As salam. "Model Majalah Playboy Felixia Yeap Berubah ke arah kebaikan". Sewajarnya kita, menghormati kehendak beliau itu.
Tetapi, apa yang saya tidak faham, apabila Model Majalah Playboy Felixia Yeap Berubah ke arah kebaikan, ada juga yang mengeji beliau. Macam la depa bagus sangat... Sepatutnya bersyukurlah ada orang nak jadi baik, malahan lebih baik dari yang mengaku Islam tetapi tidak berpakaian seperti yang dituntut oleh Islam.
Namun, ada juga yang memberi galakan bila Model Majalah Playboy Felixia Yeap Berubah ke arah kebaikan. Nasihat saya, usah kerana kerana kejian, makian yang diucapkan kepada beliau menyebabkan hati beliau langsung terpesong daripada kebaikan Islam dan keindahan berhijab ini kepada yang lebih buruk dan menyebabkan beliau bencikan Islam. Kita nanti berdosa disebabkan itu. Moga hidayah mendampingi Model Majalah Playboy Felixia Yeap untuk Berubah ke arah kebaikan.
Baca luahan hati blogger Felixia Yeap DI SINI dan SINI
Baca luahan hati blogger Felixia Yeap DI SINI dan SINI
Cantik bertudung.... Semoga dia terus kekal bertudung dan terbuka hati utk lebih mendalami agama Islam...
ReplyDeleteAmiin...
Deletemoga-moga dia masuk islam. hoho.
ReplyDeleteBetul tu Encik Titan :)
Deletesetuju..jangan laa mengkeji ape yg dia buat.. patot nye kita malu..
ReplyDeletemacam-macam perangai manusia ni... tu sebab sy buat entri ni. Mudah2an ramai yg mengerti
Deletemoga mendapat hidayah nanti,, amiin
ReplyDeleteIn shaa Allah Muja. Sama2 kita doakan beliau :)
DeleteSepatutnya bagi semangat kat dia bukannya kejian.. Kesian kat Felixia :)
ReplyDeleteTu lah tu... tu sebab-sebab akak buat entri ni. Khas untuk dia
Delete