Cikgu ieta berblogging dari tahun 2009. Berkongsi apa sahaja pengalaman Cikgu ieta dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan Cikgu. Suka kongsi panduan dan kisah kehidupan, tips, panduan blog dan macam-macam lagi. Maklumlah Lifestyle Blogger. Bebas menulis apa sahaja. Instagram : https://www.instagram.com/CikguiEta Telegram Channel : https://www.t.me/CikguiEta

MOOD LARI

As salam


Jam 7.30 pagi nanti, saya perlu bergegas ke Taman Tasik D.K. Kemudian rushing drive ke kelas, kelas bermula jam 2.30 petang. Jam 4 petang pula saya perlu menduduki ujian subjek TITAS.
Selepas maghrib tadi, sambil menyusukan baby saya, saya cuba membaca buku subjek TITAS. Baru 2 muka surat, saya dah terkuap-kuap mengantuknya yang amat sangat. Terus mood lari, terus saya tidur. Tiba-tiba, seorang rakan saya menalifon pada jam 10.13 malam. Dengan suaranya yang meninggi. Memang betul-betul buat mood saya lari.... Niat dihati nak sambung baca buku. Tapi sebab mood lari, nak kembalikan mood, buka blog. Nak blogwalking pun takde mood juga.

Buka facebook, tak ceria juga. Buka nuffnang, lagilah tak ceria. Menyampah lagi ada. Hehe...

Memang jadi tak keruan kan kalau terlalu banyak benda nak dibuat dalam sehari? Mood juga lari kalau sedang sedap-sedap tidur, orang call dengan suara meninggi. Anda bagaimana? Apa yang membuatkan mood anda lari?

Terimalah Video klip ini yang berjaya mengembalikan mood saya>>Ending dari GA en. +Ayie Abas yang saya telah join. Best sebab ada nama dalam tu. Jadilah kan... hehe....



Doakan saya mudah menjawab soalan ujian nanti ya. Terima kasih...


SHARE

Cikgu ieta Blogging Marketing Management Expert & Freelance Speaker

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 orang yang sudi komen:

Post a Comment

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *