Cikgu ieta berblogging dari tahun 2009. Berkongsi apa sahaja pengalaman Cikgu ieta dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan Cikgu. Suka kongsi panduan dan kisah kehidupan, tips, panduan blog dan macam-macam lagi. Maklumlah Lifestyle Blogger. Bebas menulis apa sahaja. Instagram : https://www.instagram.com/CikguiEta Telegram Channel : https://www.t.me/CikguiEta

ADA BEZA TAK?

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Dah siap edit assignment group, buka blog lagi.... 
Belek-belek blog denaihati baca-baca entry. Tup-tup jadi camni. hehe... 
Terima kasih la... Buatku tersenyum sendiri...


Lalu ku postkan titipkan entryku yang ni Ya Allah Selamatkanlah saudara-saudara Islamku di Ghaza dan juga entryku yang ni NUFFNANGku sayang. Mana tau mungkin mencuit hati... 
Mungkin sebab itulah ku tersenarai sebagai Paling Mesra Hari Ini di dalam blog denaihati...

Nak blogwalking ke blog lain di malam hari, hari ini rasa dah tak larat lagi...
Blog akhir ku lawati ialah blog adik Paly
Ku belek-belek lagi di entry Paly, jumpa entry tentang speed lagi
So, aku pun klik lagi
ADA BEZA TAK yang hari tu dengan yang hari ni?

4/12/2012



8/12/2012

Inilah ideaku di tengah malam ini.... 
Terima kasih kepada pembaca yang sudi
Untuk terus membaca lagi...
SHARE

Cikgu ieta Blogger, Social Media Influencer, Coaching Online Smart Trading

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 orang yang sudi komen:

  1. tahniah...masuk Denai Hati juz baca je...tak sampai lagi tahap nak post ape2 kat situ...sedang belajar lagi..:)

    ReplyDelete
  2. takde la post beriya-iya just ms tinggalkan komen tu, ada web tu tanya entry terbaru, so rasa nk appearkan yg 2 tu. Kebetulan je tu. Tak pandai sangat pun, just cuba2 je. Selebihnya membaca je. Mana tau dpt ilmu blogging lagi. Denaihati mmg best. Banyak info dpt dari situ

    ReplyDelete
  3. owh.. 1st time dengar.. kena pergi ni~~ =)

    ReplyDelete
  4. Pergi jgn tak pergi... hehe... :)

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *