Top Komen Blog Februari 2015

Penghargaan, Top Komen Blog Februari 2015, Pengomen tegar blog Kisah Cikgu ieta, blogger, URGENT, Terima kasih Wan dan Eyfa, blog Kisah Cikgu ieta, tanda penghargaan,

Top Komen Blog Februari 2015

Untuk bulan Februari, Pengomen tegar blog Kisah Cikgu ieta jatuh kepada... blogger Mohd Ridzwan Abdullah dengan jumlah komen sebanyak 5 kali komen sepanjang bulan ini. Manakala bulan Januari jatuh kepada blogger Eyfa Writer pula, sebanyak 6 kali komen. 

Untuk kali ini, saya memilih 3 blogger terbanyak komen sahaja. Berkebetulan, bulan Januari Eyfa adalah pengomen tegar blog ini dengan komen sebanyak 6 kali. Disebabkan saya sibuk urusan praktikum dan kerja-kerja di sekolah yang semuanya URGENT belaka, saya tidak sempat membuat entrinya. Maka kali ini saya rangkumkan sekali. Terima kasih Wan dan Eyfa ya.

Tak lupa juga buat blogger Hani Fadhlina Abdul Rahman yang sudi meninggalkan jejak beliau di ruang komen entri sebanyak tiga kali bagi bulan Februari. Terima kasih ya Hani ^__^

Kepada blogger lelakiMaria Firdz, Sifu Encik TitanEncik FyaFynaSifu Hasrul Hassan dan Encik Nazlee, ribuan terima kasih saya ucapkan atas kesudian kalian meninggalkan jejak diruangan komen entri. Jasa kalian amat-amat saya hargai. Anda boleh klik nama mereka ya untuk ke blog-blog mereka ^__^

Sebagai menghargai dan hadiah kepada Top Komen Blog Februari 2015 di blog Kisah Cikgu ieta yang berkongsi pelbagai informasi dan pengalaman serta panduan dan tips pelbagai ini, ke tiga-tiga blogger Top Komen Blog Februari 2015 tersebut di atas akan saya senaraikan sebagai bloglist saya pada tahun 2015 ini. Buat Wan, Eyfa dan Hani, sila pm saya di facebook nombor handphone mereka untuk hadiah yang lain. Ini tanda penghargaan saya sahaja. Mereka sudah... Anda bila lagi...? ^__^

Comments

  1. Alhamdulillah kak ieta,ada senarai top komen di blog kak ieta ni hehe,.tahu kak ieta sibuk,tu yang kita tinggalkan "bebel" kt blog ni hihii,.thanks kak ieta :)

    ReplyDelete
  2. Ehhh, cam kenal jer ...
    Eh, saya lah tu ...
    Huhuhu ...

    ReplyDelete
  3. memang selalu masuk ke blog ni..walaupun tau xde update terkini..hehehe

    ReplyDelete
  4. wah, saya nak komentar banyak juga lah agar bisa dapat list di atas saam kenal ... jom visit blog saya juga dan follow bisnis borneo

    ReplyDelete
  5. Terima kasih banyak kak.
    Tak sangka pulak naman wan ada dalam list. Semangat nak singgah lagi ni.
    All the best kak.

    ReplyDelete
  6. Kak ieta tengah busy sekarang ni..psst..sekarang kita BW sonyap-sonyap yoo..jangan beritahu kak ieta..eehehe ..

    ReplyDelete
  7. wah, saya nak komen yang banyak juga lah biar dapat list diatas ^_^ salam kenal....jom visit blog saye and follow juga ye Bisnis Krakatau

    ReplyDelete
  8. Greetings admin
    I like your topic, after reading your article very helpful at all and can be a source of reference . I hope others can feel the same benefits as me I will wait for your next article updates. Thank you for sharing

    ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.