PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

LETS CHILL GIVEAWAY BY MAMA DARWIISH

STICKY POST. Scroll ke bawah atau klik HOME di page tab dan scroll ke bawah untuk lihat entri selanjutnya. 


Hari ini, saya nak promote "LETS CHILL GIVEAWAY BY MAMA DARWIISH" yang sedang berlangsung seperti banner tertera di bawah.

GIVEAWAY, GIVEAWAY AKU SPONSOR, LETS CHILL GIVEAWAY BY MAMA DARWIISH, Promo Giveaway blogger, MAMA DARWIISH, Blog ieta, Dunia Niaga ieta, Giveaway Tunai, Cara meningkatkan Trafik blog, Segmen Giveaway

LETS CHILL GIVEAWAY BY MAMA DARWIISH ini dianjurkan oleh blogger Aiin Baharom dan ditaja oleh 12 blog blogger penaja berikut :

 1. mamadarwiish
 2. hasrulhassan
 3. sunshinekelly
 4. duniashida
 5. blogieta
 6. dunianiagaieta
 7. nashanim
 8. vitamin4kesihatan
 9. cikmiew
 10. aisyahambris
 11. amielovely525
 12. azhafizah


Pemilihan pemenang adalah menggunakan sistem random / cabutan bertuah. Seperti biasa, penyertaan terbatal jika peserta gagal mengikuti semua syarat yang telah ditetapkan. 

Klik SINI untuk lihat syarat-syarat LETS CHILL GIVEAWAY BY MAMA DARWIISHKepada yang ingin menyertai GA LETS CHILL GIVEAWAY BY MAMA DARWIISH anjuran Mama Darwiish ini, boleh klik SINI.
SHARE

Cikgu ieta Blogger, Social Media Influencer, Coaching Online Smart Trading

Hai. Saya Cikgu ieta. Saya seorang Suri Rumah juga Blogger, Stokis produk Supplement B'Heavendan Supplier beberapa produk bisnes lain. Bisnes saya banyak. Kini saya lebih fokus kepada Supplement B'Heaven dan Personal Coaching Blogging Basic hingga Advance disamping train Dropship dan Agent² saya. Saya merupakan Affiliate Kelas Online Instagram Advance Ebook Saka 4.0 milik Sifu Ajim Aura. Saya mengajar Kelas Blog dan Teknik Penulisan secara Personal Coaching One to One dan Group Coaching secara Online. Saya Leader kepada beberapa Group Laman Sosial dan Admin beberapa Group Di Telegram dan WhatsApp. Ada 5 orang anak. Suami Pembantu Tadbir di Syarikat Semi Government. Saya Phrolapse Intervetebral Disc (Slipped Disc) bermula 17/4/2017. Kini Suri Rumah sepenuh masa. Bermula 14/9/2017, saya nekad meneruskan kerjaya sebagai Full Time Blogger (Social Media Influncer). Saya juga seorang Motivator Nasihat Niaga. Jemput join Channel Telegram : T.me/cikguieta T.me/mindaniaga

 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
  Blogger Comment
  Facebook Comment

16 orang yang sudi komen:

 1. good luck akk... moga menang lagi okay :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. ni entri akak promote cik Amal... hehe... tak join. just promote

   Delete
 2. Dah join juga.. Semoga berjaya kak eita...

  ReplyDelete
 3. salam ukhuwah..selamat bersegmen & good luck kak ieta ^_^
  sy ingin beritahu anda talah ditag http://aspireangel.blogspot.com/2014/06/ga-by-farahdeena-fisal.html

  ReplyDelete
 4. semoga dpt sambutan hebat dari bloggers..insyaAllah pcl joint nt.

  ReplyDelete
 5. Saya pendatang Baru..mohon tunjuk ajar.
  http://khudri2337.blogspot.com/2014/06/lets-chill-giveaway-by-mama-darwiish.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Boleh lihat di page tab untuk tutorial ya Muhammad Khudri. Good luck ya ^__^

   Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *