PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

SEMAK KEYWORDS BLOG

As salam,

Atas permintaan dari cik +Raudzah Zahari. Terima kasih sudi bertanya. Saya sangat suka ^___^Sekadar berkongsi dari ilmu yang tidak seberapa. Untuk pengguna blogspot.com. Sila ikut arahan di bawah ini untuk semak keywords blog anda.


Bila dah perkara di atas, anda akan nampak perkara berikut : 

1. SENARAI URL YANG SELALU RUJUK/LIHAT BLOG ANDA

2. SENARAI LAMAN WEB YANG SELALU RUJUK / LIHAT BLOG ANDA


3. SENARAI KEYWORDS BLOG ANDA

Anda boleh lihat tarikh keyword anda dan sebagainya lagi bila anda klik salah satu daripada 6 kotak seperti tertera di bawah yang terdapat di sebelah kanan 3 perkara di atas.
3 perkara di atas untuk blog ieta dari tarikh 15/5/2013 sehingga 22/5/2013
(SAYA TAK HEBAT mana sebabtu sikit sangat. haha)


Akhir sekali,


JIKA SALAH, SILA TUNJUK AJAR SAYA. TERIMA KASIH. MOGA BERMANFAAT


SHARE

Cikgu ieta Blogger, Social Media Influencer, Coaching Online Smart Trading

Hai. Saya Cikgu ieta. Saya seorang Suri Rumah juga Blogger, Stokis produk Supplement B'Heavendan Supplier beberapa produk bisnes lain. Bisnes saya banyak. Kini saya lebih fokus kepada Supplement B'Heaven dan Personal Coaching Blogging Basic hingga Advance disamping train Dropship dan Agent² saya. Saya merupakan Affiliate Kelas Online Instagram Advance Ebook Saka 4.0 milik Sifu Ajim Aura. Saya mengajar Kelas Blog dan Teknik Penulisan secara Personal Coaching One to One dan Group Coaching secara Online. Saya Leader kepada beberapa Group Laman Sosial dan Admin beberapa Group Di Telegram dan WhatsApp. Ada 5 orang anak. Suami Pembantu Tadbir di Syarikat Semi Government. Saya Phrolapse Intervetebral Disc (Slipped Disc) bermula 17/4/2017. Kini Suri Rumah sepenuh masa. Bermula 14/9/2017, saya nekad meneruskan kerjaya sebagai Full Time Blogger (Social Media Influncer). Saya juga seorang Motivator Nasihat Niaga. Jemput join Channel Telegram : T.me/cikguieta T.me/mindaniaga

 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
  Blogger Comment
  Facebook Comment

2 orang yang sudi komen:

 1. punya lama berblog,.baru tahu kak ieta hehe thanks for sharing this,.nak mengecheck jap lagi hehe

  ReplyDelete
 2. terima kasih panduan ini.... moga sy senang nak rujuk keywood nnt

  ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *