KENALI MINYAK HERBA ASMA MUJARAB ASLI

KENALI MINYAK HERBA ASMA MUJARAB ASLI

Assalamu'alaikum dan hai semua. Pernah dengar tentang Minyak Herba Asma Mujarab? Pernah? Kalau pernah Alhamdulillah... Jika tidak pernah mendengar tentang Minyak Herba Asma Mujarab, mari saya kenalkan kepada anda semua apa itu MINYAK HERBA ASMA MUJARAB?


MINYAK HERBA ASMA MUJARAB.

Pertama kali saya mendengar Minyak Herba Asma Mujarab, saya sangkakan ianya sama dengan Minyak Afiat yang telah turun-temurun saya sekeluarga gunakan sebagai minyak sapuan jika terseliuh, digigit nyamuk atau luka-luka kecil. Bila menerima bungkusan saya tidak terus membukanya. Dek kesibukan, saya simpan dahulu. Tiga minggu lalu barulah saya membuka bungkusan dan  melihat Minyak Herba Asma Mujarab ni. Pertama kali saya menghidu Minyak Herba Asma Mujarab ni, terus saya sukakan baunya yang wangi, Serius Wangi! Sedap baunya seperti bau minyak yang digunakan oleh Bidan Urut semasa mengurut saya di dalam pantang bersalin 5 orang anak saya.

PENGALAMAN MENGGUNAKAN MINYAK HERBA ASMA MUJARAB.
Minyak herba Asma Mujarab asli begini ya. Jangan tertipu tau dengan yang Tiruan!
Minyak herba Asma Mujarab asli begini ya. Jangan tertipu tau dengan yang Tiruan!!

Semalam saya sakit perut yang amat. Memulas-mulas. Tak pasti kenapa? Saya teringatkan Minyak Herba Asma Mustajab lantas saya sapu ke perut. Tak lama lepas tu lega! Sangat lega selepas angin keluar dengan jayanya melalui sistem pengeluaran angin yang biasa. Sedap tau bila disapu ke perut Minyak Herba Asma Mujarab ni.


MANFAAT MINYAK HERBA ASMA MUJARAB.

Minyak Herba Asma Mujarab yang Ajaib ini mampu menyembuhkan Penyakit Asma dan melancarkan saluran pernafasan untuk semua peringkat umur. Minyak Herba Asma Mujarab ini juga mujarab untuk :
 1. Bayi berkahak,
 2. Muntah-muntah.
 3. Lelah dan Semput.
 4. Selsema.
 5. Kembung dan Sakit Perut.
 6. Sakit Gigi.
 7. Terseliuh.
 8. Sakit Urat.
 9. Terkena Api.
 10. Digigit Serangga atau Binatang Berbisa dan lain-lain lagi.

CARA MENGGUNAKAN MINYAK HERBA ASMA MUJARAB.

Cara menggunakan Minyak Herba Asma Mujarab amat mudah sekali. Yang Asma, hanya sapu di bahagian dada, Leher, Tengkuk, atas belakang setiap kali selepas mandi dan sebelum tidur.

Jika anda sakit perut sebab kembung perut, sapu ke atas perut yang sakit tu sehingga anda mengeluarkan angin. Lagi kerap sapu lagi baik. 

Minyak Herba Asma Mujarab ni pekat tau. Jadi tidak perlu risau cepat habis ya.


BERHATI-HATI DENGAN MINYAK HERBA ASMA MUJARAB TIRUAN!
PERINGATAN, JANGAN TERTIPU DENGAN PRODUK TIRUAN!!
Ini lembaran peringatan tentang Minyak Asma Herba Mujarab Tiruan yang saya terima dari Puan Ain pemilik asal produk homemade Minyak Herba Asma Mujarab. Hati² ya semua.

Tahukah anda? Minyak Herba Asma Mujarab ini mendapat sambutan yang tinggi di seluruh Malaysia dan juga di luar negara antarabangsa. Oleh kerana itu, ada pihak yang tidak bertanggungjawab telah meniru produk Minyak Herba Asma Mujarab ini. Mereka menggunakan label dan reka bentuk yang sama.

Ramai yang mengadu produk tiruan itu tidak berkesan dan berbau seperti asap rokok. Sudahlah warnanya jenih, cair dan kurang berangin, individu yang telah meniru produk Minyak Herba Asma Mujarab ini juga telah berjaya menipu ribuan pengguna di seluruh Malaysia.
Disebabkan ramai telah tertipu kerana mendapat Minyak Herba Asma Mujarab tiruan yang tidak berkesan seperti yang digunakan dahulu. Meh saya ceritakan cara untuk mengenalpasti antara produk asli dan tiruan.

PERBEZAAN ANTARA MINYAK HERBA ASMA MUJARAB TIRUAN DAN ASLI TERKINI OLEH PEMBORONG
minyak herba asma mujarab tiruan
Lihat dengan teliti perbezaan antara Hologram Original dan Hologram Palsu Minyak Herba Asma Mujarab ini.Minyak herba asma tiruan
Produk Minyak Herba Asma Mujarab TIRUAN akan mengeluarkan notis seperti paparan gambar di atas.

TAKTIK JAHAT PENJUAL MINYAK HERBA ASMA MUJARAB TIRUAN.


TIRUAN PERINGKAT (1) PERTAMA
minyak herba asma palsu
Produk Minyak Herba Asma Mujarab TIRUAN!
Penjual Minyak Herba Asmak TIRUAN ini juga telah menggunakan taktik jahat dengan mempromosikan GAMBAR-GAMBAR Minyak Herba Asma Mujarab Original yang mempunyai Hologram QR Code di belakang botol di laman sosial Facebook atau media-media sosial yang lain. Kemudian mereka menghantar produk Minyak Asmak ini pada pelanggan yang telah membuat pembayaran.
Setelah pelanggan bertanya kenapa dalam gambar lain, barang yang di order lain. Mereka akan menjawab dengan jawapan bohong iaitu “Kami Sudah Tukar Label”. Sila berwaspada!
Bagi pelanggan-pelanggan yang sudah tertipu, mereka juga tidak akan memulangkan duit pelanggan setelah didesak beberapa kali. Mereka akan block whatsapp pelanggan sehingga pelanggan menjadi tertekan.

TIRUAN PERINGKAT (2) KEDUA
minyak herba asma palsu 3
Pembuat produk Minyak Herba Asma TIRUAN juga berani menggunakan Meditag KKM PALSU semata-mata untuk mengaburi mata pelanggan.
TIRUAN PERINGKAT (3) KEDUA
minyak herba asma palsu 2
Ada satu lagi produk TIRUAN yang cuba mengambil kesempatan di atas minyak herba asma yang asli. Pemilik asal juga TIDAK PERNAH mengeluarkan versi “PATI HERBA ASMA” seperti gambar di atas. Oleh itu, SILA BERHATI-HATI.

Berkaitan hologram, anda masih lagi perlu berhati-hati, kerana tidak mustahil mereka yang tidak bertanggungjawab ini akan membuat hologram seakan-akan sama seperti itu juga. Mereka tidak akan pernah jemu dari peringkat ke peringkat mereka sentiasa cuba meniru Produk Minyak Herba Asma Mujarab yang tulen.
Mereka akan menggunakan ayat yang sama ketika membuat promosi, Produk mereka lebih baik dari yang asli, juga telah di R&D, GMP, dan KKM. Sedangkan sehingga sekarang mereka masih tidak mampu membuktikan produk tiruan mereka mempunyai R&D, GMP, dan KKM. Melainkan hanya dengan mempamerkan lesen Minyak Herba Asma Mujarab SDN. BHD. yang baru sebulan dua mereka daftarkan.

Ingat ye, Minyak Herba Asma Mujarab bukan didaftarkan atas nama Sdn Bhd.
JANGAN MUDAH TERTIPU !
Minyak Herba Asma Mujarab ini TIDAK PERNAH TUKAR LABEL lain dan diproses melalui Kilang bertaraf GMP. Kerana ramuan rahsianya adalah warisan turun temurun daripada seorang Pak Cik tua di sebuah kampung. Ia diproses secara “HOMEMADE” sejak 40 tahun lagi.
Minyak Herba Asma Mujarab ini didaftarkan di bawah syarikat Enterprise (SSM) yang sudah lima tahun beroprasi secara online dan offline. Pihak Minyak Herba Asma Mujarab Original pemilik yang asal ini tidak pernah sama sekali di daftar di bawah syarikat Minyak Herba Asma Mujarab SDN. BHD. (Tiruan).

CARA KENAL PASTI MINYAK HERBA ASMA MUJARAB YANG ASLI
Setelah 27k Minyak Herba Asma Mujarab berjaya dipasarkan bersama hologram dalam masa dua minggu. Alhamdulillah! Pemilik asal telah berjaya menempah lagi 100k Hologram yang berkualiti tinggi beserta QR Code bagi menambah baik dan memudahkan para pelanggan mengenalpasti antara produk Asli dan Palsu.

HOLOGRAM, QR CODE & NOMBOR SIRI AKAN DILEKATKAN DI BELAKANG BOTOL.
Lihat contoh gambar di bawah.
Pastikan pembalut cap berwarna hijau dan ada sticker hologram.
Anda boleh Scan QR Code ini dengan menggunakan Smartphone dan setiap produk yang di scan akan mempunyai nombor siri berbeza di dalam sistem website pemilik asal Minyak Herba Asma Mujarab. Pastikan pembalut cap berwarna hijau dan ada sticker hologram.

Hologram beserta sistem QR Code ini sudah dilekatkan dan sudah dipasarkan dari peringkat ke peringkat. Pastikan yang Original baru beli.
Minyak Asma Original
Minyak Herba Asma Original
Cara kenali Minyak Herba Asma Mustajab melalui Android anda, hanya scan sahaja QR Code Hologram seperti maklumat di atas.


Untuk mendapatkan kepastian, anda boleh juga menghubungi HQ bahagian pemasaran 0134806787, En. Hafis. Jadi, belilah dengan yakin dari mereka kerana mereka ini merupakan PENGEDAR ASAL dari pakcik pembuat Minyak Herba Asma Mujarab yang asli. 

Harga sebotol Minyak Herba Asma Mujarab yang asli hanyalah RM39 sebotol. Hanya tambah RM10 untuk kos penghantaran.
RINGKASAN
 • Jika ada yang mendakwa Minyak Herba Asma Mujarab ini di bawah keluaran syarikat SDN. BHD. Maka ianya adalah produk tiruan & bukan dari ramuan rahsia tradisional Pakcik!
 • Gunakan tanpa was-was, kandungan bahan-bahan yang halal dan selamat digunakan untuk semua peringkat usia.
 • Setiap botol produk yang Original mempunyai Hologram, QR Code & Nombor siri. Kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya anda mendapat produk yang tidak asli.
Hendaknya seorang muslim menjadikan kejujuran sebagai sifat yang melekat pada dirinya, zahir dan batin. Di antara kejujuran yang seharusnya dimiliki seorang muslim adalah kejujuran dalam perniagaan, dengan tidak menipu atau pun melakukan pemalsuan dalam kondisi apa jua sekalipun. Kejujuran adalah penyempurna iman dan pelengkap keislaman seseorang.
قال تعالى: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اتَّقُواْ اللّهَ وَكُونُواْ مَعَ الصَّادِقِينَ

Allah berfirman (yang artinya), ‘Wahai orang-orang yang beriman, bertakwalah kalian kepada Allah dan hendaknya kalian bersama orang-orang yang jujur.’ (Q.s. At-Taubah:119)
PASTIKAN ORIGINAL, BARU BELI.
PASTIKAN ORIGINAL, BARU BELI.

Saya juga berharap dengan adanya penerangan ini, pelanggan dan pembaca dapat membezakan antara original dan tiruan di pasaran kerana ianya penting kepada pemilik asal Minyak Herba Asma Mujarab yang amat menekankan keberkesanan penggunaan produk asli.

TESTIMONI DAN PENGALAMAN PENGGUNA TERHADAP MINYAK HERBA ASMA MUJABARAB.


VIDEO PENERANGAN MINYAK HERBA ASMA MUJARAB.


Terima kasih Puan Ain dan kakitangan Minyak Herba Asma Mujarab

URL PAGE JUALAN : 

HERBA ASMA DOT COM (sila klik).

FACEBOOK MINYAK HERBA ASMA MUJARAB  : 

NOMBOR TELEFON :
HQ En. Hafis 013 480 6787 (Bahagian Pemasaran) 
Puan Nurul : 017 6239935 ( Produk Owner).


 

Comments

 1. Bagus usaha Cikgu Eita ini untuk membantu masyarakat mengenal pasti yang mana original dan mana yang palsu. Secara tidak langsung membantu juga pihak pengeluar MINYAK HERBA ASMA MUJARAB dalam jualan mereka. Tahniah atas usaha murni ini...

  ReplyDelete
 2. dah pernah dengar juga tentang minyak asma ni.lepas baca entri cikgu, terus rasa macam nak beli. hehe... terima kasih juga sbb cikgu beritahu ada minyak asma tiruan. utk org yg baru pertama kali nak cuba macam fai ni, mesti ingat ianya sama sahaja..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Alhamdulillah. Semoga bermanfaat. erima kasih Fai sudi berkunjung. Saya baru perasan ni. 🙈

   Delete
 3. Terima kasih perkongsiannya😊

  ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.