03 March 2015

Mini Giveaway Jom jawikan cogan kata ini

 Mini Giveaway Jom Jawikan cogan kata ini, MINI GIVEAWAY, Jawikan Cogan Kata, memartabatkan tulisan Jawi, cogan kata, kempen keselamatan jalanraya, tulisan Rumi, Mini Giveaway, menjawikan ke semua cogan kata di atas dengan tepat, tersenarai ke dalam bloglist Kisah Cikgu ieta, Contest , Segmen, Senarai peserta Mini Giveaway Jom jawikan cogan kata ini, Panduan Asas Affiliate Untuk Blogger Baru (Newbie)

Mini Giveaway Jom Jawikan cogan kata ini.

Tujuan utama saya mengadakan Mini Giveaway Jom Jawikan Cogan Kata ini adalah untuk memartabatkan tulisan Jawi.
 Mini Giveaway Jom Jawikan cogan kata ini, MINI GIVEAWAY, Jawikan Cogan Kata, memartabatkan tulisan Jawi, cogan kata, kempen keselamatan jalanraya, tulisan Rumi, Mini Giveaway, menjawikan ke semua cogan kata di atas dengan tepat, tersenarai ke dalam bloglist Kisah Cikgu ieta, Contest , Segmen, Senarai peserta Mini Giveaway Jom jawikan cogan kata ini, Panduan Asas Affiliate Untuk Blogger Baru (Newbie)

Di atas, adalah cogan kata yang sering dilaung-laungkan di dalam kempen keselamatan jalanraya. Cogan kata ini di dalam tulisan Rumi. Jadi saya suka membuat mini giveaway untuk menjawikan tulisan rumi cogan kata itu pula. Mini Giveaway ini bermula selama seminggu bermula hari ini 3/3/2015 sehingga 9/3/2015. Jika tiada sambutan, Segmen ini akan dibatalkan.

Syaratnya mudah sahaja. Jadilah rakan blog Kisah Cikgu ieta dan blogshop Dunia Niaga ieta Enterprise. Buat satu entri yang ada banner dan cogan kata di atas dan masukkan link entri anda ke ruangan komen di bawah. Hadiahnya?

1. Novel Haji Backpackers beserta CD.
2. Salah 1 produk Niaga Dunia Niaga ieta Enterprise
3. Top up RM10.

Hadiah ditaja oleh blog Kisah Cikgu ieta & blogshop Dunia Niaga ieta Enterprise.



Mini Giveaway Jom Jawikan Cogan kata ini merupakan Giveaway ke dua blog Kisah Cikgu ieta setelah sekian lama tidak membuat sebarang Contest atau segmen.  Peserta yang berjaya menjawikan ke semua cogan kata di atas dengan tepat juga akan tersenarai ke dalam bloglist Kisah Cikgu ieta. Mari bersama memeriahkan Mini Giveaway jawikan Cogan Kata ini ^__^

Senarai peserta Mini Giveaway Jom jawikan cogan kata ini (Klik nama untuk menziarahi blog peserta ya)
  1. Wan 
  2. Diana Rashid
  3. Miz  Buu
  4. Cik Mimie
  5. Azman Arsad
  6. Sifu Titan
  7. Uwais Al-Qarni
  8. Ila
  9. Andakah? ^__^

 

30 comments:

  1. Nak join tp xpaham macamna nak jawikan tulisan rumi,

    ReplyDelete
  2. ana join n support ya
    http://adna2029.blogspot.com/2015/03/mini-giveaway-jom-jawikan-cogan-kata-ini.html

    ReplyDelete
  3. kita pun sama nak join jugak tapi tak paham nak jawikannya..

    ReplyDelete
  4. As Salam kak ieta,mohon share buat teman-teman lain,masa masih ada lagi mungkin ada yang belum tahu lagi ni :)

    ReplyDelete
  5. Wan join kak Ieta.
    http://mohd-ridzwan.com/2015/03/03/mini-giveaway-jom-jawikan-cogan-kata-ini/

    ReplyDelete
  6. saya join ye..

    http://www.dianarashid.com/2015/03/mini-giveaway-jom-jawikan-cogan-kata-ini.html

    ReplyDelete
  7. saya dah join kak =)

    http://alkisahmizbuu.blogspot.com/2015/03/mini-giveaway-jom-jawikan-cogan-kata-ini.html

    ReplyDelete
  8. Cik Mimie join :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2015/03/mini-giveaway-jom-jawikan-cogan-kata-ini.html

    ReplyDelete
  9. saya join
    http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2015/03/mini-giveaway-jom-jawikan-cogan-kata-ini.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maceh tapi pemenang udah dipilih. Saya bawa ke hadapan tahun ini In Shaa Allah na. Syukran tau .:)

      Delete
  10. dah wat dahh..

    http://ohcikgu.com/2015/03/06/mini-giveaway-jom-jawikan-cogan-kata-ini/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe dah pun memang dah. Tahniah tau. Terbaik .

      Delete
  11. http://jarikontot.blogspot.com/2015/03/mini-giveaway-jom-jawikan-cogan-kata-ini.html

    ReplyDelete
  12. Salam ieta. Dah join juga tapi baru perasan yang contest ni dah habis, hihi

    Mini Giveaway Jom Jawikan Cogan Kata

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumussalam .Maaf baru baca balik Blog .takpa na nanti saya wat lagi tau. :D

      Delete
  13. Replies
    1. Hehe nanti saya buat lagi na. Lama tak buka komen baca reply komen. Kebizian ngan syioknya dapat sales di IG. Maaf tau Tuan .

      Delete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?