Cikgu ieta berblogging dari tahun 2009. Berkongsi apa sahaja pengalaman Cikgu ieta dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan Cikgu. Suka kongsi panduan dan kisah kehidupan, tips, panduan blog dan macam-macam lagi. Maklumlah Lifestyle Blogger. Bebas menulis apa sahaja. Instagram : https://www.instagram.com/CikguiEta Telegram Channel : https://www.t.me/CikguiEta

BELAJAR BUAT HEADER SENDIRI


Nak gak tachap2 blog diwaktu senggang ni... haha...
Header baru saya... huhu... tak pandai tapi try & error dari onlinelogomaker
Tak reti-reti la nak centre kan....
Ada masa nanti, nak adjust2 lagi la kowt...

Sila komen... tqvm :)
SHARE

Cikgu ieta Blogger, Social Media Influencer, Coaching Online Smart Trading

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 orang yang sudi komen:

  1. Cantikkk. Menag macam tu try and error dulu. Last2 akan mantap

    ReplyDelete
  2. Tak sangka peminat tegar Korea. hehehe

    ReplyDelete
  3. Selamat Tahun Baru dan tahniah kerna bejaya menghasilkan header sendiri. Ala2 buat dan belajar perlahan2 and level by level. In syaa Allah nanti pandai lah kan.

    ReplyDelete
  4. ok header, tp kn sis, sye bleh tlg sis wat header, free je, sbb minat godek2 photoshop nie,nie blog sye klau nk...http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Sifu Wan: trm kasih... Hah?peminat tegar Korea? camana tu? Rasa tak sgt kot...hehe...
    MRie RNie : Terima kasih juga :)
    Ayuni : takpelah kot, sbb suka belajar buat sendiri apa-apa pun. Trm kasih ya :)

    ReplyDelete
  6. yang centerkan header tu,, google ada caranya,, hehe,, kalau nak tngok banyak lagi benda,, jenguk la blog lyssasecret k.. mana tahu jumpa pape yang rasa nak dibuat,,, :D

    ReplyDelete
  7. xpe kak cun dah tu... pasni kt belajar lg sket2 ye.. hehe br rasa nikmatnye bersusah2 dahulu hihi :D

    ReplyDelete
  8. Salam. Harap sihat sentiasa. Pakcik dari segmen http://jukdin.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-segmen.html dan berharap agar kita boleh saling 'follow' antara satu sama lain. Terima kasih dan Happy blogging!

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *