Cikgu ieta berblogging dari tahun 2009. Berkongsi apa sahaja pengalaman Cikgu ieta dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan Cikgu. Suka kongsi panduan dan kisah kehidupan, tips, panduan blog dan macam-macam lagi. Maklumlah Lifestyle Blogger. Bebas menulis apa sahaja. Instagram : https://www.instagram.com/CikguiEta Telegram Channel : https://www.t.me/CikguiEta

PENGESAHAN LETAK HEADER OLEH NUFFNANG

As salam.

Semalam ada buat TUTORIAL LETAK NUFFNANG ATAS HEADER. Lepas kena TEGUR OLEH BLOGGER BEN ASHAARI, tangan gatal terus je hantar tiket pertanyaan kepada Nuffnang. 

PENGESAHAN LETAK HEADER OLEH NUFFNANG, NUFFNANG

SOALAN : Selamat pagi. 1. Bolehkah saya meletakkan iklan nuffnang di bawah header blog saya2. Jika saya berbuat sedemikian, adakah ianya menjejaskan CPUV, BE atau prestasi blog saya di dalam Nuffnang? Terima kasih


JAWAPAN :Hi there! 1. Yes you can 2. No it should not be a problem. Have a nice day!

Lega.... Secara logiknya, ini blog aii yang punya, sukalah hati aii nak letak kat mana. Ye tidak? 


ENTRI BERKAITAN NUFFNANG
  1. AKTIVITI NUFFNANG DALAM BLOG ieta
  2. NUFFNANG, ieta DAN YUYU ZULAIKHA
  3. SAYA SANGAT-SANGAT SUKA HATI
  4. TIPS BLOGGING DARI NUFFNANG
  5. NUFFNANGKU SAYANG
  6. BAGAIMANA MENJANA KEWANGAN MELALUI NUFFNANG (Masa ni memang naif pasal Nuffnang dan blogging, so, entri memang ke laut...)
  7. NUFFNANGku SAYANG (Baru dapat Glitterati, tapi dah happy giler... haha)
Nape suka sangat dengan Nuffnang walau ada syarikat lain offer letak iklan dalam blog ieta ni? Entahla... Nuffnang memang lambat tapi kalau kena caranya, pasti hari-hari masyuk. Biar lambat asalkan berkat tanpa penipuan dan paksaan. Namun demikian, wang bukan menjadi matlamat utama saya berblog. Dapat, Alhamdulillah...

Terima kasih kepada semua rakan blogger (lihat dari Nuffnang) dan kawan-kawan yang sudi singgah ke blog naif ini.

Sorri la, saya teruja dengan Nuffnang ni sebenarnya... Jangan marah tau
SHARE

Cikgu ieta Blogger, Social Media Influencer, Coaching Online Smart Trading

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 orang yang sudi komen:

Post a Comment

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *