Atomy dan Gerakan Missionary Kristian

Atomy dan Gerakan Missionary Kristian.

Atomy dan Gerakan Missionary Kristian bukanlah perkara baru. Saya terjebak melalui Pengerusi Tamrin pada awal tahun 2020. Saya segera tinggalkan bisnes MLM Atomy Gerakan Missionary Kristian selepas menyedari ada penipuan telah berlaku. 

Presiden Tamrin Haji Ahmad Fadzli Yusoff (Ahmad Fadzli Al-Basuti) ugut saya diamkan penipuan online marketing dan penipuan AQIDAH Pengerusi Tamrin Tengku Asmadi Tengku Mohamed (DTA) telah buat. Report polis dan semua kronologi ada di dalam artikel ini AQIDAH bukan perkara mainan  (klik).

DTA, DTA pengkhianat agama Islam, pengkhianat bangsa Melayu, Tengku Asmadi scammer, scammer online, scammer aqidah, pastor Malaysia, pastor Melayu
Gambar ini dikongsikan oleh salah seorang peserta seminar saya pada 12/1/2021 jam 4:22 pm. Sudah lama posting bertarikh 23 Disember 2017 ini dibuat. Jelaskan visi dan misi Atomy itu apa? 


Jelas lagi nyata tertera kenyataan founder (klik) akan guna bisnes beliau dan keuntungannya untuk penyebaran agama Kristian. Tetapi BIADAP sunggug Tengku Asmadi Tengku Mohamed (DTA) berani menipu ummat Islam di awal PKP tahun 2020 menipu menyatakan beliau sudah kaji sudah semak A2Z berkaitan bisnes MLM itu. Sungguh biadap berani beliau mendakyah ramai termasuk saya menyertai Atomy Gerakan Missionary Kristian! Demi kerana pangkat, harta dan wang sanggup beliau menggadaikan aqidah beliau dan ramai pengikut pentaksub beliau!  

Tetapi mereka (bangsa Melayu yang mengaku Islam dan IC mereka tertera sebagai Islam) semua amat berbangga dan berasa hebat dengan dunia bisnes MLM gerakan Missionary Kristian itu. Sanggup Asmadi minta semua ahli email kepada founder minta turunkan visi misi Gerakan Missionary Kristian yang telah tersebar luas. Bukti (klik) semua ada. Jika beberapa orang yang sebarkan kegiatan Gerakan Missionary Kristian ini telah menurunkan artikel mereka, kerana saya sayangkan AQIDAH, kerana saya sayangkan ISLAM, ALLAH dan RASULULLAH SAW, saya tidak akan menurunkan semua perkongsian dan artikel saya. 

ESQ, NLP, Hipnosis, Bibliomancy (Garpu Tala), meditasi, aura, reiki, metafizik, horoskop, Law of Attraction antara ajaran amalan sesat dan ada juga yang menjadi amalan ritual sihir Gerakan New Age. 

DTA, DTA pengkhianat agama Islam, pengkhianat bangsa Melayu, Tengku Asmadi scammer, scammer online, scammer aqidah, pastor Malaysia, pastor Melayu
Pemilik program NLP Haji Ahmad Fadzli Yusoff (Ahmad Fadzli Al-Basuti), Presiden TAMRIN ini masih lagi pekerjanta mendakyah saya NLP. Beliau telah ugut saya pada tahun 2020 di hadapan Bank Islam Taman Melawati supaya diamkan penipuan marketing online Tengku Asmadi Tengku Mohamed, Pengerusi TAMRIN, (pastor Malaysia kata Hafiz Hiew, bekas pastor dari group Lariba). 

Antara pendakyah ajaran sesat Gerakan New Age rupanya. No wonder mereka berdua tergamak mendakyah ramai menyertai Gerakan Missionary Kristian melalui bisnes MLM Atomy. Laporan polis dan bukti baca di dalam perkongsian saya berkaitan Aqidah bukan perkara mainan

Memang ramai golongan professional tidak faham bab adab dan aqidah rupanya. 

Antara sifat munafiq ialah berbohong. Penipu, pembohong dan pendusta selamanya tetap berdusta. No compromy lagi dengan mereka ni walau pernah menjadi rakan taulan atau pun Guru. Jika ingat Surah Al-Zalzalah ayat 7-8 tiadalah gila isim fitnah dan memesongkan aqidah sesiapa". 

Terpulanglahkan. Tepuk dada tanya IMAN. Masing-masing sudah berakal dan besar panjang. Sesungguhnya saya sudah lama berlepas tangan atas scammer aqidah kedua mereka telah lakukan terhadap rakan-rakan saya yang mungkin tidak sedar atau sedar tetapi buat-buat tidak nampak dan terhadap ummat Islam sedunia. 

Di akhirat nanti berjawablah dengan ALLAH SWT wahai Presiden TAMRIN, Haji Ahmad Fadzli Yusoff (Ahmad Fadzli Al-Basuti) dan Haji Tengku Asmadi Tengku Mohamed (DTA), Pengerusi TAMRIN. Maaflah. Sudah ditegur. Tidak mahu dengar kata. Memang saya sudah lama block facebook, telegram dan whatsapp mereka. Suami saya suruh. Hilang hormat saya kepada yang mempermainkan AQIDAH seperti mereka berdua.


DTA tidak saman saya pun seperti digembar-gemburkan. Eleh. Pengecut. Hanya berani ugut di mesej peribadi Telegram saya dan seperti dimaklumkan kepada saya, ugut lagi saya di ruang komen Muhd Arifin Rizkin, gila isim penyebar amalan perang menipu sanad cuba scam duit saya. Alhamdulillah. Berkat gang gila isim semuanya berpakat fitnah sayapada  tahun 2021 lalu saya diambil berguru. Biar mereka berani sungguh semuanga biadap dan melawan Allah SWT cuba scam AQIDAH saya.

Sedikit pun saya tidak hairan dengan semua ugutan, jenayah cyberbully dan body shaming AQIDAH saya. Alhamdulillah elok sahaja saya hingga mengganggu keluarga saya. Allah menjaga saya ugutan, fitnah dan tohmahan mereka tidak memberi bekas kepada saya melainkan dengan izin Allah jua. Sila rujuk pautan artikel di bawah.Posting INI sudah 336 orang kongsikan.

Saya pun sudah emailkan kepada Pegawai Pejabat Mufti laporan seperti diminta pada 26/2/2021. Tetapi malang sungguh. Tiada sebarang fatwa pun mereka keluarkan. Orang ramai asyik bertanya. Bila saya tanya feedback, Pegawai Pejabat Mufti email balik antara katanya, jangan masuk campur kerja mereka masih menyiasat lagi dan semua bukti adalah separuh masak. 🙄

Tengku Asmadi Tengku Mohamed sudah minta CEO Atomy Gerakan Missionary Kristian turunkan visi misi Gerakan Missionary Kristian mereka.

Tengku Asmadi Tengku Mohamed dan menteenya Muhd Nuur Fahmy Nuur Masailan (Fahmy Adam) yang keluarkan saya dari semua group ebook berbayarnya dan fitnah saya sebab saya berpesan dalam group jangan Taksub, jauhi syirik dan jangan menipu. Sehinnga ke hari ini mendakyah followers menyertai Atomy. 


BUTA MATA HATI

Ya. Memang ramai telah BUTA MATA HATI sebab gelap mata hendakkan duit. Mereka lupakan surah Al-Kaafiruun. Mereka lupakan iqrar mereka kepada Allah SWT di dalam doa Iftitah pada setiap solat lima (5) waktu mereka. 


Terima kasih semua yang prihatin tentang AQIDAH kita yang sebenarnya,
 1. Sudah lama perang salib secara senyap sudah bermula. 
 2. Sudah lama AQIDAH kita diperkotak-katikkan oleh Zionist, Missionary Kristian dan seangkatannya termasuklah Freemason dan kuncu-kuncu berbangsa Melayu merupakan agent mereka.
 3. Sudah lama dari zaman Nabi Muhammad Rasulullah SAW, junjungan mulia yang kita ummat Islam rindui lagi Islam telah dagang dan tersisih oleh puak kuffar dan pengkhianat agama Islam sendiri. 

Jadi apalah sangat pada setiap perkongsian Atomy dan Gerakan Missionary Kristian dari saya berkaitan AQIDAH ini Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan - JAWI dan Pejabat Mufti Wilayah Persekutuan kan? Jika tidak, sudah pasti selepas saya beri semua bukti dan laporan seperti dikehendaki Pegawai Pejabat Mufti Wilayah Persekutuan tindakan segera akan dilaksanakan. 😊😴🤷Penulis Nama pena, 
 • Pemilik Blog Kisah Cikgu iEta
 • Channel Social Media Expert Coach 
 • Channel Minda Niaga.
 • Suri Rumah Sepenuh Masa, multitasking person yang isi masa lapang sebagai Freelancer, Blogger, Social Media Expert Coach , Speaker Digital Marketing.
 • Lulusan Pondok 4 Thanawi, Institute of Information Technology Cosmopoint (KLMU) dan UTM Space.
 • Mantan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan, Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI). Penerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) tahun 2015. Sembuh sakit kronik Slipped Disc. Alhamdulillah sembuh tanpa suntikan steroid dan tanpa pembedahan.
 • Mangsa jenayah dan aniaya Guru Silat Seni Gayong Makrifat, Guru Silat Seni Gayong Malaysia dan Harimau, orang silat selimpang merah, tenaga pengajar Silat Seni Gayong Fatani Putrajaya, tenaga pengajar Silat 7 Langkah dan gang paranoid akhir zaman teori konspirasi @ scammer penunggang agama.


Makluman.

Review produk atau syarikat sila email kisahcikguieta@gmail.com. Jemputan perkongsian hal-ehwal social media dan zero cost online marketing tekan sini. Terima kasih. Harap maklum. 😊🌹


Perkara berkaitan :


Comments