengembalikan keanjalan kulit untuk kontur wajah yang lebih menawan.
 2. UME - Dikenali sebagai aprikot Jepun, Ume mengandungi bahan antiglisasi yang melindungi kulit dengan menyekat AGE (Advanced Glycation End) yang mengakibatkan kulit menjadi kusam dan kuning hasil daripada penuaan. Ume diguna secara tradisional dalam ubat-ubatan Jepun untuk mencerah dan menghilangkan kulit kuning serta menyamaratakan tona kulit untuk kompleksyen lebih cerah dan berseri.
 3. HIARURON SAN (Asid Hialuronik Luar Biasa ) - Juga dikenali sebagai “Pancuran Keremajaan”, Asid Hialuronik Luar Biasa mengunci kelembapan untuk hidrasi berpanjangan bagi memelihara kelembutan, kelicinan dan kecerahan kulit. (SUMBER)

New Year Giveaway with Eversoft Skinz Youth Recall by AJ telah berlangsung dari 26 Disember 2014 sehingga 4 Januari 2015 (11.59 malam). Mari beramai-ramai menyokong dan menyertai New Year Giveaway with Eversoft Skinz Youth Recall by AJ ini.

DOA, ISU SEMASA, Banjir, Doa ketika menghadapi banjir besar, bah, banjir besar di negeri Kelantan Darul Naim, banjir besar, banjir besar di Pantai Timur, gambar-gambar banjir di Kuala Krai, Kelantan, Gambar banjir di Kuala Krai Kelantan Darul Naim, Surah Hud, ayat 44, Doa ketika menghadapi banjir besar, Surah Ar-Rum ayat 41, Doa Elak lemas banjir, binatang bisa ular, Doa mustajab Nabi Khidir 'Alaihis Salam, doa untuk mengelakkan lemas, banjir dan binatang berbisa ular, Kronologi Banjir atau Bah Besar, Kronologi Banjir atau Bah Besar di kawasan Pantai Timur tahun 2014, Bah besar, Doa ketika menghadapi banjir besar dan Kronologi, Doa ketika ditimpa musibah, #Pray4PantaiTimur, #Pray4PantaiTimur

#PrayforPantaiTimur
eBanjir Portal V1.01

   

Comments

 1. Good luck Cikgu... semoga hasrat tercapai.
  Chaiyo!

  ReplyDelete
 2. salam...singgh cn
  http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/new-year-giveaway-with-eversoft-skinz.html

  ReplyDelete
 3. Terima kasih kerana sudi menyokong dan menyertai Giveaway AJ...
  Untuk maklumat, tarikh tutup penyertaan dilanjutkan kepada 10 Januari 2015...
  Sila semak senarai peserta di :
  http://www.ayuejean.com/2015/01/senarai-peserta-new-year-giveaway.html

  ReplyDelete
 4. good luck kak ieta. ^_^

  ReplyDelete
 5. shad singgah dari segmen sama kak,
  http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2015/01/new-year-giveaway-with-eversoft-skinz.html

  ReplyDelete
 6. good luck kak ieta!!
  singgah dari segmen yg sama.. hik hik hik

  ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.