KISAH CIKGU IETA

Cikgu ieta Mantan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan. Mula menulis di blog dari tahun 2006. Berkongsi apa sahaja pengalaman Cikgu ieta dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan Cikgu. Suka kongsi panduan dan kisah kehidupan, tips, panduan blog dan macam-macam lagi. Maklumlah Lifestyle Blogger. Bebas menulis apa sahaja. �� Instagram : https://www.instagram.com/CikguiEta Telegram Channel : https://www.t.me/CikguiEta

Wordless Of Wednesday #44 : 4 Kali Lampu Hijau Baru Jalan

SILENCE DAY OF WEDNESDAY, WORDLESS OF WEDNESDAY, Traffic Light, Lampu Merah, 4 kali, Wordless Of Wednesday #44 : 4 Kali Lampu Hijau Baru Jalan

Wordless Of Wednesday (WOW) merupakan entri khas oleh blogger pada setiap hari Rabu.
SHARE

Cikgu ieta Blogging Marketing Management Expert & Freelance Speaker

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 orang yang sudi komen:

  1. polis trafik kn biasa jaga sini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Time polis trafik jaga yang jadi macam tu Maria... Setengah jam menunggu kalo waktu petang. Siap pemandu2 semua hon berkali2 tp sama gak macam tu hari2 waktu balik. Mmg teruk....

      Delete
  2. kat mana ieta...sesak giler. Mana pi pak polis trafik..cuti? x mungkin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Traffic light Jelatek En. Nazlee. Ni hari time bekerja. Waktu balik 6.30 ptg. Polis trafik ada ja tu yg sesak mcm tu. Sampai org hon brkali2 tetap tak bg jln jugak. Mmg teruk...

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *