KISAH CIKGU IETA

Cikgu ieta Mantan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan. Mula menulis di blog dari tahun 2006. Berkongsi apa sahaja pengalaman Cikgu ieta dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan Cikgu. Suka kongsi panduan dan kisah kehidupan, tips, panduan blog dan macam-macam lagi. Maklumlah Lifestyle Blogger. Bebas menulis apa sahaja. �� Instagram : https://www.instagram.com/CikguiEta Telegram Channel : https://www.t.me/CikguiEta

Mini Giveaway Jom jawikan cogan kata ini

 Mini Giveaway Jom Jawikan cogan kata ini, MINI GIVEAWAY, Jawikan Cogan Kata, memartabatkan tulisan Jawi, cogan kata, kempen keselamatan jalanraya, tulisan Rumi, Mini Giveaway, menjawikan ke semua cogan kata di atas dengan tepat, tersenarai ke dalam bloglist Kisah Cikgu ieta, Contest , Segmen, Senarai peserta Mini Giveaway Jom jawikan cogan kata ini, Panduan Asas Affiliate Untuk Blogger Baru (Newbie)

Mini Giveaway Jom Jawikan cogan kata ini.

Tujuan utama saya mengadakan Mini Giveaway Jom Jawikan Cogan Kata ini adalah untuk memartabatkan tulisan Jawi.
 Mini Giveaway Jom Jawikan cogan kata ini, MINI GIVEAWAY, Jawikan Cogan Kata, memartabatkan tulisan Jawi, cogan kata, kempen keselamatan jalanraya, tulisan Rumi, Mini Giveaway, menjawikan ke semua cogan kata di atas dengan tepat, tersenarai ke dalam bloglist Kisah Cikgu ieta, Contest , Segmen, Senarai peserta Mini Giveaway Jom jawikan cogan kata ini, Panduan Asas Affiliate Untuk Blogger Baru (Newbie)

Di atas, adalah cogan kata yang sering dilaung-laungkan di dalam kempen keselamatan jalanraya. Cogan kata ini di dalam tulisan Rumi. Jadi saya suka membuat mini giveaway untuk menjawikan tulisan rumi cogan kata itu pula. Mini Giveaway ini bermula selama seminggu bermula hari ini 3/3/2015 sehingga 9/3/2015. Jika tiada sambutan, Segmen ini akan dibatalkan.

Syaratnya mudah sahaja. Jadilah rakan blog Kisah Cikgu ieta dan blogshop Dunia Niaga ieta Enterprise. Buat satu entri yang ada banner dan cogan kata di atas dan masukkan link entri anda ke ruangan komen di bawah. Hadiahnya?

1. Novel Haji Backpackers beserta CD.
2. Salah 1 produk Niaga Dunia Niaga ieta Enterprise
3. Top up RM10.

Hadiah ditaja oleh blog Kisah Cikgu ieta & blogshop Dunia Niaga ieta Enterprise.



Mini Giveaway Jom Jawikan Cogan kata ini merupakan Giveaway ke dua blog Kisah Cikgu ieta setelah sekian lama tidak membuat sebarang Contest atau segmen.  Peserta yang berjaya menjawikan ke semua cogan kata di atas dengan tepat juga akan tersenarai ke dalam bloglist Kisah Cikgu ieta. Mari bersama memeriahkan Mini Giveaway jawikan Cogan Kata ini ^__^

Senarai peserta Mini Giveaway Jom jawikan cogan kata ini (Klik nama untuk menziarahi blog peserta ya)
  1. Wan 
  2. Diana Rashid
  3. Miz  Buu
  4. Cik Mimie
  5. Azman Arsad
  6. Sifu Titan
  7. Uwais Al-Qarni
  8. Ila
  9. Andakah? ^__^

 
SHARE

Cikgu ieta Blogging Marketing Management Expert & Freelance Speaker

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

30 orang yang sudi komen:

  1. Nak join tp xpaham macamna nak jawikan tulisan rumi,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cikna boleh lihat contoh2 di entri rakan2 yang sudah join tu ya ^__^

      Delete
  2. ana join n support ya
    http://adna2029.blogspot.com/2015/03/mini-giveaway-jom-jawikan-cogan-kata-ini.html

    ReplyDelete
  3. kita pun sama nak join jugak tapi tak paham nak jawikannya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elysha boleh guna pelbagai kreativiti ya. boleh juga lihat contoh2 di blog rakan2 yg sudah turut serta ^__^

      Delete
    2. Elysha boleh guna pelbagai kreativiti ya. boleh juga lihat contoh2 di blog rakan2 yg sudah turut serta ^__^

      Delete
    3. Boleh lihat cth rakan2 yg sudah join ya Elysha ^__^

      Delete
  4. As Salam kak ieta,mohon share buat teman-teman lain,masa masih ada lagi mungkin ada yang belum tahu lagi ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trm kasih Eyfa ats cadangan Siang tak sempat nk share.Mlm baru sempat. Dah pun share. Thaks juga Eyfa kerana sudi sharekan ^__^

      Delete
  5. Wan join kak Ieta.
    http://mohd-ridzwan.com/2015/03/03/mini-giveaway-jom-jawikan-cogan-kata-ini/

    ReplyDelete
  6. saya join ye..

    http://www.dianarashid.com/2015/03/mini-giveaway-jom-jawikan-cogan-kata-ini.html

    ReplyDelete
  7. saya dah join kak =)

    http://alkisahmizbuu.blogspot.com/2015/03/mini-giveaway-jom-jawikan-cogan-kata-ini.html

    ReplyDelete
  8. Cik Mimie join :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2015/03/mini-giveaway-jom-jawikan-cogan-kata-ini.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Cik Mimie sudi support ^__^

      Delete
  9. saya join
    http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2015/03/mini-giveaway-jom-jawikan-cogan-kata-ini.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maceh tapi pemenang udah dipilih. Saya bawa ke hadapan tahun ini In Shaa Allah na. Syukran tau .:)

      Delete
  10. dah wat dahh..

    http://ohcikgu.com/2015/03/06/mini-giveaway-jom-jawikan-cogan-kata-ini/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe dah pun memang dah. Tahniah tau. Terbaik .

      Delete
  11. http://jarikontot.blogspot.com/2015/03/mini-giveaway-jom-jawikan-cogan-kata-ini.html

    ReplyDelete
  12. Salam ieta. Dah join juga tapi baru perasan yang contest ni dah habis, hihi

    Mini Giveaway Jom Jawikan Cogan Kata

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumussalam .Maaf baru baca balik Blog .takpa na nanti saya wat lagi tau. :D

      Delete
  13. Replies
    1. Hehe nanti saya buat lagi na. Lama tak buka komen baca reply komen. Kebizian ngan syioknya dapat sales di IG. Maaf tau Tuan .

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *