CARI DI SINI

14 December 2012

PABILA BLOG BLOGGER BARU DI REVIEW...

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ

Tajuk entri macam ala-ala lagu P. Ramlee pulakkan... Pabila larut malam... he... Biasa la kan, sambil-sambilan edit assignment... tak sah tak buka fb apatahlagi blog kalau buka PC ni. Ingat nak repair  gak blog ni. Tapi bila buka pageview blog, ternampak di ruang shoutbox terus terciptalah entri ni.


Terus ku klik kat yang arrow merah tu. Wa... sukanya hatiku... tak perasan segmen yang mana satu ku joint. Sebab suka sangat joint segmen. hehe... 


Rasa baru semalam buat entry tentang kesemakkan blogku ni. Hari ni dah dapat review sekaligus dengan pandangan membina. Yezze... dapat dah apakah perkara yang perlu diperbaiki dan apakah yang disukai dalam blogku ini.... Suka sangat hati...

Terima kasih adik didiey sebab sudi review blog akak. Memang akak tertunggu-tunggu sebarang cadangan dan pandangan membina dari rakan bloggers. In Shaa Allah akak akan update layout blog dari masa ke semasa :)

Terima kasih sekali lagi... :)

12 comments:

  1. sama2 kak :) sy bg pandangan je..hehe..

    owh ye,akak xjoin segmen pown utk review nie.cuma akak tinggalkan link blog akak nie kat entry sy :) sbb tu sy review

    ReplyDelete
  2. o... ye ke? hahaha... akak ingatkan akak joint segmen didiey... tulah tu... excited n suka hati sgt sbb kena review... haha... :)

    ReplyDelete
  3. so boleh la work on the things lepas ni kan,, :)

    mujadafewa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. dah dapat guide tu... senang sikit kerja kan? ^_^

    ReplyDelete
  5. maknanya ita punya terus ke nombor 7 ye? klu nmbr 7 daa terus je proceed :D

    ReplyDelete
  6. wahhh nak diriview jugakkk hehe

    ReplyDelete
  7. owh, mcm tu ita kena email private dekat innanie, kena inform innanie tu.. sbb klu dapat email lain dari yang innanie cakap tu, mmg ada masalah..

    ReplyDelete
  8. Okay, nnt sy cuba inform innanie dulu. Setakat ni dah 2 kali email innanie n 4 kali post ticket tanya kat Asia Host tp still tak leh gak, still error...

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.
2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *