PENGENALAN RINGKAS

Blog Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog Kisah Cikgu ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup juga tips, tutorial blog dan pelbagai lagi panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca.

Terima kasih Follow Instagram Cikgu iEta dan Subscribe Channel Telegram Cikgu iEta dan sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai.

Menang FM Legoland dari Mini Kuiz


As salam. 14 November tahun lepas, masuk dalam notification ucapan tahniah dari +cikgu naman kepada saya kerana "menang FM Legoland dari Mini Kuiz" anjuran isteri beliau, blogger Mrs. Fiza.


tak sangka boleh menang, Menang FM Legoland dari Mini Kuiz, CNTEST, Menang Kuiz Mini, FM Legoland, Legoland, Mini Kuiz, Tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia siapa yang tahu?
klik untuk ke blog penganjur
Pertama kali saya menyertai Kuiz dan pertama kali dalam hidup saya menang FM Legoland dari Mini Kuiz yang saya sertai. Amat mengujakan dan menyeronokkan. Tak sangka weyh.... :D

Saya kurang pasti apa itu FM Legoland, jadi tunggu sahajalah hadiah menang FM Legoland dari Mini Kuiz sampai. Hehe.... Sebentar tadi sudah e-melkan butiran peribadi yang dikehendaki. Ini namanya "Tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia siapa yang tahu?"

Update : Dapat dah hadiahnya... 

SHARE

Cikgu ieta Blogger, Social Media Influencer, Coaching Online Smart Trading

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 orang yang sudi komen:

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *