PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Bantuan Lembaga Zakat Selangor

Terkini, Bantuan Lembaga Zakat Selangor kepada mangsa Kebakaran di Taman Lindungan Jaya, Petaling Jaya telah disampaikan oleh Lembaga Zakat Selangor.


Menurut Encik Zubir dari Lembaga Zakat Selangor, sumbangan telah diserahkan pada hari kejadian.

Kebakaran ini telah melibatkan 3 buah rumah iaitu 2 buah rumah mangsa beragama Islam dan sebuah lagi bukan islam. 
ieta mat saad, Kelab blogger Ben Ashaari, Kisah Cikgu ieta, Lembaga Zakat Selangor, Mangsa Kebakaran, Petaling Jaya, Sahabat LZS Blogger, SahabatLZS, Taman Lindungan Jaya, Lembaga Zakat Selangor, Bantuan Lembaga Zakat Selangor, Zakat, Sahabat Lembaga Zakat Selangor, Zakat Selangor
Sumbangan keseluruhan adalah RM5000 iaitu dengan segera sebanyak RM500 dan baki lagi RM4500 akan diproses setelah semua dokumen lengkap diterima.

Baki sumbangan akan diserahkan minggu hadapan sebelum aidilfitri.

Sebarang sumbangan terutama pakaian-pakaian yang masih elok amat dialu-alukan. Mari bersama ringankan tangan menghulurkan bantuan buat mangsa yang memerlukan.

Sumbangan boleh dibuat ke dalam Acc CIMB : 7601275375 - Shahidah Bte Mohamad Yusuff Atau hubungi, 012-2014312  (Shahidah).

ieta mat saad, Kelab blogger Ben Ashaari, Kisah Cikgu ieta, Lembaga Zakat Selangor, Mangsa Kebakaran, Petaling Jaya, Sahabat LZS Blogger, SahabatLZS, Taman Lindungan Jaya, Zakat Selangor, Lembaga Zakat Selangor, Bantuan Lembaga Zakat Selangor, Zakat, Sahabat Lembaga Zakat Selangor
Bantuan Lembaga Zakat Selangor ini diharap dapat meringankan beban mangsa -mangsa kebakaran ini. Maklumat kebakaran diterima dari salah seorang blogger yang mana, Bantuan Lembaga Zakat Selangor amat bermakna bagi mereka.
SHARE

Cikgu ieta Sales Person Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 3)

 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
  Blogger Comment
  Facebook Comment

5 orang yang sudi komen:

 1. Syukur Alhamdulillah... Bantuan dpt disalurkan buat yg memerlukan..
  Moga mereka tabah menghadapi dugaan ini
  Aamiin

  ReplyDelete
 2. Alhamdulillah. Ringan sikit beban mangsa

  ReplyDelete
 3. alhamdulillah.....syabas rakan blogger dan LZS

  ReplyDelete
 4. moga dipermudahkan urusan mereka..

  ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *