Cikgu ieta berblogging dari tahun 2009. Berkongsi apa sahaja pengalaman Cikgu ieta dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan Cikgu. Suka kongsi panduan dan kisah kehidupan, tips, panduan blog dan macam-macam lagi. Maklumlah Lifestyle Blogger. Bebas menulis apa sahaja. Instagram : https://www.instagram.com/CikguiEta Telegram Channel : https://www.t.me/CikguiEta

REVIEW PEMENANG PERTAMA SEGMEN : KOMEN & CADANG BLOG ieta

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ
Menunaikan janji,

walau dah agak lama terderaf entri ini
dek kekeringan idea dan sibuk berpindah ke tempat kerja yang baru
Akhirnya, terimalah...

Cik +Yumida Huda merupakan pemenang pertama segmen saya tempohari.
Cik +Yumida Huda ni, blognya memang saya suka belek bila berkesempatan dan berkelapangan
Nak tahu kenapa?
Sebab... beliau ni terror dalam grafik.
Tak percaya? Kliklah BLOGNYA ini
Ada sahaja grafik cantik dan kadangkala menggelikan hati melihat lukisan yang dipaparkan.
Amat menghiburkan hati sesiapa yang bertandang.
Blognya pun kemas, saya suka melihatnya.


Beliau telah menyertai segmen saya tempohari.
Nak baca apa kata beliau tentang blog saya?
Klik SINI

Jom sama-sama kita follow dan singgah blog Cik +Yumida Huda 

Psss... hadiah dalam proses ya dear sebab ada peserta yang belum email atau inbox difb akak maklumat yang akak kehendaki seperti yang telah tertera di dalam entri INI

SHARE

Cikgu ieta Blogging Marketing Management Expert & Freelance Speaker

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 orang yang sudi komen:

  1. owh..thanks akak
    sudi mereview blog sy..hehe
    thanks jgk sbb memilih sy antara pemenang aritu...arogato gozaimasu
    nice blog akak..byk peningkatan...
    kemas..tersusun..n ringan
    chaiyok2..
    happy berblogging :)

    ReplyDelete
  2. blog akak pun dah cantik sekarang ni..huhu..saya punye blog x pandai nak decorate.

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *