CIKGU IETA

Cikgu ieta berblogging dari tahun 2009. Berkongsi apa sahaja pengalaman Cikgu ieta dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan Cikgu. Suka kongsi panduan dan kisah kehidupan, tips, panduan blog dan macam-macam. Maklumlah Lifestyle Blogger. Bebas menulis apa sahaja. Instagram : https://www.instagram.com/CikguiEta Telegram Channel : https://www.t.me/CikguiEta

Baucer Buku 1 Malaysia Wordless Of Wednesday 46

Wordless Of Wednesday 46 : Baucer Buku 1 Malaysia 

Baucer Buku 1 Malaysia, BB1M, Baucer Buku, Wordless Of Wednesday, Entri Bisu, Hari Rabu Tanpa Kata, Rabu yang Senyap, WOW,



SHARE

Cikgu ieta Blogger, Social Media Influencer, Coaching Online Smart Trading

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 orang yang sudi komen:

  1. ramai juga yang dah tebus baucer inikan

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. amat bermanfaat en. Hanafi ^__^

      Delete
  2. Wah best nya kan kak ieta..dpt baucer buku ni :)

    ReplyDelete
  3. kawan-kawan yang belajar pun dah sibuk nak tebus baucer ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak tak buat apa lagi baucer ni. blom sempat lg Ainim ^__^

      Delete
  4. reseki unutk para pelajar semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah. Syukur Alhamdulillah Kucha Lana ^__^

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *