22 June 2013

UPDATE BLOG 1

As salam dan sejahtera buat semua.

Perkara utama sebelum menyiapkan kerja utama ialah buka blog dan buka facebook. Debaran menanti detik 11.59 malam untuk mencari pemenang SEGMEN PENCARIAN BLOGGER selama 3 hari sama dengan debaran menanti keputusan final exam yang baru berlalu.

Buka portal, keputusan final exam sem 3 2012/2013 tetap tak muncul-muncul lagi. Sakit dada ni rasanya. Hehe...


Sengaja tidak update blog ini selama 2 hari hari. Sekadar membiarkan entri tentang segmen dan senarai pesertanya sahaja terpapar di permulaan blog. Tapi tak boleh la... Mesti nak update juga even sesibuk mana sekalipun. Tebiat dah kan... Hehe...

No comments:

Post a Comment

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.
2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *