PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Segmen 12 Jam Bloglist #14 Mialiana.com

Segmen 12 Jam Bloglist #14 Mialiana.com

SEGMEN, Segmen Mia Liana, Segmen Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2015, Segmen 12 Jam Bloglist #14 Mialiana.com, Segmen Pencarian bloglist, Mialiana.com, Copy coding, ruang HTML, Publish, tinggalkan URL Entri
Segmen 12 Jam Bloglist #14 Mialiana.com

Petang ni buka blog, jumpa Segmen Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2015 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 20 April 2015, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #14 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Segmen ini sangat senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 April 2015.

Segmen 12 Jam Bloglist #14 Mialiana.com ini dianjurkan oleh blogger mialiana.com. Tunggu apa lagi... jom support Segmen 12 Jam Bloglist #14 Mialiana.com Mia Liana ya...
SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

32 orang yang sudi komen:

  1. Alamak kak ieta.. saya dah lambat pula nak join ni hehe..
    Malam baru dapat BW tgk bloglist punya new artikel,tengok kak ieta ada publish artikel baru ni..Good Luck Kak ieta :)

    ReplyDelete
  2. Assalam,
    Azney singgah sini jenjalan.
    Dari segmen yang sama :)

    Link Entry : http://www.azneyshamsuddin.com/2015/04/segmen-12-jam-bloglist-14-mialianacom.html

    xoxo,
    AzneyShamsuddin
    www.azneyshamsuddin.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Azney sudi singgah :)

      Delete
  3. fyna pun terlepas juga eyfa. huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe Fyna. Mia rajin buat segmen. Boleh join next time :)

      Delete
  4. Salam... Terima kasih sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #14

    Senarai peserta telah di update di http://www.mialiana.com/2015/04/senarai-peserta-segmen-bloglist-14.html

    Keputusan akan diumumkan pada 30 April 2015

    Semoga berjaya... (^_^)

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Mia. Moga sempat akak blogwalking :)

      Delete
  5. Salam... Terima kasih sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #14

    Senarai peserta telah di update di http://www.mialiana.com/2015/04/senarai-peserta-segmen-bloglist-14.html

    Keputusan akan diumumkan pada 30 April 2015

    Semoga berjaya... (^_^)

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih ya Mia. Moga akak sempat blogwalking dan menambah kenalan blogger yang baru :)

      Delete
  6. Salam..singgah dr segmen yg sama, gud luck..follow #1374

    http://www.aisyahambris.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trm kasih Aisyah sudi ziarah dan follow blog ini :)

      Delete
    2. Trm kasih Aisyah sudi ziarah dan follow blog ini :)

      Delete
  7. salam..singgah cn..
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/04/segmen-12-jam-bloglist-14-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih ya Aqidah sudi singgah :)

      Delete
  8. selamat berjaya

    http://wayneharraz.blogspot.com/2015/04/segmen-12-jam-bloglist-14-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ewento. Good luck juga ya :)

      Delete
  9. Bonde singgah sini dari KBBA LK

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi singgah ya Zaida :)

      Delete
    2. Terima kasih sudi singgah ya Zaida :)

      Delete
  10. singgah sini nak jemput join segmen saya :)

    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu... Good luckya Syahirah. Jika sempat akak join ya :)

      Delete
  11. Tahniahhhh...

    http://www.mialiana.com/2015/04/pengumuman-pemenang-segmen-12-jam.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... Trm kasih Mia… Akak letak blog Mia kat blog akak selama²nya ya ^__^

      Delete
    2. Alhamdulillah... Trm kasih Mia… Akak letak blog Mia kat blog akak selama²nya ya ^__^

      Delete
  12. Alhamdulillah,Tahniah Kak ieta ya hehe,.

    ReplyDelete
  13. Sayangnyaa sudah trlepas.. Huhu

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *