Cikgu ieta berblogging dari tahun 2009. Berkongsi apa sahaja pengalaman Cikgu ieta dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan Cikgu. Suka kongsi panduan dan kisah kehidupan, tips, panduan blog dan macam-macam lagi. Maklumlah Lifestyle Blogger. Bebas menulis apa sahaja. Instagram : https://www.instagram.com/CikguiEta Telegram Channel : https://www.t.me/CikguiEta

AMBIL SEMANGAT...

Salam semua...
Bersemangat waja daku membaca posting en. Ben Ashaari nih http://www.benashaari.com/2012/11/susu-ibu-menyerah-kalah-sudah.html 

Terima kasihla en. Ben Ashaari atas bersemangat waja anda untuk para isteri BF babynya. 

Sebenarnya, memang aku tengah google2 bab BF, tiba-tiba hari ni tengok entry en Ben amat berkaitan. So, apa lagi... bersemangat wajalah aku...hehe... Harap sentiasa bersemangat selama-lamanya.

Dalam banyak-banyak produk, aku rasa produk tulah yg aku bley lalu nak cuba try test meminumnya.... Coz aku ni mmg tak suka naw dgn susu. Namun untuk yang bakal lahir nih...akan ku usahakannya coz dulu memang dah pernah coba minum & harga berpatutan ....

Ada dalam bentuk kapsul seperti di bawah

Dan ada dalam serbuk seperti gambar di bawah ni
Takde la nak promote kan... cuma just bagi petua untuk ibu-ibu yang bersemangat waja nak BF (macam aku nilah kan...) haha....

Di sini, inginku kongsikan hasil dari google2 ku di you tube. Selamat menonton...


Sekian, wassalam....
SHARE

Cikgu ieta Blogger, Social Media Influencer, Coaching Online Smart Trading

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 orang yang sudi komen:

Post a Comment

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *