CARI DI SINI

20 August 2016

Apa yang dicari dalam Blog Kisah Cikgu ieta?

APA YANG DICARI DALAM BLOG KISAH CIKGU iETA?
post popular yang dicari sebagai bahan rujukan, Apa yang dicari? Apa yang dicari dalam Blog Kisah Cikgu ieta?, blog Kisah Cikgu ieta, APA ITU REFERING URLs, POPULAR POSTS, Cikgu, Blogger Cikgu, Cikgu Blogger, Kisah Cikgu ieta, entri top, top entri, entri popular, entri popular blog, carian google, entri SERP, Analisa Blog
Menulis hendaklah dari hati. Bukan hari ni tulis, hari ni terus kebabom hasil penulisan ya ^__^

Assalamu'alaikum.

APA YANG DICARI?
Lewat saya publish entri Apa yang dicari dalam Blog Kisah Cikgu ieta ni. Baru sihat.

Baiklah, melihat pada tajuk di atas, Apa yang dicari dalam Blog Kisah Cikgu ieta selama seminggu bermula 11/8/2016 sehingga ke hari ini 18/8/2016, saya sekadar merujuk di dalam blogspot status sahaja buat masa ini disebabkan playstore di dalam telefon bimbit saya masih hilang. Senarai di atas juga sebagai penguat semangat untuk saya terus menulis dan berkongsi idea melalui Blog yang amat saya sayangi ini.

KENAPA SAYA SAYANG BLOG SAYA?
Antara benda saya sayang ialah blog Kisah Cikgu ieta ni. Kenapa? Ada 6 sebab kenapa saya sayang Blog Kisah Cikgu ieta iaitu :

 1. Blog ini merupakan salah satu ruang sumber pendapatan sampingan saya. Majikan-majikan saya sudah maklum saya seorang Blogger. Wajib diisi dalam Human Resources Management Information Staff (HRMIS) tau...
 2. Blog medium tarbiyyah (pendidikan) saya kepada murid-murid saya.
 3. Blog ini mercu kejayaan saya kelak.
 4. Blog tempat saya mengasah bakat penulisan saya.
 5. Blog juga tempat meluah perasaan dalam cara yang profesional. Saya ada banyak blog tapi Blog Kisah Cikgu ieta Blog utama saya.
 6. Saya suka menulis dan gemar berkongsi apa sahaja. Dengan izin suami ok... ^__^

POPULAR POSTS.
Berbalik kepada tajuk 'Apa yang dicari dalam Blog Kisah Cikgu ieta?'. Mengikut status blogspot, inilah post popular yang dicari sebagai bahan rujukan sepanjang seminggu ini. Di bawah tajuk adalah tarikh setiap artikel saya tulis. Nampaknya, entri atau artikel berkaitan jerebu tetap menjadi carian ramai. Ada yang membuat rujukan untuk portfolio, assignment dan juga esei mereka. 

POST

EntryPageviews
903
23 Mar 2015, 23 comments
596
23 Dec 2013, 13 comments
230
10 Dec 2015, 3 comments
207
177
162
156
141
95
28 Sep 2015, 7 comments
69

Pembaca budiman boleh klik pada tulisan berwarna biru dan baca di ruang komen setiap entri (artikel) berkaitan buat rujukan apa kata pembaca blog Kisah Cikgu ieta.

APA ITU REFERING URLs
Referring URLs menunjukkan dari mana pengunjung datang plus paramaternya.
Sebaiknya kita selalu perhatikan statistik blog kita, dan salah satu hal terpenting yang harus kita amati dengan cermat adalah referral URL (trafik) itu. Referral traffics, baik referral URL maupun referral site, adalah trafik yang datang ke blog kita dari sumber lain. Bisa saja link di satu blog, atau retweet di Twitter kita, atau pencarian di Google. (Sumber : Ceritaku Lintang Blogspot).
Di bawah ini adalah dari mana pengunjung Blog Kisah Cikgu ieta datang. Kebanyakannya adalah dari carian di google, seramai 35 carian melalui laman sosial facebook dan 6 carian melalui Blog Blogger Khairol Asrol. 
post popular yang dicari sebagai bahan rujukan, Apa yang dicari? Apa yang dicari dalam Blog Kisah Cikgu ieta?, blog Kisah Cikgu ieta, APA ITU REFERING URLs, POPULAR POSTS, Cikgu, Blogger Cikgu, Cikgu Blogger, Kisah Cikgu ieta, entri top, top entri, entri popular, entri popular blog, carian google, entri SERP, Analisa Blog
Untuk seminggu begini trafiknya, adalah satu perkara menggembirakan buat Blogger sambilan yang memang kurang masa ping (kongsi) entri ke mana-mana laman sosial. Nak menulis pun, Masya Allah... Memang kekangan pelbagai perkara berlaku. Apa pun, tanggungjawab sebagai Guru kewajipan utama saya ^__^

Inilah sahaja yang saya ingin kongsikan tentang antara Apa yang dicari dalam Blog Kisah Cikgu ieta sepanjang seminggu ini. Boleh kongsi dengan saya apa yang anda cari di dalam blog Kisah Cikgu ieta ini?

Entri berkaitan :
Berblogging perlu izin suami ke?


6 comments:

 1. Tahniah cikgu.. Walaupun bz dgn kerjaya sebagai seorang guru tapi tetap menulis untuk memberikan info. Kagum :)

  ReplyDelete
 2. hi banyak info yang berguna kat blog ni.(>.<)Sertai Segmen tonton lagu sudah ku tahu versi ucing :cool:

  ReplyDelete
 3. Wah traffic mesti tinggi la ni..

  ReplyDelete
 4. Wah! Sedap kuih dangai tu 😉😉

  ReplyDelete

Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

Jika mesej atau email saya terus nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana tahu saya.
3) Dari channel mana
4) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak channel.

Rules saya :
1) Nak minta sedekah saya tak bagi online ni.
2) Jangan buang masa saya dengan mengumpat, cerita tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Setakat beri salam senyap jangan mesej saya.
4) Setakat nak bersembang kosong jangan mesej saya.
5) Nak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Saya beri borang lengkapkan.

Terima kasih 😊
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger & Social Media Expert Coach

Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM


TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *