KISAH CIKGU IETA

Cikgu ieta Mantan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan. Mula menulis di blog dari tahun 2006. Berkongsi apa sahaja pengalaman Cikgu ieta dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan Cikgu. Suka kongsi panduan dan kisah kehidupan, tips, panduan blog dan macam-macam lagi. Maklumlah Lifestyle Blogger. Bebas menulis apa sahaja. �� Instagram : https://www.instagram.com/CikguiEta Telegram Channel : https://www.t.me/CikguiEta

Fenomena komen pon tak boleh...

As salam,

Baby saya Abdul Latiff masih demam panas lagi.

Saya terpaksa cuti hari ini untuk menjaganya yang meragam sepanjang demam. Sebenarnya setiap hari, banyak perkara ingin saya cerita dan kongsikan. Namun, kekangan masa dan tanggungjawab terhadap kerja, keluarga dan anak adalah menjadi keutamaan. 

Semalam saya baru menyedari rakan-rakan blog dan g+ tidak dapat komen entri saya setelah terlihat 8 komen di chatbox. Kini, saya telah bertukar kepada G+ komen. Lebih mudah dan lebih mesra pengguna. Terima kasih encik ARHAM dan encik +Hatimi Tahirruddin kerana menyedarkan saya :) 


Tak sahkan kalau dalam entri takde gambar? hehe
Jadi, saya ingin paparkan komen-komen itu dalam entri ini.

Komen ini dari entri saya, BLOG DIREMOVE

08/05/2013 11:37 am

yaya "moning akak..hurm..blog kita hak kita untuk bersuara..itu adalah pendapat kita dan pihak lain tak perlu nak naik angin bukan.. "

08/05/2013 8:58 am
mr. kopi pasta : "err, mcm mana nk komen ni? =.='"

08/05/2013 7:58 am
Arham : "biasa kalau jadi camtu sebab banyak sangat spam, so google buat safety precaution."

08/05/2013 7:33 am
timizero : "wah sampai kena remove ke? pelik betul...skang ni komen pon tak boleh..."


Ini pula dari entri MALUKAH MENGAKUI KESILAPAN?

07/05/2013 6:05 pm
yumida : "perang siber semakin rancak..hadoi...cmmane nk hide diorg ni sume..hehe...mual dh baca bende sebegini"

07/05/2013 6:03 pm 
yumida : "sokong pendapat akak sememangnya kerajaan dan pembangkang saling memerlukan..aah..harus ada rs malu dlm diri..byk mata memerhati"

07/05/2013 6:00 pm
yumida : "nak komen kat kotak komen...x jumpe..komen sini je..hehe"

Terima kasih +Yumida Huda , +Cik Yaya , encik +Hatimi Tahirruddin, mr. +kopi pasta  dan encik Arham sebab sudi komen. Nanti komen lagi tau... hehe... Saya pun dah blogwalking ke blog mereka. Anda bila lagi...? Jom, belek entri dalam blog mereka ni. Klik sahaja perkataan berwarna yang tertera dalam entri ini.

Setiap yang berlaku, pasti ada hikmahnya yang tersembunyi. Dari kejadian ini, siap dah satu entri. Best kan?
SHARE

Cikgu ieta Blogging Marketing Management Expert & Freelance Speaker

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 orang yang sudi komen:

Post a Comment

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *