Cikgu ieta berblogging dari tahun 2009. Berkongsi apa sahaja pengalaman Cikgu ieta dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan Cikgu. Suka kongsi panduan dan kisah kehidupan, tips, panduan blog dan macam-macam lagi. Maklumlah Lifestyle Blogger. Bebas menulis apa sahaja. Instagram : https://www.instagram.com/CikguiEta Telegram Channel : https://www.t.me/CikguiEta

Rezki menggolek lagi...

As salam dan ceria di pagi hari ini semua...

Alhamdulillah... Rezki menggolek lagi... dari syarikat pengiklanan Nuffnang, dari JOMNIAGA, dari 8 share, dan dari pelbagai bisnes online di dalam blog bisnes online saya.

Biarlah sedikit tetapi tanpa paksaan dan arahan klik-klik samaada melalui join segmen ataupun GA atau mana-mana ruang alam cyber. Kita perlu bersyukur dengan apa yang kita dapat dari tak dapat apa-apa dan yang pasti, berusahalah sentiasa.

Korang... Rugi kalau korang tak baca atau sertai salah satu di bawah ni...
  1. Dapatkan panduan asas SEO di sini
  2. Ketahui Teknik SEO di sini
  3. Jom buat Duit dengan Jom Niaga
  4. Jom Buat Duit dengan 8 share
  5. Jom buat kerja dari rumah
Kumpul duit untuk dapatkan duit... Bukan senang nak senang kan...?



SHARE

Cikgu ieta Blogger, Social Media Influencer, Coaching Online Smart Trading

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 orang yang sudi komen:

  1. tahniah kak...rezeki tu..alhamdulillah..berkat usaha akak jugak kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.... rezqi anak-anak semua tu. Terima kasih sentiasa berkunjung ke blog naif akak ni :)

      Delete
  2. tahniah beb, org rajin dpt la habuannya...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...rezeki tu akak :)

    ReplyDelete
  4. salam singgah (:

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum...ieta,

    moga anda sukses dalam nuff,8share, dan jomniaga... k

    mselim3

    ReplyDelete
  6. tahniah.. semoga rezeki melimpah-ruah...

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *