PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Wordless Of Wednesday 45 : Gerai Roti Canai Razak

WORDLESS OF WEDNESDAY, Roti Canai Ct Razak Enterprise, Gerai Roti Canai Razak, Sambal roti canai,  Roti Canai sedap, roti canai lembut, mertabak, Sedic, Perak Roti Canai, Roti Canai, WOW, entri khas oleh blogger pada setiap hari Rabu

WORDLESS OF WEDNESDAY, Roti Canai Ct Razak Enterprise, Gerai Roti Canai Razak, Roti Canai sedap, roti canai lembut, mertabak, Sedic, Perak Roti Canai, Roti Canai, WOW, entri khas oleh blogger pada setiap hari Rabu, Sambal roti canai

WORDLESS OF WEDNESDAY, Roti Canai Ct Razak Enterprise, Gerai Roti Canai Razak, Roti Canai sedap, roti canai lembut, mertabak, Sedic, Perak Roti Canai, Roti Canai, WOW, entri khas oleh blogger pada setiap hari Rabu, Sambal roti canai

WORDLESS OF WEDNESDAY, Roti Canai Ct Razak Enterprise, Gerai Roti Canai Razak, Roti Canai sedap, roti canai lembut, mertabak, Sedic, Perak Roti Canai, Roti Canai, WOW, entri khas oleh blogger pada setiap hari Rabu, Sambal roti canai

WORDLESS OF WEDNESDAY, Roti Canai Ct Razak Enterprise, Gerai Roti Canai Razak, Roti Canai sedap, roti canai lembut, mertabak, Sedic, Perak Roti Canai, Roti Canai, WOW, entri khas oleh blogger pada setiap hari Rabu, Sambal roti canai

Wordless Of Wednesday (WOW) merupakan entri khas oleh blogger pada setiap hari Rabu. WOW direkacipta oleh blogger +potia casadelarossaa


SHARE

Cikgu ieta Ejen Ebook Saka 40 (No. ID : 4)Ebook Saka Sifu AjimAura

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 orang yang sudi komen:

  1. Antara menu kegemaran time breakfast.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Memang sangat2 sedap Farah. Lembut.. Yummy... :D

      Delete
  3. eh hari tu ada nampak sorang blogger upload pasal roti canai ni jugak. tak ingat blog mana.

    ReplyDelete
  4. faberet aku roti telur bawang

    ReplyDelete
    Replies
    1. ditambah dgn cili api & kuah banjir... fuhhh... mmg sedap giler roti telur bawang ni Kucha Lana :D

      Delete
  5. kak ieta,saya suka roti planta,tapi saya akan makan jika melayu je yang buat hehe,roti canai ni tak kira pagi tghari,petang,malam ke memang selera je kak ieta,tapi seklai makan tu dalam 3 k4 keping la baru kenyang heehe,.tapi badan tak nak jugak naik berat hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. baguslah Eyfa tak naik berat badan. boleh makan banyak mcm tu...

      Delete
  6. Roti canai kena lembut. Kalau keras, mmg hilanglah seri sekeping roti canai =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Hafiz. baru sedap roti canai tu ^__^

      Delete
  7. Sop lebih suka roti canai melayu yg lembut dan manis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Roti bom tu Sop. Mmg sedap tu... ^__^

      Delete
  8. Dulu ada belajar buat roti canai kak ieta tapi masih belum dapat mnguasainya lagi,try n error lah jawab nya hehe sampai boleh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak masak yg sedap mmg selalu kna try n error Eyfa. gd luck tau ^__^

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *