KISAH CIKGU IETA

Cikgu ieta Mantan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan. Mula menulis di blog dari tahun 2006. Berkongsi apa sahaja pengalaman Cikgu ieta dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan Cikgu. Suka kongsi panduan dan kisah kehidupan, tips, panduan blog dan macam-macam lagi. Maklumlah Lifestyle Blogger. Bebas menulis apa sahaja. �� Instagram : https://www.instagram.com/CikguiEta Telegram Channel : https://www.t.me/CikguiEta

Penat taip entri terpadam

As salam. Penat taip entri terpadam. Inilah yang terjadi kepada saya. Baru sahaja saya siapkan entri review blog pemenang segmen Exam Bahasa Kelate. Tup-tup, saya terpadam entri tu. hadoihla............

Sakit hati dan stress dah..., Penat taip entri terpadam, LUAHAN HATI, NTAH HAPE2 NTAH..., berblogging bukan kerana wang, BAHASA KELANTAN, BLOGLIST


Pernah tak anda penat taip entri terpadam pula? Jadi blogger bukan mudahkan?

Until next day lah saya buat entrinya pula... Kepala dah bengal... Esok kursus 1 hari... 

Wassalam...
SHARE

Cikgu ieta Blogging Marketing Management Expert & Freelance Speaker

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

26 orang yang sudi komen:

  1. yups.. saye pernah.. then saye buat balik.. memang penat..

    ReplyDelete
  2. Pernah. . Dan jgn putus asa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hampir2 putus asa. Tapi sekejap je. Terima kasih sudi berkunjung :)

      Delete
  3. Pernh juga.. Tapi lpas tu berhati2... Taip sikit save.. Sblum publish pun save dulu..

    ReplyDelete
  4. Sy selalu taip dekat words dulu br paste kat blog, takut error ke tpadam ke..

    ReplyDelete
  5. assalam, pernah berlaku dengan bunda...kesian... Selamat bercuti dan Salam Maal Hijrah...

    ReplyDelete
  6. Akakpun selalu peram entry, last-last dah lama sangat, langsung tak publish

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... saya pun apa kurangnya... sama je. Biasalah blogger part time mcm sy ni. hehe

      Delete
  7. pernah~~~ mengecewakannnnnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang mengecewakan tapi sebenarnya banyak hikmahnya :) Terima kasih Ain sudi berkunjung :)

      Delete
  8. Ohhh...sabar ajelah. Senyum walaupun terpaksa.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sentiasa bersabar... huhu... penat giler masa tu sebab dah siap tinggal nak publish je, tup2 tertekan delete. sobar je la...

      Delete
  9. Pernah berlaku...betul2 sakit hati bila ia terpadam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sangat2 sakit hati. Sebabtulah terbitnya entri ni. masa tu je la sakit hati tapi bila tengok komen2 dlm entri ni, hilang sakit hati. banyak pendapat yg boleh digunapakai rupanya. Alhamdulillah... banyak hikmahnya. Terima kasih berkunjung ya :)

      Delete
  10. Tak pernah lagi entri terpadam sebab blog guna WordPress ada autosave. kalau terdelete pun dia akan masuk Trash.. Boleh restore balik.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. WordPress mmg best... sy ada akaun WP tp tak reti guna... masih dgn blogspot. coz blog yg 1 ni dah banyak beri rezqi pd sy. Terima kasih Anarm sudi singgah sini :)

      Delete
  11. ada aplikasinya tu sebenarnya.. boleh dpt balik kalu type guna tab, hp ... betul kata anarm.

    ReplyDelete
  12. Alamak...alhamdulillah, masih belum terjadi pada wan lagi sblm nih. Mesti tension kan kalau jadik mcm nih. Pikir byk sgt kot...

    ReplyDelete
  13. pernah terdelete few comments serentak,,, :'(

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *