CARI DI SINI

30 May 2015

CHOCOLETTO sedap hingga menjilat sudu.

CHOCOLETTO sedap hingga menjilat sudu.
Chocklate In Jar, Chocoletto, Dunia Niaga ieta Enterprise, Food Review, Chocoletto memang sedap, makanan mudah dan berkhasiat, coklat dalam balang kaca, CHOCOLETTO sedap hingga menjilat sudu, wedding gift atau hantaran perkahwinan, Chocoletto Ori, Chocoletto Crunch, Chocoletto Flakes, Hanya ambil sudu dan terus ngap sahaja, Tahukah anda, Hadiah Hari Guru
Chocoletto Big Jar 350 gram di Instagram Dunia Niaga ieta Enterprise.
Tahukah anda, Chocoletto merupakan gabungan coklat dalam balang kaca dengan pelbagai makanan lain yang enak dan rangup, sedap dimakan sehingga menjilat sudu.

Kadangkala, saya tidak sempat menyediakan sarapan pagi. Anak-anak saya minta Chocoletto sahaja untuk mereka makan. Ada waktunya, tengahari balik dari sekolah,
“Ibu, nak Chocoletto...".
Hah, memang wajib sentiasa ada stoklah jawabnya di rumah saya... Sekali rasa, pasti termimpi-mimpi tau. Nak lagi, lagi dan lagi. Makanan berkhasiat ini amat sesuai dimakan oleh sesiapa sahaja tau. Juga sesuai dijadikan wedding gifthantaran perkahwinan dan Hadiah Hari Guru.

Chocoletto ini terdapat 3 perisa iaitu :
  1. Chocoletto Ori, merupakan coklat yang dituang ke dalam bertih beras dan beberapa keping biskut chipsmore.
  2. Chocoletto Crunch pula gabungan coklat yang dituang ke dalam bertih beras dan beberapa keping biskut Chipsmore dan Cocoa Crunch.
  3. Chocoletto Flakes, gabungan coklat yang dituang ke dalam bertih beras dan beberapa keping biskut Chipsmore dan Corn Flakes.
Harga Chocoletto hanyalah RM10.00 sahaja sebalang bagi jar besar seberat 350 gram dan hanya RM7.00 sahaja sebalang bagi jar yang kecil seberat 250 gram.

Chocoletto merupakan salah satu dari produk Chocklate In Jar dari Dunia Niaga ieta Enterprise yang mudah dimakan, tidak perlu direndam ke dalam air panas. Hanya ambil sudu dan terus ngap sahaja. Namun boleh juga jika ingin dicairkan ke dalam mangkuk berisi air panas. Lagi cair, lagi bertambah sedap... Tetapi tidak perlu disejuk-bekukan tau. Mudah bukan?

Kos postage Chocoletto boleh lihat di dalam entri Dunia Niaga ieta Enterprise ini ->> Kos produk dan postage produk terlaris Dunia Niaga ieta Enterprise.
Chocklate In Jar, Chocoletto, Dunia Niaga ieta Enterprise, Hadiah Hari Guru, Food Review, Chocoletto memang sedap, makanan mudah dan berkhasiat, coklat dalam balang kaca, CHOCOLETTO sedap hingga menjilat sudu, wedding gift atau hantaran perkahwinan, Chocoletto Ori, Chocoletto Crunch, Chocoletto Flakes, Hanya ambil sudu dan terus ngap sahaja, Tahukah anda,
Chocoletto Small Jar 250 gram.
Chocklate In Jar, Chocoletto, Hadiah Hari Guru, Dunia Niaga ieta Enterprise, Food Review, Chocoletto memang sedap, makanan mudah dan berkhasiat, coklat dalam balang kaca, CHOCOLETTO sedap hingga menjilat sudu, wedding gift atau hantaran perkahwinan, Chocoletto Ori, Chocoletto Crunch, Chocoletto Flakes, Hanya ambil sudu dan terus ngap sahaja, Tahukah anda,
Antara komen penggemar produk Chocklate In Jar Dunia Niaga ieta Enterprise.
Sememangnya, CHOCOLETTO sedap hingga menjilat sudu. Apa lagi... Jom borong Chocoletto dari Dunia Niaga ieta Enterprise untuk sarapan mahupun makan tengahari dan makan malam anda. Whatsapp 0192586141 untuk belian borong ataupun runcit dengan harga yang berpatutan. Ingat tau... CHOCOLETTO sedap hingga menjilat sudu.


No comments:

Post a Comment

Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

Jika mesej atau email saya terus nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana tahu saya.
3) Dari channel mana
4) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak channel.

Rules saya :
1) Nak minta sedekah saya tak bagi online ni.
2) Jangan buang masa saya dengan mengumpat, cerita tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Setakat beri salam senyap jangan mesej saya.
4) Setakat nak bersembang kosong jangan mesej saya.
5) Nak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Saya beri borang lengkapkan.

Terima kasih 😊
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger & Social Media Expert Coach

Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM


TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *