Apa yang dicari dalam Blog Kisah Cikgu ieta?

APA YANG DICARI DALAM BLOG KISAH CIKGU iETA?
post popular yang dicari sebagai bahan rujukan, Apa yang dicari? Apa yang dicari dalam Blog Kisah Cikgu ieta?, blog Kisah Cikgu ieta, APA ITU REFERING URLs, POPULAR POSTS, Cikgu, Blogger Cikgu, Cikgu Blogger, Kisah Cikgu ieta, entri top, top entri, entri popular, entri popular blog, carian google, entri SERP, Analisa Blog
Menulis hendaklah dari hati. Bukan hari ni tulis, hari ni terus kebabom hasil penulisan ya ^__^

Assalamu'alaikum.

APA YANG DICARI?
Lewat saya publish entri Apa yang dicari dalam Blog Kisah Cikgu ieta ni. Baru sihat.

Baiklah, melihat pada tajuk di atas, Apa yang dicari dalam Blog Kisah Cikgu ieta selama seminggu bermula 11/8/2016 sehingga ke hari ini 18/8/2016, saya sekadar merujuk di dalam blogspot status sahaja buat masa ini disebabkan playstore di dalam telefon bimbit saya masih hilang. Senarai di atas juga sebagai penguat semangat untuk saya terus menulis dan berkongsi idea melalui Blog yang amat saya sayangi ini.

KENAPA SAYA SAYANG BLOG SAYA?
Antara benda saya sayang ialah blog Kisah Cikgu ieta ni. Kenapa? Ada 6 sebab kenapa saya sayang Blog Kisah Cikgu ieta iaitu :

 1. Blog ini merupakan salah satu ruang sumber pendapatan sampingan saya. Majikan-majikan saya sudah maklum saya seorang Blogger. Wajib diisi dalam Human Resources Management Information Staff (HRMIS) tau...
 2. Blog medium tarbiyyah (pendidikan) saya kepada murid-murid saya.
 3. Blog ini mercu kejayaan saya kelak.
 4. Blog tempat saya mengasah bakat penulisan saya.
 5. Blog juga tempat meluah perasaan dalam cara yang profesional. Saya ada banyak blog tapi Blog Kisah Cikgu ieta Blog utama saya.
 6. Saya suka menulis dan gemar berkongsi apa sahaja. Dengan izin suami ok... ^__^

POPULAR POSTS.
Berbalik kepada tajuk 'Apa yang dicari dalam Blog Kisah Cikgu ieta?'. Mengikut status blogspot, inilah post popular yang dicari sebagai bahan rujukan sepanjang seminggu ini. Di bawah tajuk adalah tarikh setiap artikel saya tulis. Nampaknya, entri atau artikel berkaitan jerebu tetap menjadi carian ramai. Ada yang membuat rujukan untuk portfolio, assignment dan juga esei mereka. 

POST

EntryPageviews
903
23 Mar 2015, 23 comments
596
23 Dec 2013, 13 comments
230
10 Dec 2015, 3 comments
207
177
162
156
141
95
28 Sep 2015, 7 comments
69

Pembaca budiman boleh klik pada tulisan berwarna biru dan baca di ruang komen setiap entri (artikel) berkaitan buat rujukan apa kata pembaca blog Kisah Cikgu ieta.

APA ITU REFERING URLs
Referring URLs menunjukkan dari mana pengunjung datang plus paramaternya.
Sebaiknya kita selalu perhatikan statistik blog kita, dan salah satu hal terpenting yang harus kita amati dengan cermat adalah referral URL (trafik) itu. Referral traffics, baik referral URL maupun referral site, adalah trafik yang datang ke blog kita dari sumber lain. Bisa saja link di satu blog, atau retweet di Twitter kita, atau pencarian di Google. (Sumber : Ceritaku Lintang Blogspot).
Di bawah ini adalah dari mana pengunjung Blog Kisah Cikgu ieta datang. Kebanyakannya adalah dari carian di google, seramai 35 carian melalui laman sosial facebook dan 6 carian melalui Blog Blogger Khairol Asrol. 
post popular yang dicari sebagai bahan rujukan, Apa yang dicari? Apa yang dicari dalam Blog Kisah Cikgu ieta?, blog Kisah Cikgu ieta, APA ITU REFERING URLs, POPULAR POSTS, Cikgu, Blogger Cikgu, Cikgu Blogger, Kisah Cikgu ieta, entri top, top entri, entri popular, entri popular blog, carian google, entri SERP, Analisa Blog
Untuk seminggu begini trafiknya, adalah satu perkara menggembirakan buat Blogger sambilan yang memang kurang masa ping (kongsi) entri ke mana-mana laman sosial. Nak menulis pun, Masya Allah... Memang kekangan pelbagai perkara berlaku. Apa pun, tanggungjawab sebagai Guru kewajipan utama saya ^__^

Inilah sahaja yang saya ingin kongsikan tentang antara Apa yang dicari dalam Blog Kisah Cikgu ieta sepanjang seminggu ini. Boleh kongsi dengan saya apa yang anda cari di dalam blog Kisah Cikgu ieta ini?

Entri berkaitan :
Berblogging perlu izin suami ke?


Comments

 1. Tahniah cikgu.. Walaupun bz dgn kerjaya sebagai seorang guru tapi tetap menulis untuk memberikan info. Kagum :)

  ReplyDelete
 2. hi banyak info yang berguna kat blog ni.(>.<)Sertai Segmen tonton lagu sudah ku tahu versi ucing :cool:

  ReplyDelete
 3. Wah traffic mesti tinggi la ni..

  ReplyDelete
 4. Wah! Sedap kuih dangai tu 😉😉

  ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.