23 April 2014

Aku Blogger dan Hasrul Hassan

Search Description Wordless Of Wednesday, Giveaway, Giveaway Hasrul Hassan, hasrulhassan.com, Aku Blogger dan Hasrul Hassan, Giveaway Aku Blogger dan Hasrul Hassan, Aku Blogger, Blogger, Segmen Blogger Hasrul Hassan, Blog ieta, Sepetang Bersama Ye'os 2014, Sepetang Bersama Blogger2014, SBBYEOS2014, SBB2014, http://www.blogieta.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html, www.ieta-myblog.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

Wordless Of Wednesday – Setiap hari rabu semua blogger akan menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pembaca untuk buat penilaian dan komen mengenainya.

22 comments:

  1. tiqa singgah sini kak ieta! :)

    ReplyDelete
  2. untung kak ieta ada gambar ngan tuan HH tu...
    cik akak pun nak join gak...tapi gambar tak ada..huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe cik akak... boleh je guna snipping tool atau software pizap atau picsart utk crop n pastegambar tu...try ya nanti ^__^

      Delete
  3. All the best ..
    Lya singgah dr segmen yg sama ..

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen. all the best ye kak ieta..

    ReplyDelete
  5. Uikss .. habis kena print screen ...:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Idea last minute dlm kelam kabut rehat than nak masuk kelas, mcmtu je lah yg saya termampu buat sifu.
      Bukti tu sifu... hehe

      Delete
  6. Untunglah kenal rapat dgn abg h.h.. Gud luck awk http://aisyahambris.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good luck juga untuk awak ya.
      Biasa2 je... HH Sifu saya dlm blogging ^__^

      Delete
  7. salam...
    datang singgah sini...
    btw good luck..
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/04/tangisan-seribu-makna.html

    ReplyDelete
  8. Salam datang dari segmen yang sama.. good luck

    http://realiticikpin.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.
2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *