CARI DI SINI

28 June 2016

Pembaca dari negara manakah yang melawat blog Kisah Cikgu ieta?

Pembaca dari negara manakah yang melawat blog Kisah Cikgu ieta?

Senarai negara yang melawat blog Kisah Cikgu ieta
Senarai negara yang melawat blog Kisah Cikgu ieta
Assalamu'alaikum. Salam Ramadhan. Carta di atas adalah Senarai negara yang melawat blog Kisah Cikgu ieta minggu ini bermula dari 21/6/2016 sehingga 28/6/2016. Nampaknya sudah tentulah dari negara Malaysia menduduki senarai teramai. Terima kasih semua pembaca dari Malaysia. Juga Terima kasih buat pembaca-pembaca dari negara Russia, United States, Indonesia, Ukraine, Singapore, Germany, Brunei, Namibia dan China yang sudi singgah ke Blog Kisah Cikgu ieta ni.

Sebenarnya saya hairan dan rasa seriau juga melihatkan negara lain ke blog ini tau. Apa yang dicari... Tertanya-tanya pula saya. Singgah atau tersinggah agaknya. Kan?

RASA GIAN MENULIS YANG TERTAHAN.
Dalam hati ada taman saya ni kan, serius! Hari-hari nak menulis dalam blog kesayangan saya yang sudah banyak berjasa kepada saya ni. Namun, tanggungjawab hakiki sebagai Isteri, Ibu kepada 5 orang anak dan Guru perlu saya utamakan. Memandangkan saya merupakan Penjawat Awam 24 jam, maka kerjaya Blogger dan berniaga hanya kerjaya sambilan saya sahaja. Ni dah gian sangatlah ni... Siap satu entri. Dalam masa tidak sampai 2 jam. Tetapi sentiasa dikemaskini. Idea datang mencurah-curah pula kali ini.
Jom melawat blog Kisah Cikgu ieta
Minggu ni siapkan Buku Rekod peperiksaan murid-murid. Pagi 12 orang murid. Petang 42 orang murid kelas saya. Setakat ini, sesi pagi dah siap. Sekarang masih menyiapkan baki sesi petang.
ARTIKEL DERAF DAN TIPS MENULIS.
Artikel dalam deraf saya setakat ini telah mencecah ke 602 artikel termasuk 2 artikel berbayar. Bukan mudah ya jika penulisan berbayar dan dibayar. Menulis perlu dari jiwa, suasana yang tenang dan saya perlu pastikan artikel itu akan berada di ruang muka hadapan enjin carian google.

Setakat ini saya hanya sempat re-post artikel lama yang saya edit dahulu dan saya siarkan bergantung pada masa singkat yang ada.

SEDEKAH DAN RAMADHAN.
Dikesempatan ini, saya ingin berkongsi sedikit renungan berkaitan sedekah dan Ramadhan.
  1. Bersedekah tidak akan mengurangkan malah akan bertambah berganda dari yang disedekahkan. Maka bersedekahlah wahai peniaga dan manusia semua. Berzakatlah wahai yang mampu. ~ Dunia Niaga ieta Enterprise ~
  2. Jom hidupkan Ramadhan berbaki lagi beberapa hari sahaja lagi. Jom MeNgaji. Jom bertarawih. Jom berwitir. Jom³... Jom hidupkan malam ini dengan Qiamullail... Jom... Isi malam ini dengan ibadah... Jom...
  3. Moga Ramadhan kali ini anda dan saya beroleh keberkatan berpanjangan selain dari menahan lapar dan dahaga sahaja.

Senarai negara yang melawat blog Kisah Cikgu ieta ini saya rujuk dari dashboard Blog ini. Anda bagaimana pula? Ada tetamu yang hadir ke rumah atau blog anda? Mari kongsikan kegembiraan anda dengan saya...

Hingga berjumpa lagi di lain waktu. Salam sayang dari saya untuk anda, pembaca blog Kisah Cikgu ieta yang budiman. Terima kasih menyokong saya di mana sahaja ^__^

IKLAN
  1. Masalah slip disc, sakit pinggang, sakit lutut, arthritis @ kaki bermasalah? Medshoe, kasut kesihatan trendy masa kini mampu merawatnya.
  2. KOpi Malaysia sedap berkhasiat nyata lemak berkrim diisukai ramai...
  3. Jam Smart Cun ADA DI SINI

2 comments:

Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

Jika mesej atau email saya terus nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana tahu saya.
3) Dari channel mana
4) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak channel.

Rules saya :
1) Nak minta sedekah saya tak bagi online ni.
2) Jangan buang masa saya dengan mengumpat, cerita tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Setakat beri salam senyap jangan mesej saya.
4) Setakat nak bersembang kosong jangan mesej saya.
5) Nak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Saya beri borang lengkapkan.

Terima kasih 😊
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger & Social Media Expert Coach

Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM


TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *