Cikgu ieta berblogging dari tahun 2009. Berkongsi apa sahaja pengalaman Cikgu ieta dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan Cikgu. Suka kongsi panduan dan kisah kehidupan, tips, panduan blog dan macam-macam lagi. Maklumlah Lifestyle Blogger. Bebas menulis apa sahaja. Instagram : https://www.instagram.com/CikguiEta Telegram Channel : https://www.t.me/CikguiEta

Segmen Free Header + Review Blog by NFH

Selalu terjumpa segmen2 tertarik dihati yang last2 minute dah nak tamat tempoh... 
Joint je la...
Tuah ayam nampak di kaki
Tuah aku... siapa yang tahu...?
Kan3.... hehe...
Sape nak joint, sila klik banner di bawah (ada masa lagi ni...)

TAMAT JAM 9 MALAM (2/2/2013)
SHARE

Cikgu ieta Blogger, Social Media Influencer, Coaching Online Smart Trading

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 orang yang sudi komen:

  1. good luck!

    salam dari http://farsyawidodo.blogspot.com/2013/02/segmen-free-header-review-blog-by-nfh.html

    ReplyDelete
  2. dtg dari segmen yg sama http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/02/segmen-free-header-review-blog-by-nfh.html..done follow

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama . dah follow awak . follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-free-header-review-blog-by-nfh.html

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen y sama :)
    done follow awak #
    hope sudi follow back >.<

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/02/segmen-free-header-review-blog-by-nfh.html

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *