Cikgu ieta berblogging dari tahun 2009. Berkongsi apa sahaja pengalaman Cikgu ieta dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan Cikgu. Suka kongsi panduan dan kisah kehidupan, tips, panduan blog dan macam-macam lagi. Maklumlah Lifestyle Blogger. Bebas menulis apa sahaja. Instagram : https://www.instagram.com/CikguiEta Telegram Channel : https://www.t.me/CikguiEta

Terlepas peluang menang iPad Mini with Wi-Fi 16GB

As salam. Nak ceritanya... Alamak... 2 kali dah "Terlepas peluang menang iPad Mini with Wi-Fi 16GB". Sekali dari MyMetro. Yang ni entah ke berapa kali dari Nuffnang yang selalu e-mel pelbagai peluang untuk saya.

Bagaimana Buat Duit dengan Affiliate? Klik Sini

iPad Mini with Wi-Fi 16GB..., PENGALAMAN BLOGGING, NUFFNANG, Peluang Menang iPad, Maybank #LiveLifeAmplified Facebook Challenge, Peluang buat blogger

Tak mengapalah... Terlepas peluang menang iPad Mini with Wi-Fi 16GB. Mungkin ada rezki lain di mana-mana. Mungkin juga saya takkan Terlepas peluang menang iPad Mini with Wi-Fi 16GB atau peluang yang lain lagi andai saya selalu buka e-mel saya. Dah tiada rezqi... Nak buat macamana... Kan?


LAGI ENTRI BERKAITAN NUFFNANG:
  1. NUFFNANGKU SAYANG...
  2. BERMULA DENGAN RM0.25
  3. TIPS BLOGGING DARI NUFFNANG
  4. BARU RM9.25 DAH SUKA HATI SANGAT...
  5. NUFFNANG, ieta dan YUYU ZULAIKHA
  6. AKTIVITI NUFFNANG DALAM BLOG ieta
  7. TUTORIAL LETAK IKLAN NUFFNANG ATAS HEADER
  8. TIPS NUFFNIAGA DARI BLOGGER BEN ASHAARI
  9. PENGESAHAN LETAK HEADER OLEH NUFFNANG
  10. VIEW AND UNIQUES ON BLOG IETA
  11. BILA NUFFNANG MERAJUK
  12. SPONSOR DARI NUFFNANG
  13. PERKONGSIAN DAN IKLAN MEMBANTU BLOGGER
SHARE

Cikgu ieta Blogger, Social Media Influencer, Coaching Online Smart Trading

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 orang yang sudi komen:

  1. takpe kak ieta insyaAllah akan ada kontes yang gempak lagi pasni. Akhir2 tahun gini lagi banyak diaorg buat kontes (^_^)

    ReplyDelete
  2. tak ape .. mesti banyak lagi contest dari nuffnang lepas ni .. :)))

    ReplyDelete
  3. bukan rezeki kita le tu... de ler rezeki lain mnnt... :-)

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *