PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

NUFFNANG, ieta DAN YUYU ZULAIKHA

As salam.

Dalam kesibukan menghadapi final exam subjek TITAS yang akan saya hadapi sebentar sahaja lagi, saya masih ingin meneruskan blogwalking dan menjengah ke akaun Nuffnang saya.
Saya suka blogwalking dari akaun Nuffnang kerana dari situ saya boleh lihat terus siapakah blogger yang rajin singgah ke blog saya tanpa perlu blogwalking dari ruangan komen entri.

Baru beberapa hari, selang dari tarikh 9/6/2013 saya membuat entri INI, CPUV nuffnang  saya melonjak lagi. Tapi bukanlah sehebat blogger ini...

NUFFNANG, ieta DAN YUYU ZULAIKHA

Teringin juga menjadi blogger sehebat YUYU ZULAIKHA tetapi... untuk menyertai mana-mana perjumpaan berkaitan Nuffnang belum boleh lagi buat masa ini kerana sibuk dengan kerjaya utama saya sebagai guru, baby yang baru 5 bulan  dan juga study. Sesungguhnya, diri ini TIDAK HEBAT seperti cik +Yuyu Zulaikha. Namun kehebatan dan glamour bukanlah yang saya kejarkan. Lagipun... blogging ni hanyalah sambilan semata-mata. Sebenarnya saya kagum dengan beliau, semangat dan cara penulisan beliau yang begitu bersahaja. Itu sahaja yang saya ingin ceritakan sebenarnya... Maaf la, idea setakat ini sahaja. Doakan saya cemerlang dalam exam sebentar lagi ya ? 

Terima kasih kepada semua pengunjung samada silent reader mahupun yang rajin komen kerana sudi berkunjung ke blog saya dan terima kasih tidak terhingga juga kepada pengunjung blog yang sudi klik iklan Nuffnang di dalam blog saya ni. Anda adalah pencetus semangat saya untuk terus menulis dan berblogging.
SHARE

Cikgu ieta Blogger, Social Media Influencer, Coaching Online Smart Trading

Hai. Saya Cikgu ieta. Saya seorang Suri Rumah juga Blogger, Stokis produk Supplement B'Heavendan Supplier beberapa produk bisnes lain. Bisnes saya banyak. Kini saya lebih fokus kepada Supplement B'Heaven dan Personal Coaching Blogging Basic hingga Advance disamping train Dropship dan Agent² saya. Saya merupakan Affiliate Kelas Online Instagram Advance Ebook Saka 4.0 milik Sifu Ajim Aura. Saya mengajar Kelas Blog dan Teknik Penulisan secara Personal Coaching One to One dan Group Coaching secara Online. Saya Leader kepada beberapa Group Laman Sosial dan Admin beberapa Group Di Telegram dan WhatsApp. Ada 5 orang anak. Suami Pembantu Tadbir di Syarikat Semi Government. Saya Phrolapse Intervetebral Disc (Slipped Disc) bermula 17/4/2017. Kini Suri Rumah sepenuh masa. Bermula 14/9/2017, saya nekad meneruskan kerjaya sebagai Full Time Blogger (Social Media Influncer). Saya juga seorang Motivator Nasihat Niaga. Jemput join Channel Telegram : T.me/cikguieta T.me/mindaniaga

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 orang yang sudi komen:

Post a Comment

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *