Pembaca dari negara manakah yang melawat blog Kisah Cikgu ieta?

Pembaca dari negara manakah yang melawat blog Kisah Cikgu ieta?

Senarai negara yang melawat blog Kisah Cikgu ieta
Senarai negara yang melawat blog Kisah Cikgu ieta
Assalamu'alaikum. Salam Ramadhan. Carta di atas adalah Senarai negara yang melawat blog Kisah Cikgu ieta minggu ini bermula dari 21/6/2016 sehingga 28/6/2016. Nampaknya sudah tentulah dari negara Malaysia menduduki senarai teramai. Terima kasih semua pembaca dari Malaysia. Juga Terima kasih buat pembaca-pembaca dari negara Russia, United States, Indonesia, Ukraine, Singapore, Germany, Brunei, Namibia dan China yang sudi singgah ke Blog Kisah Cikgu ieta ni.

Sebenarnya saya hairan dan rasa seriau juga melihatkan negara lain ke blog ini tau. Apa yang dicari... Tertanya-tanya pula saya. Singgah atau tersinggah agaknya. Kan?

RASA GIAN MENULIS YANG TERTAHAN.
Dalam hati ada taman saya ni kan, serius! Hari-hari nak menulis dalam blog kesayangan saya yang sudah banyak berjasa kepada saya ni. Namun, tanggungjawab hakiki sebagai Isteri, Ibu kepada 5 orang anak dan Guru perlu saya utamakan. Memandangkan saya merupakan Penjawat Awam 24 jam, maka kerjaya Blogger dan berniaga hanya kerjaya sambilan saya sahaja. Ni dah gian sangatlah ni... Siap satu entri. Dalam masa tidak sampai 2 jam. Tetapi sentiasa dikemaskini. Idea datang mencurah-curah pula kali ini.
Jom melawat blog Kisah Cikgu ieta
Minggu ni siapkan Buku Rekod peperiksaan murid-murid. Pagi 12 orang murid. Petang 42 orang murid kelas saya. Setakat ini, sesi pagi dah siap. Sekarang masih menyiapkan baki sesi petang.
ARTIKEL DERAF DAN TIPS MENULIS.
Artikel dalam deraf saya setakat ini telah mencecah ke 602 artikel termasuk 2 artikel berbayar. Bukan mudah ya jika penulisan berbayar dan dibayar. Menulis perlu dari jiwa, suasana yang tenang dan saya perlu pastikan artikel itu akan berada di ruang muka hadapan enjin carian google.

Setakat ini saya hanya sempat re-post artikel lama yang saya edit dahulu dan saya siarkan bergantung pada masa singkat yang ada.

SEDEKAH DAN RAMADHAN.
Dikesempatan ini, saya ingin berkongsi sedikit renungan berkaitan sedekah dan Ramadhan.
  1. Bersedekah tidak akan mengurangkan malah akan bertambah berganda dari yang disedekahkan. Maka bersedekahlah wahai peniaga dan manusia semua. Berzakatlah wahai yang mampu. ~ Dunia Niaga ieta Enterprise ~
  2. Jom hidupkan Ramadhan berbaki lagi beberapa hari sahaja lagi. Jom MeNgaji. Jom bertarawih. Jom berwitir. Jom³... Jom hidupkan malam ini dengan Qiamullail... Jom... Isi malam ini dengan ibadah... Jom...
  3. Moga Ramadhan kali ini anda dan saya beroleh keberkatan berpanjangan selain dari menahan lapar dan dahaga sahaja.

Senarai negara yang melawat blog Kisah Cikgu ieta ini saya rujuk dari dashboard Blog ini. Anda bagaimana pula? Ada tetamu yang hadir ke rumah atau blog anda? Mari kongsikan kegembiraan anda dengan saya...

Hingga berjumpa lagi di lain waktu. Salam sayang dari saya untuk anda, pembaca blog Kisah Cikgu ieta yang budiman. Terima kasih menyokong saya di mana sahaja ^__^

IKLAN
  1. Masalah slip disc, sakit pinggang, sakit lutut, arthritis @ kaki bermasalah? Medshoe, kasut kesihatan trendy masa kini mampu merawatnya.
  2. KOpi Malaysia sedap berkhasiat nyata lemak berkrim diisukai ramai...
  3. Jam Smart Cun ADA DI SINI

Comments

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.