CARI DI SINI

13 January 2022

Atomy dan Gerakan Missionary Kristian

Atomy dan Gerakan Missionary Kristian.

Atomy dan Gerakan Missionary Kristian bukanlah perkara baru. Saya terjebak melalui Pengerusi Tamrin pada awal tahun 2020. Saya segera tinggalkan bisnes MLM Atomy Gerakan Missionary Kristian selepas menyedari ada penipuan telah berlaku. 

Presiden Tamrin Haji Ahmad Fadzli Yusof ugut saya diamkan penipuan online marketing dan penipuan AQIDAH pengerusi Tamrin Tengku Asmadi Tengku Mohamed (DTA) telah buat. Report polis dan semua kronologi ada di dalam artikel ini AQIDAH bukan perkara mainan  

DTA, DTA pengkhianat agama Islam, pengkhianat bangsa Melayu, Tengku Asmadi scammer, scammer online, pastor Malaysia, pastor Melayu
Gambar ini dikongsikan oleh salah seorang peserta seminar saya pada 12/1/2021 jam 4:22 pm. Sudah lama posting bertarikh 23 Disember 2017 ini dibuat. Jelas visi dan misi Atomy itu apa. 


Jelas lagi nyata tertera kenyataan founder akan guna bisnes beliau dan keuntungannya untuk penyebaran agama Kristian. Tetapi sungguh BIADAP Tengku Asmadi Tengku Mohamed (DTA) berani menipu ummat Islam di awal PKP tahun 2020 beliau sudah kaji sudah semak A2Z berkaitan bisnes MLM ini. Sungguh biadap berani beliau mendakyah ramai termasuk saya menyertai Atomy Gerakan Missionary Kristian! Demi kerana pangkat, harta dan wang sanggup beliau menggadaikan aqidah beliau dan ramai pengikut pentaksub beliau!  

Tetapi mereka (bangsa Melayu yang mengaku Islam dan IC mereka tertera sebagai Islam) semua amat berbangga dan berasa gah dengan dunia bisnes MLM gerakan Missionary Kristian itu. Sanggup Asmadi minta semua ahli email kepada founder minta turunkan visi misi Gerakan Missionary Kristian yang telah tersebar luas. Bukti semua ada. Jika beberapa orang yang sebarkan kegiatan Gerakan Missionary Kristian ini telah menurunkan artikel mereka, kerana saya sayangkan AQIDAH kerana saya sayangkan ISLAM, ALLAH dan RASULULLAH SAW, saya tidak akan menurunkan semua perkongsian dan artikel saya. 

Terpulanglahkan... Tepuk dada tanya IMAN. Masing-masing sudah berakal dan besar panjang. Sesungguhnya saya sudah lama berlepas tangan atas scammer aqidah kedua mereka telah lakukan terhadap rakan-rakan saya yang mungkin tidak sedar atau sedar tetapi buat-buat tidak nampak dan terhadap ummat Islam sedunia. 

Di akhirat nanti berjawablah dengan ALLAH SWT wahai Presiden TAMRIN, Haji Ahmad Fadzli Yusoff (Ahmad Fadzli Al-Basuti) dan Tengku Asmadi Tengku Mohamed (DTA), Pengerusi TAMRIN. Maaflah. Sudah ditegur. Tidak mahu dengar kata. Memang saya sudah lama block facebook, telegram dan whatsapp mereka. Suami saya suruh. Hilang hormat saya kepada yang mempermainkan AQIDAH seperti mereka berdua.


DTA tidak saman saya pun seperti digembar-gemburkan. Eleh. Pengecut. Hanya berani ugut di mesej peribadi Telegram saya dan seperti dimaklumkan kepada saya, ugut lagi saya di ruang komen Muhd Arifin, penyebar amalan perang menipu sanad cuba scam duit saya. Alhamdulillah. Berkat gang gila isim semuanya berpakat fitnah saya tahun 2021 lalu saya diambil berguru. Biarlah berani sungguh mereka semua biadap dan melawan Allah SWT cuba scam AQIDAH saya.

Sedikit pun saya tidak hairan dengan semua ugutan, jenayah cyberbully dan body shaming AQIDAH saya. Alhamdulillah elok sahaja saya dengan keluarga saya. Allah menjaga saya tidak memberi bekas kepada saya melainkan dengan izin Allah jua.

Sila rujuk pautan artikel di bawah.


Ramai telah BUTA MATA HATI sebab gelap mata hendakkan duit. Mereka lupakan surah Al-Kaafiruun. Mereka lupakan iqrar mereka kepada Allah SWT di dalam doa Iftitah pada setiap solat lima (5) waktu mereka. 


Terima kasih semua yang prihatin tentang AQIDAH kita yang sebenarnya,

 1. Sudah lama perang salib secara senyap sudah bermula. 
 2. Sudah lama AQIDAH kita diperkotak-katikkan oleh Zionist, Missionary Kristian dan seangkatannya termasuklah Freemason dan kuncu-kuncu berbangsa Melayu merupakan agent mereka.
 3. Sudah lama dari zaman Nabi Muhammad Rasulullah SAW, junjungan mulia yang kita ummat Islam rindui lagi Islam telah dagang dan tersisih oleh puak kuffar dan pengkhianat agama Islam sendiri. 

Jadi apalah sangat pada setiap perkongsian Atomy dan Gerakan Missionary Kristian dari saya berkaitan AQIDAH ini Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan - JAWI dan Pejabat Mufti Wilayah Persekutuan kan? Jika tidak, sudah pasti selepas saya beri semua bukti dan laporan seperti dikehendaki Pegawai Pejabat Mufti Wilayah Persekutuan tindakan segera akan dilaksanakan. 😊😴🤷Penulis Nama pena, 
 • Pemilik Dunia Niaga iEta Enterprise.
 • Suri Rumah Sepenuh Masa, isi masa lapang sebagai Freelance Blogger, Social Media Expert Coach dan Speaker Digital Marketing.
 • Lulusan Pondok 4 Thanawi, Institute of Information Technology Cosmopoint (KLMU) & UTM Space.
 • Mantan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan, Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI).
 • Penerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) tahun 2016.
 • Bekas pesakit kronik Slipped Disc.
 • Mangsa jenayah dan aniaya Guru Silat Seni Gayong Makrifat, Guru Silat Seni Gayong Malaysia dan Harimau, orang silat selimpang merah, tenaga pengajar Silat Seni Gayong Fatani Putrajaya dan tenaga pengajar Silat 7 Langkah dan gang paranoid akhir zaman teori konspirasi @ scammer penunggang agama.


Makluman.

Review produk atau syarikat sila email kisahcikguieta@gmail.com. Jemputan perkongsian hal-ehwal social media dan zero cost online marketing tekan sini. Terima kasih. Harap maklum. 😊🌹


Perkara berkaitan :


No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

UNDANG-UNDANG

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUMTulis Cadangan Atau Pertanyaan Di Sini

Name

Email *

Message *