KISAH CIKGU IETA

Cikgu ieta Mantan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan. Mula menulis di blog dari tahun 2006. Berkongsi apa sahaja pengalaman Cikgu ieta dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan Cikgu. Suka kongsi panduan dan kisah kehidupan, tips, panduan blog dan macam-macam lagi. Maklumlah Lifestyle Blogger. Bebas menulis apa sahaja. �� Instagram : https://www.instagram.com/CikguiEta Telegram Channel : https://www.t.me/CikguiEta

BLOG SEBAGAI PENDAPATAN SAMPINGAN

BLOG SEBAGAI PENDAPATAN SAMPINGAN , BEN ASHAARI, SEGMEN, PERKONGSIAN DAN IKLAN MEMBANTU BLOGGER MENJANA WANG ONLINE


Segmen BLOG SEBAGAI PENDAPATAN SAMPINGAN  dibuat oleh blogger BEN ASHAARI (Sila klik). Siapa tak kenal beliau kan... Kebetulan buka fb, ternampak status beliau tentang segmen ini. Segmen ni 2 jam je tau… Syaratnya mudah. Saya mula berblogging pada tahun 2009. Ketika itu, saya tidak menyedari saya dapat menjadikan Blog sebagai pendapatan sampingan saya. Saya mendaftar di NUFFNANG.COM. Saja je suka sukinya hati... cantikkan iklan tu? Bermula dengan RM 0.25 sahaja. Kini semakin meningkat dan terus meningkat. Blogging secara part time telah menampakkan hasil tanpa disangka-sangka juga melalui 8share dan JomNiaga.

Sebenarnya kan, PERKONGSIAN DAN IKLAN MEMBANTU BLOGGER MENJANA WANG ONLINE.  
SHARE

Cikgu ieta Blogging Marketing Management Expert & Freelance Speaker

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 orang yang sudi komen:

Post a Comment

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *