Cikgu ieta Mantan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan. Mula menulis di blog dari tahun 2006. Berkongsi apa sahaja pengalaman Cikgu ieta dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan Cikgu. Suka kongsi panduan dan kisah kehidupan, tips, panduan blog dan macam-macam lagi. Maklumlah Lifestyle Blogger. Bebas menulis apa sahaja.

BLOG DIREMOVE

As salam,

Pagi-pagi ni, teringin pula buka blog.
Rasa nak tergelak pun ada bila ada orang sudah remove blog saya hanya kerana saya buat artikel INI dan INIBuat entri untuk percambahan minda dan bertanya pendapat apatah lagi mengeluarkan pendapat pun salah ke? ReLaX la... jangan jadi budak-budak... dan usah terlalu taksub... Mati bukan bleh bawa mana-mana parti ke dlm kubur pun... Usah kerana berlainan parti, kita jadi ngeng-ngeng bermasam muka dan bermusuh-musuhan apatah lagi hingga terputus silatur rahmi. Islam tak ajar itu semua. 

Pensayarah saya berkata : Itulah hakikat manusia yang ikut emosi apabila tidak mahu kepada islamApa pun, saya tak kisah pun jika blog saya diremove hanya kerana sebab di atas. Saya masih boleh menulis melalui blog saya ini dengan cara saya sendiri. 

Blog ieta, menulis demi kepuasan diri. Berkongsi pendapat, cerita juga pengalaman diri. Blog saya, terpulang kepada saya bagaimana nak buat pengisiannya.

Tertarik dengan kata-kata di bawah yang saya terjumpa di dalam blog INI


"Idea are never weird, just different" 
~ the star 30/06/12


So, please appreciate, not complaining. People idea comes from many perspectives. Sometimes you just never know what they are trying to say. Its never wrong. The different is the way we interpret it.
SHARE

Cikgu ieta Blogging Marketing Management Expert & Freelance Speaker

 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
  Blogger Comment
  Facebook Comment

2 orang yang sudi komen:

 1. Salam.

  Lumrah berblog kak ieta.. :)

  Cuma..akk memang pasti ya blog akk diremove gara2 entry2 tu? Kalau benar, maknanya mungkin mereka belum faham tentg perkongsian idea.

  ReplyDelete
 2. Biarlah Lana, apapun akak masih teruskan menulis :)
  Terima kasih semua yg komen di chatbox

  ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *