07 September 2016

Segmen Tonton Sudah Ku Tahu Versi Ucing

Segmen Tonton Sudah Ku Tahu Versi Ucing
Segmen, Review, Artis, Review Artis, Review Band, Projektor Band, Segmen Blogger, Tonton Sudah Ku Tahu Versi Ucing, Segmen Tonton Sudah Ku Tahu Versi Ucing, Tonton Sudah Ku Tahu, Lagu Sudah Ku Tahu, Smule, Cover Karaoke, Social media Facebook, Top Post, ieta Mat Saad, Writer, Motivator, Cikgu Blogger, Blogger, Kisah Cikgu ieta, Blog ieta Dot Com, ieta info line, Travel Blogger,, Life style Blogger, Parenting Blogger, Media Influencer, Social Media Influencer, Blogger Malaysia, Blogger Kuala Lumpur, Malaysian Blogger, #TopPost #ietaMatSaad #Writer #Motivator #CikguBlogger #Blogger #KisahCikguieta #BlogietaDotCom #ietainfoline #TravelBlogger #LifestyleBlogger #ParentingBlogger #MediaInfluencer #SocialMediaInfluencer #BloggerMalaysia #BloggerKualaLumpur #MalaysianBlogger

Sudah lama betul Blog Kisah Cikgu ieta ni tidak turut serta dalam mana-mana Segmen. Hari ni baru buka blog dan nampak Ucing mempelawa saya menyertai Segmen Tonton Sudah Ku Tahu Versi Ucing melalui entri saya apa yang dicari dalam blog Kisah Cikgu ieta. Syarat-syaratnya juga cukup mudah dan sempoi.

SEJARAH UCING DAN LAGU SUDAH KU TAHU.
Lagu Sudah Ku Tahu adalah  Lagu daripada Projektor Band yang di minati ramai. Banyak peminatnya menyanyikan lagu ini sebagai Cover  melalui media sosial Fb & Smule. Jadi Ucing pun tidak juga ketinggalan untuk menyanyikan lagu ini sebagai Cover melalui karaoke.

Sertai Segmen Tonton Sudah Ku Tahu Versi Ucing Sebagai Supporters. Syarat-syarat nya adalah mudah.

SYARAT PENYERTAAN SEGMEN TONTON SUDAH KU TAHU VERSI UCING.

1) Follow Blog Ucing Kadayan,Google + atau Facebook Ucing. √

2) Buat Tajuk Post "Segmen Tonton Sudah Ku Tahu Versi Ucing". √

3) Copy semua Coding yang telah disediakan di box dan Paste ke dalam ruangan html dan publish. √

4) Tinggalkan Url post Anda ke dalam ruangan Komen Disini. √

Tag Rakan Anda. √

BILA TAMAT Segmen Tonton Sudah Ku Tahu Versi Ucing? 
Tamat Segmen 9-9-2016.Kepada Blogger yang ikut Segmen ini akan disenaraikan dalam Video Animasi Tonton Sudah Ku Tahu Versi Ucing Sebagai Supporters.

TAHUKAH ANDA?
Tahukah anda? Saya pemilik blog Kisah Cikgu ieta juga peminat lagu dari media sosial Smule? Tak mau banyak cakap, jom kita support Segmen Tonton Sudah Ku Tahu Versi Ucing jom... ^__^


4 comments:

 1. Terima kasih Cikgu ieta kerana sertai segmen tonton sudah ku tahu versi ucing.Nantikan senarai blog Anda dalam video tersebut.(>.<)

  ReplyDelete
 2. Salam singgah daripada segmen yang sama..Salam ukhuwah saya ucapkan dan semoga awak berjaya dalam pemilihan.. =)

  http://starlavenderluna.blogspot.my/2016/09/segmen-tonton-sudah-ku-tahu-versi-ucing.html

  ReplyDelete
 3. Selamat bersegmen kak ieta 😉

  ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?