30 May 2015

CHOCOLETTO sedap hingga menjilat sudu.

CHOCOLETTO sedap hingga menjilat sudu.
Chocklate In Jar, Chocoletto, Dunia Niaga ieta Enterprise, Food Review, Chocoletto memang sedap, makanan mudah dan berkhasiat, coklat dalam balang kaca, CHOCOLETTO sedap hingga menjilat sudu, wedding gift atau hantaran perkahwinan, Chocoletto Ori, Chocoletto Crunch, Chocoletto Flakes, Hanya ambil sudu dan terus ngap sahaja, Tahukah anda, Hadiah Hari Guru
Chocoletto Big Jar 350 gram di Instagram Dunia Niaga ieta Enterprise.
Tahukah anda, Chocoletto merupakan gabungan coklat dalam balang kaca dengan pelbagai makanan lain yang enak dan rangup, sedap dimakan sehingga menjilat sudu.

Kadangkala, saya tidak sempat menyediakan sarapan pagi. Anak-anak saya minta Chocoletto sahaja untuk mereka makan. Ada waktunya, tengahari balik dari sekolah,
“Ibu, nak Chocoletto...".
Hah, memang wajib sentiasa ada stoklah jawabnya di rumah saya... Sekali rasa, pasti termimpi-mimpi tau. Nak lagi, lagi dan lagi. Makanan berkhasiat ini amat sesuai dimakan oleh sesiapa sahaja tau. Juga sesuai dijadikan wedding gifthantaran perkahwinan dan Hadiah Hari Guru.

Chocoletto ini terdapat 3 perisa iaitu :
  1. Chocoletto Ori, merupakan coklat yang dituang ke dalam bertih beras dan beberapa keping biskut chipsmore.
  2. Chocoletto Crunch pula gabungan coklat yang dituang ke dalam bertih beras dan beberapa keping biskut Chipsmore dan Cocoa Crunch.
  3. Chocoletto Flakes, gabungan coklat yang dituang ke dalam bertih beras dan beberapa keping biskut Chipsmore dan Corn Flakes.
Harga Chocoletto hanyalah RM10.00 sahaja sebalang bagi jar besar seberat 350 gram dan hanya RM7.00 sahaja sebalang bagi jar yang kecil seberat 250 gram.

Chocoletto merupakan salah satu dari produk Chocklate In Jar dari Dunia Niaga ieta Enterprise yang mudah dimakan, tidak perlu direndam ke dalam air panas. Hanya ambil sudu dan terus ngap sahaja. Namun boleh juga jika ingin dicairkan ke dalam mangkuk berisi air panas. Lagi cair, lagi bertambah sedap... Tetapi tidak perlu disejuk-bekukan tau. Mudah bukan?

Kos postage Chocoletto boleh lihat di dalam entri Dunia Niaga ieta Enterprise ini ->> Kos produk dan postage produk terlaris Dunia Niaga ieta Enterprise.
Chocklate In Jar, Chocoletto, Dunia Niaga ieta Enterprise, Hadiah Hari Guru, Food Review, Chocoletto memang sedap, makanan mudah dan berkhasiat, coklat dalam balang kaca, CHOCOLETTO sedap hingga menjilat sudu, wedding gift atau hantaran perkahwinan, Chocoletto Ori, Chocoletto Crunch, Chocoletto Flakes, Hanya ambil sudu dan terus ngap sahaja, Tahukah anda,
Chocoletto Small Jar 250 gram.
Chocklate In Jar, Chocoletto, Hadiah Hari Guru, Dunia Niaga ieta Enterprise, Food Review, Chocoletto memang sedap, makanan mudah dan berkhasiat, coklat dalam balang kaca, CHOCOLETTO sedap hingga menjilat sudu, wedding gift atau hantaran perkahwinan, Chocoletto Ori, Chocoletto Crunch, Chocoletto Flakes, Hanya ambil sudu dan terus ngap sahaja, Tahukah anda,
Antara komen penggemar produk Chocklate In Jar Dunia Niaga ieta Enterprise.
Sememangnya, CHOCOLETTO sedap hingga menjilat sudu. Apa lagi... Jom borong Chocoletto dari Dunia Niaga ieta Enterprise untuk sarapan mahupun makan tengahari dan makan malam anda. Whatsapp 0192586141 untuk belian borong ataupun runcit dengan harga yang berpatutan. Ingat tau... CHOCOLETTO sedap hingga menjilat sudu.


No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

Maklumat pelajar bukan untuk dijual