PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

CHOCOLETTO sedap hingga menjilat sudu.

CHOCOLETTO sedap hingga menjilat sudu.
Chocklate In Jar, Chocoletto, Dunia Niaga ieta Enterprise, Food Review, Chocoletto memang sedap, makanan mudah dan berkhasiat, coklat dalam balang kaca, CHOCOLETTO sedap hingga menjilat sudu, wedding gift atau hantaran perkahwinan, Chocoletto Ori, Chocoletto Crunch, Chocoletto Flakes, Hanya ambil sudu dan terus ngap sahaja, Tahukah anda, Hadiah Hari Guru
Chocoletto Big Jar 350 gram di Instagram Dunia Niaga ieta Enterprise.
Tahukah anda, Chocoletto merupakan gabungan coklat dalam balang kaca dengan pelbagai makanan lain yang enak dan rangup, sedap dimakan sehingga menjilat sudu.

Kadangkala, saya tidak sempat menyediakan sarapan pagi. Anak-anak saya minta Chocoletto sahaja untuk mereka makan. Ada waktunya, tengahari balik dari sekolah,
“Ibu, nak Chocoletto...".
Hah, memang wajib sentiasa ada stoklah jawabnya di rumah saya... Sekali rasa, pasti termimpi-mimpi tau. Nak lagi, lagi dan lagi. Makanan berkhasiat ini amat sesuai dimakan oleh sesiapa sahaja tau. Juga sesuai dijadikan wedding gifthantaran perkahwinan dan Hadiah Hari Guru.

Chocoletto ini terdapat 3 perisa iaitu :
 1. Chocoletto Ori, merupakan coklat yang dituang ke dalam bertih beras dan beberapa keping biskut chipsmore.
 2. Chocoletto Crunch pula gabungan coklat yang dituang ke dalam bertih beras dan beberapa keping biskut Chipsmore dan Cocoa Crunch.
 3. Chocoletto Flakes, gabungan coklat yang dituang ke dalam bertih beras dan beberapa keping biskut Chipsmore dan Corn Flakes.
Harga Chocoletto hanyalah RM10.00 sahaja sebalang bagi jar besar seberat 350 gram dan hanya RM7.00 sahaja sebalang bagi jar yang kecil seberat 250 gram.

Chocoletto merupakan salah satu dari produk Chocklate In Jar dari Dunia Niaga ieta Enterprise yang mudah dimakan, tidak perlu direndam ke dalam air panas. Hanya ambil sudu dan terus ngap sahaja. Namun boleh juga jika ingin dicairkan ke dalam mangkuk berisi air panas. Lagi cair, lagi bertambah sedap... Tetapi tidak perlu disejuk-bekukan tau. Mudah bukan?

Kos postage Chocoletto boleh lihat di dalam entri Dunia Niaga ieta Enterprise ini ->> Kos produk dan postage produk terlaris Dunia Niaga ieta Enterprise.
Chocklate In Jar, Chocoletto, Dunia Niaga ieta Enterprise, Hadiah Hari Guru, Food Review, Chocoletto memang sedap, makanan mudah dan berkhasiat, coklat dalam balang kaca, CHOCOLETTO sedap hingga menjilat sudu, wedding gift atau hantaran perkahwinan, Chocoletto Ori, Chocoletto Crunch, Chocoletto Flakes, Hanya ambil sudu dan terus ngap sahaja, Tahukah anda,
Chocoletto Small Jar 250 gram.
Chocklate In Jar, Chocoletto, Hadiah Hari Guru, Dunia Niaga ieta Enterprise, Food Review, Chocoletto memang sedap, makanan mudah dan berkhasiat, coklat dalam balang kaca, CHOCOLETTO sedap hingga menjilat sudu, wedding gift atau hantaran perkahwinan, Chocoletto Ori, Chocoletto Crunch, Chocoletto Flakes, Hanya ambil sudu dan terus ngap sahaja, Tahukah anda,
Antara komen penggemar produk Chocklate In Jar Dunia Niaga ieta Enterprise.
Sememangnya, CHOCOLETTO sedap hingga menjilat sudu. Apa lagi... Jom borong Chocoletto dari Dunia Niaga ieta Enterprise untuk sarapan mahupun makan tengahari dan makan malam anda. Whatsapp 0192586141 untuk belian borong ataupun runcit dengan harga yang berpatutan. Ingat tau... CHOCOLETTO sedap hingga menjilat sudu.


SHARE

Cikgu ieta Blogger, Social Media Influencer, Coaching Online Smart Trading

Hai. Saya Cikgu ieta. Saya seorang Suri Rumah juga Blogger, Stokis produk Supplement B'Heavendan Supplier beberapa produk bisnes lain. Bisnes saya banyak. Kini saya lebih fokus kepada Supplement B'Heaven dan Personal Coaching Blogging Basic hingga Advance disamping train Dropship dan Agent² saya. Saya merupakan Affiliate Kelas Online Instagram Advance Ebook Saka 4.0 milik Sifu Ajim Aura. Saya mengajar Kelas Blog dan Teknik Penulisan secara Personal Coaching One to One dan Group Coaching secara Online. Saya Leader kepada beberapa Group Laman Sosial dan Admin beberapa Group Di Telegram dan WhatsApp. Ada 5 orang anak. Suami Pembantu Tadbir di Syarikat Semi Government. Saya Phrolapse Intervetebral Disc (Slipped Disc) bermula 17/4/2017. Kini Suri Rumah sepenuh masa. Bermula 14/9/2017, saya nekad meneruskan kerjaya sebagai Full Time Blogger (Social Media Influncer). Saya juga seorang Motivator Nasihat Niaga. Jemput join Channel Telegram : T.me/cikguieta T.me/mindaniaga

 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
  Blogger Comment
  Facebook Comment

0 orang yang sudi komen:

Post a Comment

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *