Codi Belle Alhamdulillah RM2 pun rezki

As salam. Ni nak bagitau ni... Codi Belle tu kan...
#kisahCikguieta, #Blogietadotcom, #UjianPrestasi2, #Chocoletto, #imukminChezzyCheese, #OhBlogger #ietaInfoLine, #CodiBelle, #Cordyceps, #projek2015, #jemaahbisnisdenaihati, #kelabbloggerbenashaari, #rcnocrop,kisah Cikgu ieta, Blog ieta dot com, Ujian Prestasi 2, Chocoletto, imukmin Chezzy Cheese, Oh Blogger, ieta Info Line, Codi Belle, Cordyceps, projek 2015, jemaah bisnis denaihati, kelab blogger ben ashaari, rcnocrop, Alhamdulillah, rezki, Codi Belle Alhamdulillah RM2 pun rezki
Seiap malam sebelum tidur saya minum 2 scachet Codi Belle.
1) Sangat sedap.
2) Memberi tenaga.
3) Menenangkan minda.
4) Menghilangkan stress.
5) Mengeringkan luka.

Alhamdulillah...

Selesai sudah Ujian Prestasi 2, 2015 untuk sesi pagi dan petang hari ini. Saya jaga kelas saya sendiri. Syukur malam tadi minum Codi Belle. Jadi, tenaga yang hilang semalam dek menguruskan abah di hospital, hari ini saya mampu bekerja lagi. 

Oh ya, nak bagi tau juga, pagi ni laris 2 big jar Chocoletto. Selepas punch out 11.15 tadi, saya siap pos sepeket i-mukmin chezzy cheese ke Petaling Jaya dan 5 peket lagi ke Kota Tinggi Johor. Customer dah bank in duit minggu lepas dan pagi tadi. Kebetulan hari Isnin memang hari pos produk kepada pelanggan.
#kisahCikguieta, #Blogietadotcom, #UjianPrestasi2, #Chocoletto, #imukminChezzyCheese, #OhBlogger #ietaInfoLine, #CodiBelle, #Cordyceps, #projek2015, #jemaahbisnisdenaihati, #kelabbloggerbenashaari, #rcnocrop,kisah Cikgu ieta, Blog ieta dot com, Ujian Prestasi 2, Chocoletto, imukmin Chezzy Cheese, Oh Blogger, ieta Info Line, Codi Belle, Cordyceps, projek 2015, jemaah bisnis denaihati, kelab blogger ben ashaari, rcnocrop, Alhamdulillah, rezki, Codi Belle Alhamdulillah RM2 pun rezki#kisahCikguieta, #Blogietadotcom, #UjianPrestasi2, #Chocoletto, #imukminChezzyCheese, #OhBlogger #ietaInfoLine, #CodiBelle, #Cordyceps, #projek2015, #jemaahbisnisdenaihati, #kelabbloggerbenashaari, #rcnocrop,kisah Cikgu ieta, Blog ieta dot com, Ujian Prestasi 2, Chocoletto, imukmin Chezzy Cheese, Oh Blogger, ieta Info Line, Codi Belle, Cordyceps, projek 2015, jemaah bisnis denaihati, kelab blogger ben ashaari, rcnocrop, Alhamdulillah, rezki, Codi Belle Alhamdulillah RM2 pun rezki

Haaa.... Syokkan? Sambilan je meniaga ni... Kerja tetap saya, Guru... ^__^

Balik dari poslaju, saya ternampak seorang bangla mengayuh basikal. Dalam basikalnya ada plastik hitam. Pasti beliau pembeli botol plastik kata hati saya. Jadi tadi kebetulan dalam rumah ada botol-botol plastik. Saya pun jual botol plastik itu kepada bangla tu. Ada la seplastik sampah hitam yang besar tu. Semuanya RM2. Sekilo 50sen katanya. Jadilah... Lepas juga buat beli sekotak air coklat Dutch Lady anak saya seorang di sekolah agama waktu pagi. 
#kisahCikguieta, #Blogietadotcom, #UjianPrestasi2, #Chocoletto, #imukminChezzyCheese, #OhBlogger #ietaInfoLine, #CodiBelle, #Cordyceps, #projek2015, #jemaahbisnisdenaihati, #kelabbloggerbenashaari, #rcnocrop,kisah Cikgu ieta, Blog ieta dot com, Ujian Prestasi 2, Chocoletto, imukmin Chezzy Cheese, Oh Blogger, ieta Info Line, Codi Belle, Cordyceps, projek 2015, jemaah bisnis denaihati, kelab blogger ben ashaari, rcnocrop, Alhamdulillah, rezki, Codi Belle Alhamdulillah RM2 pun rezki
Gambar sekadar hiasan dari pakcik google.
Lepas tu, saya minta nombor handphone tukang beli tu. Encik Mujibur namanya. Nanti hari cuti, Encik Mujibur boleh datang dengan lori ke rumah lama saya yang tidak habis lagi diangkut barang untuk di kitar semula beli. En. Mujibur akan timbang dan beli apa yang dia boleh beli di rumah lama saya tu. Alhamdulillah....

RM2 pun rezki... Dari terbuang je botol tu kan? Baik jual, kan?

Comments

  1. Rezeki ada di mana-mana cuma kita perlu rajinlah sikit... dah bersempah pula bila kumpul lama-lama barangan terbuang ini.

    ReplyDelete
  2. Banyak khasiat rupanya codibelle ni...ia sejenis cendawan yang dinamakan cordyceps...

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum...yaya dah follow sini...saja...buat blogwalking..hehe....harap sudi follow yaya... www.yayacendana.com :) tq

    ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.